72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    Sokkal jobb volt a mostani Re:Zero
    Vegre valami tortenik. Igaz, alig birtam begignezni az elozo epizodot, de hogyan jutottunk el oda, hogy Subarunak megjon az esze es racionalisan gondolkozik es vegre eler valamit??? Az elozo resz meg ugy fejezodott be, hogy szerencsetlen idiota volt aki keptelen barmire is. Szenvedosen szar volt az elozo resz, na.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezzel az ikres témával garantáltan jobban fognak foglalkozni a következő időszakban más (manga/anime) sorozatok is...
  • LasDen #68265
    ha már ilyen nagy a RimRom mánia, akkor kaptok egy ilyet...
  • orichalcos

Na végre haladunk a harc felé.
  • Count Adyn
    énis elkezdtem de miért van magyar zászló a táblán a tantermükben?:D Minden részben ott figyel :D
  • efti
    Én nézem.szerintem jó történet. Igazából érdekessé ráadásul most kezd csak válni. Kíváncsi vagyok még tudják e valahogy oldani, hogy Suwaval is osszejojjon, de Kakeru is életben maradjon. De azért nem hinném hogy Steins;Gate szintű idő-valóság manipuláció legyen belőle. Mindenesetre a párhuzamos valóságok elemeket nem épp vigasztaló.
  • Mirk
  • BEAST #68260
  • RelakS
    Ez-e?
  • RelakS
  • Count Adyn
    De legalább ő is vágja hogy egy tehetetlen nyomorék:D
  • orichalcos
    Hogy utána meg 22 részen keresztül azt hallgassuk milyen mocsok szemét hogy kihasznált egy ártatlan leánykát? :D Kösz nem.
  • Prof William
    Azon nagyot röhögtem volna. Subaru pedig ismét az almaárus előtt találja magát. :)

Fura volt az igaz, de mit mondjon Subaru ha tényleg Emilliát szeret?

Esetleg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kihansázlhatta volna az időugrást és fagyasztós világvégéig hátralévő napokat szépen végighempereghették volna Remmel a közeli fogadóban. Legalább ezt is kipróbálta. :)
  • orichalcos
    Mondjuk én ott vártam hogy előkapja a buzogányt és a fejének vágja. :D
  • Mirk
    "- Szeretlek.
    - Én Emiliát szeretem."

/FACEPALM!!!!!!!!!!!
  • DasIsFuck
    Hát ez a 18. Re:zero elég alibi volt.

Komolyan visszaesett nálam az anime.
    Részek óta kb alibizés megy csak és valahogy egyre kevésbé érdekes a történet maga.
  • CSOCSO
    Re:Zero ep18

Erdekes volt az eleje de utanna ultraszar volt. Alig vartam mar, hogy vehe legyen ennek a resznek. Ez most ratett egy lapattal arra, hogy annyira nem vagyok odaig a sorozatnak.
  • CSOCSO
    Orange-ot nezi valaki? A fohos csaj nagyon edesen van megrajzolva. Reg neztem mar ilyen szerelmi animet. Semmi csata
  • CSOCSO
    Szertnek mar egy jo animet ami annyira megfogott mint mondjuk a claymore vagy az eureka7

Persze ez mas mindenkinel. Nekem a SAO 1-2 bejott fullosan. Vegig nagyon tetszett. Imadtam a karaktereket.
  • LeWyTy
    Hát a sokadik részeknél már nekem is változott a véleményem... Nem kedvelem a morbid animéket.
    A "meghalnék hogy újrakezdjem" dolgot csak vicces utalásnak szántam. :)
  • IMYke2.0.0.0
    "Clannad Creator Jun Maeda “Needs Heart Transplant”" ... :(((
  • Count Adyn
    Szerintem se über jó csak kiemelkedik a higfos évadból :D SAO rohadt jol indult aztan lett belőle x+1 hárem és csak háttérnek maradt meg a fasza világ...
  • Nirz
    Egyetértek mármint hogy elég so-so.
    A beépített Deus ex machina elég érdektelenné teszi számomra az egészet, semminek nincs így súlya.
    SAO bár jobb volt a széria második felénél az is elvérzett durván.
  • CSOCSO
    Kovezzetek meg de en meg most is ugy vagyok vele, hogy a Re Zero messze van az uber jotol.
    Jo. Nezheto de valszeg az eletbe nem fogom ujra nezni, nem fog lazbahozni egy kiemelt gif sem avagy az sem fog erdekelni ha comiconon latok valakit beoltozve rem es ramnek. Nekem addig tetszett amig fel nem ebredt a kastelyban.
    A SAO 5 szor jobb volt.
  • Nirz
    3
  • EnxTheOne
    Azt lehet tudni hogy a re zero anime a hány LN kötetet dolgoz fel?
  • RelakS

• LeWyTy
    Mi ez a nagy Re:Zerozás? Szerintem nem is annyira jó... csak éppen belenéztem hogy mi is ez, és egy pillanat eltelt 13 rész. nemjó
    Mostanában egy anime se tetszett ennyire. Még vége sincs de "Meghalnék" hogy újra kezdhessem.

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.07.30. 11:47:28
  • Prof William
    Ha le is lépne Remmel az a
    eljegesedéses világvége így is úgy is beüt pár napon belül, szóval max máshol fagynak meg.

"Subaru túl ostoba az ilyesmihez. "

Meg akkor nem lenne történet. :)
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.07.29. 22:48:16
  • BEAST #68238
    Subaru túl ostoba az ilyesmihez.
  • orichalcos
    Egyébként kb hja én is így vagyok vele. :D
  • Count Adyn
    Én simán leléptem volna már remmel a picsába ott döglik meg a többi ahol akar:D
  • BEAST #68235
  • RelakS
    Aki látta, annak biztosan többet mond
  • LasDen #68233
    Én el vagyok vele. Bár nem ismerem a mangát :D Sztem fasza, kinézet ide v oda...
  • benőmenő
    Ahogy láttam sokan megbotránkoztak itt is a Berserk kinézetén. :D
    De amit azon kívül is összeszerencsétlenkednek az valami borzalom. Inkább sose kezdtek volna bele. 4 rész után nálam eddig:
    /10
  • orichalcos
    Re:Zero Episode 18 Will Be the Biggest Episode Since the First
  • CSOCSO
    Azt hiszem mar leirtam. Masok irtak ( akik olvastak a mangat) hogy akit megesz a balna azt mindenki elfelejti.
    Ezert tunt el a masik lovas es senki mas nem emlekezett ra.
    Bar nem ertem, hogy Subaru miert nem felejtette el.

Az meg kifejezetten idegesit, hogy miert nem tudja jobban elmagyarazni, hogy mi a fasz van mar. Meg minek szenved ennyit ha tudja, hogy ha meghal akkor ujra kezdheti a dolgokat.
  • CSOCSO
    Orange animet nezi valaki?
    Szerelmes-szenvedos de eddig tetszik

Fate-Zerot befejeztem. nem igazan jott be a vege :/
  • RelakS
    Annak a képi megjelenítése, hogy mit művel a Google Chrome a RAM-oddal: