Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Számomra is. Szánalmasnak tartom amikor emberek anime reakciókat próbálnak utánozni. Sok manga/anime sztorija megállná a helyét live actionként is, ha nem akarnák túlzottan majmolni az eredetit.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
Na mindegy. Lehet megnézem, de ez így elég lelombozó volt számomra 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Ha csak minimálisan lenne más, mint az eredeti mű, már akkor is beleköthetnél...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
nem kell komolynak lenni. Úgyis lehet könnyed, hogy nincs overreaction

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Nem lehet komolyabb a Live Action, mint az eredeti mű, mert akkor meg kapja az ívet érte.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
de egy live actionben ez nem áll jól....

armageddon666
Mert az animék érzését akarják áthozni. Azok is eléggé "túl vannak játszva".

@

LasDen
tipikusan túl van játszva az egész. Miért nem lehet normálisan játszani?

Én azt bírom, hogy amikor jön egy új cserediák, valahogy mindig van egy plusz üres pad a teremben, ahova le lehet ültetni. Ez az üres pad pedig az esetek 90%-bana főhős közelében található...
LasDen
MIért ülnek hátul az ablaknál a főszereplők?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DasIsFuck
Soredemo Sekai wa Utsukushii befejezve

Kellemes anime volt, megfelelő mennyiségű romantikával és humorral.
A karakterek is jók voltak, bár a történet azért elég átlagos volt még finoman fogalmazva is.
A világ bemutatását sem vitték túlzásba, de fogjuk rá arra, hogy nem erről szólt az anime.
Összességébe nekem tetszett azért.
8/10
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.05.20. 14:56:57

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

xblades
Ezt én is érdekesnek találtam, ott pech ha télen kiküldenek a teremből az ajtóba állni 😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

shaddam
Köszi, ez az

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Renjike
Fóton , egy épült új iskola még anno és mi is beleszólhattunk hogy milyen csengő legyen. Végül egy darabig ez szólt, de ha jól emlékszem fél éves intervallumok voltak csak.
Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.05.18. 10:10:26

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

LeWyTy
Telóról nem látom a bannert. Nem tudtam itt vane ilyen kiírva. Sorry.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

IMYke2.0.0.0
Én leszek az, aki közli:

"[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]"

van a bannerben. Google, illetve AniDB, és a Nya segít.

RelakS
hmm... szabadba nyíló osztályterem ... érdekes <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Grand Prix címen találhatod meg. Persze a hat kerekű versenyautót nem ők találták ki, egy időben volt ilyen.

shaddam
Keresnék egy animét (mondjuk lehet nem is az volt). Kis szarosként kb a dragon ball, sailor moon rtl klub idején mehetett a tévében. Egy autóversenyző srác volt benne. Annyi maradt meg hogy volt valami 6 kerekű kocsija ami remek volt kanyarokban, de egyenesben már nem annyira 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
Ez de szar volt...

LeWyTy
Nemtom látta e már valaki de én végigszakadtam...<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

IMYke2.0.0.0
Általános iskolában: sima csengetés volt
Középiskolában: Für Elise
Egyetemen: semmi.

LeWyTy
Hol? <#circling>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.05.17. 18:58:02

Renjike
Nekem az általános iskolámban ez szólt. 😊

LeWyTy
Jó jó... szívesen megnéznék egy ilyen sulit a valóságban is.Ezt meg hallani élőben. 😛 De a Nikonnak vagy a Fujinak ilyen szar az autofókusza? <#banplz>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.05.17. 12:13:25

Renjike
Azon nekem is kerekedett a szemem. <#merges2>

IMYke2.0.0.0
Engem a lányok kézmosási szokásainak hiánya lepett meg... 😞
Remélem, csak lokális hiátus, és azért nem az egész ország tradíciója 😊

LasDen
érdekes. És úgy látszik a wc az mindenhol hasonló 😄

IMYke2.0.0.0

armageddon666
Úgy ahogy bármelyik hollywoodi filmben akárki akárhonnan érkezik a világból az perfektül beszél angolul.

@

LasDen
mert így egyserűbb, azért. Másik, hogy többynire a külföldi szereplőknek japó szülője az egyik és megtanult. Ennél jobb magyarázatot ne várj... Ha nagol lenne a nyelv, akkor mindenki angolul beszélne

LeWyTy
De hogy van az hogy bármelyik animében... akárki akárhonnan érkezik a világból és a perfektül beszél japánul. Akkor is ha 7-éves és soha sem járt még a környékén sem. Ez akkor zavar leginkább mikor egy anime próbál valóságos lenni és ezen dől az egész, mert ez lehetetlen.
Nem értem miért zavar ez ennyire<#vigyor2><#vigyor2>

LeWyTy
Ha már a nevek... az enyém... eddig csak egy Levivel találkoztam és az is lány... (Levy McGarden - Fairy Tail) japan plz<#banplz>

DasIsFuck
"Fantasynál nem szokatlan, hogy a való világból merítenek. "

Animéknél meg aztán végképp, pár hete fejeztem be a madan no ou vanadis-t ahol egy az egyben átvettek hegység meg tartomány neveket a francia/német határról, de annó te is írtál egy olyanról ahol skoda meg trabant nevű szereplők voltak..<#vigyor>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

efti
Kowarekake no Orgel: ez igen kellemes meglepi volt. Nem huha-mekkora-mestermu, de nagyon kellemes, jol megrajzolt, jol kitalalt keseredes kis sztori. Nalam 8/10

WWFSMD?

Count Adyn
Gintamaban massziv kuroko ripoff besírós😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ronihun
Oké, akkor folytatom, csak legtöbbször egy rész után megfognak a hasonló dolgok.

...

LasDen
10/10. Próbáld meg, de ha nem megy, akkor nincs miért eröltetni...

ronihun
FMA: Brotherhood-ról nektek mi a véleményetek? Mert mindenhol hypeolják, én viszont kétszer elkezdtem anno a sima FMA-t, most a Brotherhood-ból is megnéztem az elsőt, de nem fog meg. Megéri folytatni?

...

RelakS
erről a JoJo-ról valahogy mindig a Blood 4. pályája jut eszembe 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
JoJo's Bizarre Adventure Part 4: Diamond is Unbreakable: Ütős volt, 1 hét alatt végigolvastam mind a 174 fejezetet, ez nálam nagy szó. 😄
8/10

A Stardust Crusaders-t egyébként még nem fejeztem be, megvárom míg az AA szép lassan kiadogatja az anime második évadjának részeit. Az első négy rész alapján viszont
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Iggy nagyon gáz adalék a csapathoz. :/
Count Adyn
Jah eléggé arab-keresztény ellentétre hasonlitó az egész dolog😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
Ez az Arslan Senkiből van. A kettős kereszt annyira nem egyedi jelkép, hogy csak ránk lenne jellemző, sőt. Alapvetően hasonlít a mienkre, de az animében lévőnek egyenlőek a szárai, míg a mienken - meg úgy általában - a felső az rövidebb. Lehet, hogy a mienk ihlette, de ezt nem tudhatjuk. Fantasynál nem szokatlan, hogy a való világból merítenek.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.05.09. 13:10:28

LeWyTy
Nanatsu no Taizai - 24. vége - WUT? and WUTT?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.05.09. 12:43:23

LasDen
én 6-t adtam rá. Többször volt jó, mint nem. Én Asebit bírtam, olyan kis aranyos volt 😄

IMYke2.0.0.0
Ez a "Ben-to" ipari hulladék volt.
Néha voltak pillanatai - ezért kapott 5/10-et tőlem -, de 80+ %-ban kaki.

Egyedül Oshiroi seiyuu-ja és a Picture Drama 2. volt értékelhető. Ahogy ez a szinkronhang megdolgozott a pénzért ebben a pár percben, az priceless.

Count Adyn
emperor eye?😄

Gondoltam elkezdem a tokyo ghoul mangát. Ha jol emlékszem az animét hype-olták rendesen.
. Alig van lefordítva 35 fejezet, és az is kb havonta 1 fejezet, pedig azt hittem az ilyen hypeos cuccokat fordítják 😞
Nem szeretek angolul olvasni 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

IMYke2.0.0.0
Reagáltam a Logoműhelyben...
Viszont, 120*20-ast nem csináltam, és nem is állna jól neki.

LasDen
tökkéletes 😄