72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • EnxTheOne
    robotics notes:
    nem volt rossz, de a steins gate közelébe se ért.

7 pont
  • BEAST #68346
    Elnézést, nem olvastam vissza :)
  • LasDen #68345
    az ilyesmit nem árt ismételni... :D
  • RelakS
    #68320? :D
  • BEAST #68343
    nsfw
  • RelakS
    A cute Rem a day, keeps the doctor away.

• LasDen #68341
    nyugodtan. Bőven elfér :D
  • PetruZ
    Az őszi szezontól visszatérek önként vállalt topikos száműzetésemből, az új szezonban ismét jelentkezem "first look" első részes gyorsértékelésekkel és 3-4 rész utáni "mi lett belőle" összefoglalóval. De ha azt mondjátok, hogy ne, akkor nem, és csöndben maradok. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Le volt az némiképp zárva, de nekem akkor is maradt kis hiányérzetem.
    Kisebb brainstorminggal lehetett volna azt még folytatni.
    No, meglátjuk majd az alternatív-de-szinte-ugyanannak-ígérkező másikat.
  • LasDen #68338
    Az eredeti working sztori teljesen a végére ért. Minden szál megkapta a maga befejezését az utolsó évaddal meg a Lord of the Takanashival. Lehetne folytatni, de szerintem nem kell bolygatni. Szép befejezése lett így...
    Nekem a Drifterstől vannak nagy elvárásaim. A Hellsinges Kouta Hirano mangája. A többi meg majd kiderül...
  • IMYke2.0.0.0
    * A WWW.Working még akár jó is lehet. Persze, az eredeti széria folytatásának sokkal jobban örültem volna.
    * Bernard-jou Iwaku - érdekel
    * Brave Witches - ha már az előzőeket mind láttam...
    S talán a Gantz:0
  • LasDen #68336
    meg lehet válogatni...
  • LasDen #68335
  • IMYke2.0.0.0
    Csajt vinném. Kaja nem kellene.
  • RelakS
    Valaki egy harit?
  • efti
    Ha tehettem volna, én is úgy néztem volna. De nem volt türelmem megvárni amíg kijön az egész
  • IMYke2.0.0.0

//Egyben daráltam le, 2 nap alatt.
    //Gyakorlatilag a "publikus könyvtárban" kutakodtam valami esti, élőszereplős film után, és a sok hulladék között felfigyeltem egy "Erased" című japán filmre. Jobban utánanézve kiderült, hogy ez is egy Live Action, és a plot után érdekelt a sorozat [azt se tudtam, hogy 2016-os az anime]. Beszereztem, első részt megnéztem, és beszippantott.
  • efti
    Az előző comment igazából #68326-ra ment..
  • efti
    Nagyon is jó. Minden egyes rész cliffhanger. Kár hogy a végére nem jutott jobb csattanó. Ettől függetlenül minden héten vártam a folytatást.
  • LasDen #68328
    ReZerosók értik majd. Amúgy SteinsGate spoiler...
  • orichalcos
    Tegnapi részhez:

RAAAAM???
  • IMYke2.0.0.0
    Boku dake ga Inai Machi - 8/10
    Nekem bejött.
  • RelakS
  • Count Adyn
    valahogy igy:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs csat. Hiteltelen.
  • Count Adyn
    best so far:D
  • RelakS
    Gehehe, valaki gonoszokodik
  • LasDen #68320
    úúúú :O

• Prof William
    Én már magamban rég eldöntöttem hogy az animékben annyi évesek karakterek, amennyinek ÉN gondolom őket. :) Így nem kapok röhögőgörcsöt, amikor kiderül hogy pl az Indexben a kőkemény cigizős Stiyl Magus 14 éves. :)

• LasDen #68318
    gyere sírj a vállamon...
  • LasDen #68317
    A kOkoro nálam például a kukában végezte pár rész után. Baromság volt...yolo....
  • xblades
    Nos ez attól is függ milyen hatások, események érnek az életedben és azok hány évesen. Néhány embert a többszöri "pech sorozat" is elérheti már nagyon fiatalon, de ők azért elég kevesen vannak.
    Az animékban meg tudjuk most ez a korosztály szerepeltetése a divat, így amit kifejezni kívánnak azt muszáj valahogy ebben a közegben megvalósítani.

A Kokoro Connect nálam is most van megnézéssen, majd meglátom milyen lesz a végére.
  • Prof William
    Ez az animék bő 80%-ra igaz. 14-16 évesen már olyan élettapasztalata van mindenkinek, ami sokszor még 40-50 évnyi élet után sincs az átlagembernek. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én csak tegnap fejeztem be a 2012-es "Kokoro Connect"-et - 13+4 rész - és tetszett (8/10).
    Nem zavart, hogy gyakorlatilag tojáshéjjal a seggükön rohangáló tinédzserek felnőtteskednek olyan érzésekkel, amiket nagy filmekben várunk el, mert a körítés [Fuusenkazura] és a kapcsolódó jelenségek elvitték a hátukon az egészet.
  • RelakS

Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.08.24. 20:41:33
  • LasDen #68312
    Shinji just had sex.... :DDDD
  • RelakS
    Mayoi
    Kép1
    Kép2
    Kép3
  • xblades
    Hehe...pofára eset :)
  • RelakS
    Engem meg pont nem érdekel a hype körülötte. Majd ha vége lesz, akkor viszont meg kéne nézni :)

Más:
    Hát igen, a lányok mind felnőnek egyszer

Hozzá egy kis cukiság
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.08.19. 19:21:37
  • Seth
    Én meg még semmit sem láttam ebből Rem rom-komból, de már elegem is lett belőle, a csapból is ez folyik -_-