72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
EnxTheOne #68347 robotics notes:
nem volt rossz, de a steins gate közelébe se ért.
7 pont -
#68346 Elnézést, nem olvastam vissza :) -
#68345 az ilyesmit nem árt ismételni... :D -
#68344 #68320? :D -
#68343 nsfw -
#68342 A cute Rem a day, keeps the doctor away.
-
#68341 nyugodtan. Bőven elfér :D -
#68340 Az őszi szezontól visszatérek önként vállalt topikos száműzetésemből, az új szezonban ismét jelentkezem "first look" első részes gyorsértékelésekkel és 3-4 rész utáni "mi lett belőle" összefoglalóval. De ha azt mondjátok, hogy ne, akkor nem, és csöndben maradok. :) -
#68339 Le volt az némiképp zárva, de nekem akkor is maradt kis hiányérzetem.
Kisebb brainstorminggal lehetett volna azt még folytatni.
No, meglátjuk majd az alternatív-de-szinte-ugyanannak-ígérkező másikat. -
#68338 Az eredeti working sztori teljesen a végére ért. Minden szál megkapta a maga befejezését az utolsó évaddal meg a Lord of the Takanashival. Lehetne folytatni, de szerintem nem kell bolygatni. Szép befejezése lett így...
Nekem a Drifterstől vannak nagy elvárásaim. A Hellsinges Kouta Hirano mangája. A többi meg majd kiderül... -
#68337 * A WWW.Working még akár jó is lehet. Persze, az eredeti széria folytatásának sokkal jobban örültem volna.
* Bernard-jou Iwaku - érdekel
* Brave Witches - ha már az előzőeket mind láttam...
S talán a Gantz:0 -
#68336 meg lehet válogatni...
-
#68335 -
#68334 Csajt vinném. Kaja nem kellene. -
#68333 Valaki egy harit?
-
#68332 Ha tehettem volna, én is úgy néztem volna. De nem volt türelmem megvárni amíg kijön az egész -
//Egyben daráltam le, 2 nap alatt.
//Gyakorlatilag a "publikus könyvtárban" kutakodtam valami esti, élőszereplős film után, és a sok hulladék között felfigyeltem egy "Erased" című japán filmre. Jobban utánanézve kiderült, hogy ez is egy Live Action, és a plot után érdekelt a sorozat [azt se tudtam, hogy 2016-os az anime]. Beszereztem, első részt megnéztem, és beszippantott. -
#68330 Az előző comment igazából #68326-ra ment.. -
#68329 Nagyon is jó. Minden egyes rész cliffhanger. Kár hogy a végére nem jutott jobb csattanó. Ettől függetlenül minden héten vártam a folytatást. -
#68328 ReZerosók értik majd. Amúgy SteinsGate spoiler...
-
#68327 Tegnapi részhez:
RAAAAM??? -
#68326 Boku dake ga Inai Machi - 8/10
Nekem bejött. -
#68325 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#68324 valahogy igy:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#68323 Nincs csat. Hiteltelen.
-
#68322 best so far:D -
#68321 Gehehe, valaki gonoszokodik -
#68320 úúúú :O
-
Prof William #68319 Én már magamban rég eldöntöttem hogy az animékben annyi évesek karakterek, amennyinek ÉN gondolom őket. :) Így nem kapok röhögőgörcsöt, amikor kiderül hogy pl az Indexben a kőkemény cigizős Stiyl Magus 14 éves. :)
-
#68318 gyere sírj a vállamon...
-
#68317 A kOkoro nálam például a kukában végezte pár rész után. Baromság volt...yolo.... -
#68316 Nos ez attól is függ milyen hatások, események érnek az életedben és azok hány évesen. Néhány embert a többszöri "pech sorozat" is elérheti már nagyon fiatalon, de ők azért elég kevesen vannak.
Az animékban meg tudjuk most ez a korosztály szerepeltetése a divat, így amit kifejezni kívánnak azt muszáj valahogy ebben a közegben megvalósítani.
A Kokoro Connect nálam is most van megnézéssen, majd meglátom milyen lesz a végére. -
Prof William #68315 Ez az animék bő 80%-ra igaz. 14-16 évesen már olyan élettapasztalata van mindenkinek, ami sokszor még 40-50 évnyi élet után sincs az átlagembernek. :) -
#68314 Én csak tegnap fejeztem be a 2012-es "Kokoro Connect"-et - 13+4 rész - és tetszett (8/10).
Nem zavart, hogy gyakorlatilag tojáshéjjal a seggükön rohangáló tinédzserek felnőtteskednek olyan érzésekkel, amiket nagy filmekben várunk el, mert a körítés [Fuusenkazura] és a kapcsolódó jelenségek elvitték a hátukon az egészet. -
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.08.24. 20:41:33 -
#68312 Shinji just had sex.... :DDDD
-
#68311 Mayoi
Kép1
Kép2
Kép3 -
#68310 Hehe...pofára eset :) -
#68309 Engem meg pont nem érdekel a hype körülötte. Majd ha vége lesz, akkor viszont meg kéne nézni :)
Más:
Hát igen, a lányok mind felnőnek egyszer
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hozzá egy kis cukiság
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.08.19. 19:21:37 -
#68308 Én meg még semmit sem láttam ebből Rem rom-komból, de már elegem is lett belőle, a csapból is ez folyik -_-