Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Én is csak a közepe felé tudtam meg, hogy nincsenek sorrendben a részek és abszolút nem volt feltünõ.

Nuki: jah.Én személy szerint azt a részt tekintem a sorozat tetõpontjának, mikor is kiderül, hogy az elmélet nem csak elmélet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SPOILER!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a 9.rész amikor CSAK ketten vannak abban a külön világban, ami éppen pusztulgatni akar?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
nemis megértés szempontjából hanem úgy események szempontjából sem zavaró? szal hirtelen egyik rsézben feltûnik valaki akit már nagyon jól ismernek és az utánalevõ részben ismerkednek meg. esetleg az utána levõben nem is tudnak még róla hogy létezik O.o vagy nemtom xD ezaz amitõl "parázok" kicsit :K szal attól nem félek hogy nem érteném csak ez az összevisszaság nagyon furcsa :S

@

Hmuda
Szerintem is nézd úgy ahogy le lett szedve. Az igazi történeti csúcspont úgyis a TV-beli leadás szerinti utolsó részben lesz.

Nincs olyan bonyolult története, hogy bármiféle zavart okozzon.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

armageddon666
jóh mert a kamerásat nem néztem meg 😄 szal a kronológiai elsõt néztem meg ^^

@

Én amin nagyott nevettem, az Mikuru-csán flottája volt 😄
Olyan kiemelkedõen kedvenc részem nincs, az egész aránylag jó sorozat, várjuk a folytatást, hogy újra megnézhessük ^^

Seth
szerintem a legjobb rész az egész sorozatban, sajna

PSN ID.: Beegabor

Igen, kár azért az elsõ részért (kamerás) mert az lelövi az elsõ pár rész aromáját... ^^ Azt én biztos késõbbre tettem volna (4-5) de õk tudják, õk készítették az animt.

Én elõször amikor néztem azt hittem "Final Fantasy paródia-lelkes fan film " egy animében (mert ugye látszódtak egyértelmüen hogy ezek egy forgatás nyomai 😄 )

armageddon666
😄 de az úgy nemjó hogy 9. részben lelövik az utolsó rész poénját O.o igazából már mind1 mert megnéztem az 1. (2. vagyis 2. de az az elsõ xD) részt és jónak tûnik xD szeretem az érthetõséget ^^

@

Nézd meg norm sorrendben, ahogy letöltötted, it's okay. ^^
Az lesz a legjobb amikor azt hiszed hogy elkezdezd kristályosodni minden, aztán rájössz hogy mégsem <#hehe>

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 ? 😊
hát akkor v nekiállok angolul v megvárom míg lesz javítás

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

armageddon666
én angolul néztem mert akkor még nemvolt magyar és egybõl látni akartam XD Forta címû progi könnyen használható, eltod tolni vele a feliratot ^^

Megnéztem a részek végén lévõ elõzeteseket Haruhi-ban.

az jött ki hogy
2, 3, 5, 10, 13, 14, 4, 7, 6, 8, 1, 12, 11, 9 ...
ezeket mondta Haruhi és elvileg õ mondja a jó dolgokat 😄 kezdjem el így nézni? vagy tudtok jobb sorrendet? :S

@

1. rész a jövõbõl van, utána pedig keverve de ha folytatásos a cucc akkor is pár rész múlva jön az 😊

Beating angel Dokoru chan season 2-t aki nézte attól kérdezném h neki is csúszik a felirat ? v angolul nézte?

armageddon666
Letöltöttem The Melancholy of Haruhi Suzumiya-t. afk verzió. Az lenne a kérdésem hogy ez a verzió sorba van rakva? vagy "össze-vissza" van? mert úgyhallottam nem sorrendben adták le a részeket. És hogy érdemes nézni? mert azt is hallottam hogy az "össze-vissza" leadott részek között is van valamiféle folytonossági kapcsolat. Itt az elsõ rész olyan mintha kamerás felvétel lenne O.o az gondolom nem hiba, mert a többi rendes.

@

armageddon666
Volt itt linkelve egy blog, Bleach Movie kritikával amiben eléggé leszólják (nekem így jött le).

nos megnéztem Memories of Nobodyt, és nagyon tetszett 😊 hozta a jobb Bleachek hangulatát, graf az ugye sokkal szebb mint a sorozatban, 1,5 órában nincs unalmas rész 😊 Bleach fanok nézzék meg ^^

@

Sadun Tryst
csács, itt is de rég jártam 😊
lenne is 1 gyors kérdésem. a mai otome zwei-rõl ki mit tud? mert nemrég néztem meg a 4. részt és nagyon olyan érzésem van h vége... 4 rész meg hát... nem túl sok na...
valaki valami pontos infot tud róla?
elõre is htx

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

CSOCSO
kivancsi lennek ti mit mondanatok a Sousei no Aquarion -rol.. NGE felesegu anime csak nincs benne annyi szenvedes ( igy a 3. reszig 😄)

de egesz jo. nekem tetszik!
az ending videoja kurvaszep
biomage
tudnál egy képet muttatni rolla az animéböl, azt hallotam látható volt az elsö részben

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Seth
Igen, volt egy le nem vetítet rész, asszem be sem fejezték azt az epizódot, nemhinném hogy hozzáférhetõ.Ez a szellem lett volna benne

biomage
Estét

Lenne egy kérdésem, ki hallot olyan hirt a Ghost Storiesröl "Gakkō no Kaidan" hogy volt egy betiltot rész?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bucser
Olyan régóta olvasom, hogy nagyon sok dologra már nem emlékszem😄

újra le kéne szednem az egészet.

Ugye az anime ott végez,hogy

Az Eclipse-ben Femto/Griffith megerõszakolja Caska-t és Gatts elveszti az egyik kezét és a szemét. Ezután megjelenik egy csontváz lovag aki megmenti õket.

Rövid úton kiderül, hogy Caska állapotos volt Gatts-tól, de Femto megszentségtelenítette a magzatot így egy félig demon, felig gyermek jön a világra, melyet Caska anyaként imád, de Gatts eldobja.

Megtudjuk, hogy mi lett Griffithbõl és mi lett Gattsból és Caskából és hogy mi a jel a nyakukon. miért nincs pihenésük. Társakkal találkoznak találnak egy túlélõt is az Eclipse-bõl megtudjuk, hogy mivé letta Band of The hawk mit akar Griffith elérni és ehhez milyen szközöket használ.

Abszolút érdemes elolvasni szerintem ha az Anime cliffhangere hidegen hagyott😊 de szólok, hogy letehetetlen (szerintem) akárcsak a vagabond manga😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

armageddon666
azé nem az összes... voltak jó pillanatok. de attól a résztõl tényleg nem valami jók :S uccsó 2-3 rész viszot megint a régi ^^

@

armageddon666
Desu Notu.. vagy mi xD Death Note xD így biztos helyes 😄

@

RelakS
Közben rájöttem <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Frosty01
Death Note

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
jaja. utolsó részek is nagyon szánik szerintem.

practitioner of the forbidden arts of death

RelakS
õõõ... mûveletlen vagyok. DN?

Seth
jah, 25. rész után már csak a utolsó 2-3 rész a jó

Hmuda
Úgy tûnik, hogy sajnos igazuk van azoknak akik szerint a DN vége felé már nem olyan jó mint az elsõ felében. Mióta eltelt az a 12 év, valahogy hiányzik belõle valami. Nincs meg az a hajtóerõ ami régebben elég volt, hogy egyhuzamban lezavarjak 5-10 részt. Most megnézek 1-2 epizódot és egy idõre elég is. Nincsenek olyan durva cliffhangerek a részek végén, ami arra ösztönözne, hogy azon nyomban megnyissam a következõ file-t.
És hát N közel nincs olyan szimpatikus ellenfél mint L volt. Már nem ugyanaz nélküle.

keményen láttam a 15. részig 😄 odáig jó ? 😛

Hmuda
Végre megnéztem a werk-filmeket a Paprika bónuszlemezén. Sose gondoltam volna, hogy a könyv írója és Kon-san volt a szinkronja a két csaposnak. :-)

Seth
(#17675)a mozgóképes sorozatot néztem végig nem a diavetítõst <#idiota>, arra vagyok kiváncsi mi történt azután, de nincs kedvem a mangájához, mert a sorozat sem hatott meg annyira, mint vártam (bár a vége nagyon elborult és érdekes volt^^), de mégis azért kiváncsi vagyok csak így nagyvonalakban a történtekre. Te is írhatod, csak Bucser-rõl tudom( vagy inkább azt hiszem^^) hogy õ figyelemmel kíséri

Jagi
mé' már kijött az új része? 😊

Seth
Na mióta Relaks lett a házigazda senki nem mer ideírni, félek is ,hogy engem is elvisznek a feketeöltönyösök amiért beírtam <#csodalk>

Várom a Berserk beszámolót (#17675), Bucser? ^^

Aztán nem visszaélni vele, mert fellázadunk ^_^

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

RelakS

Ezentúl leoltom az offot ^^

Seth
The end is near.... <#idiota>

Témába vágva:

Valaki elmesélné nagyvonalakban hogy mi történt ezidáig a Berserk mangában- persze csak spoileresen? Csak tényleg úgy a lényegesebb dolgokat,ki élt,halt stb. Csakmert most néztem végig a sorozatot és <#zavart2>

mit tettem 😮

Facek
Házigazda: RelakS
Lehet félni<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
RelakS
ezexerint igen. Nembaj, inkább ez, mint a kopipésztelt reklámok

Több topicba irta be ugyanazt, ilyenkor nem engedi elküldeni.

van vmi anti-duplapost cucc?

RelakS
Ha nem gond, kértem ide házigazda jogot

kicsit hozzáírok, mert duplikált üzenetnek nézi az sg. reklámozók rulz 😞

armageddon666
itt csak szúnyog van <#wow3><#zavart1>

@

BEAST
legyel 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
!!!

szedem ha letöltési idõ jön végre O.O

bleachhunnal senki nemtudja mivan? :S azonkívül hogy nem jön be az oldal. lehetséges hogy törölték mert teljes részeket tettek fel?

@

RelakS
Legyek? ^^<#idiota>

Black Hawk
Jelentem az összes Bleach fannak hogy a Dattebayo elkészítette a Bleach movie-t. Lehet keresni. Nekem már jön 😛.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Igaz hogy a Bújj Bújj szellem jön DVD-n? Nem rossz anime...
Seth
asszem nincs, akar vki lenni? 😊