Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
😊 kösz AA-n nem találtam

...

Seth

PSN ID.: Beegabor

ronihun
Mirõl szól a Mushi Shi?

...

Frosty01
Mushi-shi-t nem fordítják 15.nél tovább??? 😮OOO nemááár 😞(

practitioner of the forbidden arts of death

Hmuda
Sajnos csak két képet találtam ami viszonylag jó banner alapanyagnak tekinthetõ.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Kösz az ajánlásokat, felkerültek a listámra. :-)

Más: hihetetlen ez a Mushi-shi. Minden egyes rész olyan szinten egyedi, amilyet ritkán lát az ember. 10 részt láttam eddig, de mindegyik nagyon érdekes és lebilincselõ Mushi-problémát mutatott be.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ha az is megtetszene, akkor mindenképpen ajánlom megnézésre az xxxHolicot is, ugyan az a kaptafa hasonlóan szinvonalas kivitelezéssel (nálam top5-ös mindkettõ, nem is értem miért nem annyira népszerûek :/)

Hat szerintem aki ajanlgatta az en voltam legalabbis itt a forumban. 😉
Eszmeletlen jo sorozat es szintiszta shounen csak hat kicsit buzis a rajzolasa, de ez nem animehiba a manga rajzolasa is buzis. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hmuda
Akkor amint végzek a Mushi-shivel, lehet nekivágok az egyiknek. :-)

Gyanús, hogy így magában, semmi kertelés nélkül írsz csak két sor szpojlert... Semmire sem válaszolva, ez nem jellemzõ rád. Én ezért olvastam el 😄

Mondjuk írnál valami japán hablatyot (ami valami címnek látszódhatna) és utána egy szpojlert, akkor nem hiszen hogy sokan elolvasnák (én nem, még akkoris, ha tudom hogy egyhamar nem fogom megnézni azt az 'animét') 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

a párhuzam nagyon jó nekem is rögtön az Ouran jutott eszembe ahogy néztem a Nadeshikot
mindkettõn lehet dõlni a nevetéstõl rendesen akármelyik nem tagja ézi is, a shoujo pedig csak annyiban nyílvánul meg bennük, h a fõszereplõ fiúkat direkt olyannak rajzolták meg amilyenek, szal nyugodtan nézd meg mindkettõt 😛

Hmuda

Nemtudom mennyire szamit ujnak, de aki a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t nem latta az semmit se latott.

Nekem ajánlották még a "pályafutásom" eleje környékén, szóval majd be kell pótolnom (akkoriban még nem volt fent tudodhol, bár még javában az elején tartottak a készítõk). 😛

Ahogy a képet elnézem az aniDB-n, a megrajzolása hasonló a Ouran Koukou Host Club-hoz, de az meg elrettent a shoujo-only besorolással (a Yamato Nadeshiko Shichi Hengé-nél legalább ott van a shounen is 😛 ). Akartam már kérdezni, hogy mennyire is shoujo, mert már kétszer is befürödtem a kifejezetten lány-közönségnek szánt darabokkal.

Bocs a kesoi valaszert de nem volt gepem. 😊
Az umisot nagyon ajalnom foleg mert iszonyat jo a magyar forditas. 😉
A nincsremeny tanar ur pedig, bar elegge savanyodva ugrottam neki de meg nekem is tetszett pedig nem szeretem a komolyabb temaju dolgokat. Szoval kotelezo.
Nemtudom mennyire szamit ujnak, de aki a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t nem latta az semmit se latott. 😉

Update: Oda-nak nemhinnem hogy a One Piece mellett volna ideje masra, szerintem valamit elneztel. O😊

(Jéé most pont egy altalam keszitett banner jelent meg de szupii😊)
Gakuen Utopia Manabi Straight! Szinten kotelezo annak aki szereti a komolyan komolytalankodo iskolas lanyos vicces temat es aki nem viszolyog attol hogy a jovoben jatszodik. 😛

armageddon666
Bekockult O.o xD mint valamikor én xD

@

Frosty01
mondtam én hogy jó 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Welcome to the NHK!, 15. rész, 21:45

"Höhöhöhöhö. That's right, I'm no longer a hikikomori and a failure of a person. I'm a valiant, young magic knight of Vina Teelo, SA10. Höhöhöhihiháháháháhá"

loálbazz XD

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Seth

armageddon666
Haruhi Full Dance ending benne van valamelyik részben vagy az csak így külön elérhetõ? ^^ kéne youtubenál jobb minõségben,csak azért kérdem xD

@

Hmuda
Aha, még a barlangban, gondolom tesztelni akarta az elméletét.

Seth
Aham, nem emlékszem már a részletekre. Ginko is rakott a fülébe egyet nem?

Hmuda
Amikor a fülben élõsködtek. Ugyebár a srác Mushi-ja nem bírta a test hangjait, ezért a többi Mushi kisugárzásával elnyomta azt, és ezért is nem értem, hogy már az epizód legelején is úgy mutatták a srácot, hogy a fülére tapasztja a kezét, míg a legvégén pont ezzel ölte meg az "A"-ját. Vagy csak akkor hatásos, ha az ember kifejezetten azt hallgatja, ahogy az izmok mocorognak és nem azért rakja oda a kezét, hogy csend legyen?

Seth
melyik is volt a 3.??

Frosty01
TOKKO-ról mi a véleményetek?

Hmuda
Megnéztem hármat, de nem igazán értem, hogy hogyan is oldotta meg a harmadik rész Mushi-problémáját. De egyébként nekem is tetszik eddig. :-)

Tökéletes kikapcsolódás az eléggé intenzív Death Note után.

Seth
egyelõre 10 részt néztem meg mushi shi bõl, nekem nagyon tetszik. Bár mindeyik rész nagyjából egy kaptafára épül, de az a nyugodt hangulat amit sugároz,az eléggé megfogott

Hmuda
Asszem nekivágok a Mushi-shi sorozatnak. Hiába van még 5giga Tenjou Tenge a gépemen, valahogy nem akar fogyatkozni. 😛

Hmuda
Death Note:

Tetszett. Az elsõ fele egy baromi jól összerakott sztori volt, de a nagy fordulat után csak árnyéka volt önmagának.
Nagyon rossz csavar volt, hogy N láthatólag egy szimpla TV-s adás alapján azonosította be Kira segítõjét, ami végülis anti-hõsünk vesztét okozta. Logikátlanság ilyen véletlenszerû dolgot belerakni egy olyan sorozatba, amiben addig a pontig minden egyes lépés a végtelenségig meg lett magyarázva. Szerintem hatalmas hiba volt L-t kiölni a sorozatból, sokkal szimpatikusabb volt mint N. Míg õ volt a jó oldalon, addig drukkoltam, hogy na mikor leplezik le, de mikor N meg M bejött a képbe, valahogy egyik fél se volt túl szimpatikus.

Illetve egy kicsit drukkoltam Kirának is, mikor L-el fogócskáztak, de a második felében már túlságosan elhatalmasodott rajta a megalománia és emiatt baromira unszimpatikus lett. Az utolsó részben megy egyenesen szánalmas képet nyújtott, mikor legyõzték.

armageddon666
Nah, megtaláltam ^^ meg végülis Haruhit idõrendi sorrendben nézem... nagyon bejön a soroztat így a 4. (10.?) részig 😄

@

armageddon666
Karaktertáblából melyik betûtípusból tudnám elõcsalni a katakanákat?

@

Berserk 23. rész vége elég érdekes 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Facek
A részek úgy vannak jól ahogy megcsinálták, amúgy a könyv 1. részérõl van szó és hozzácsatoltak még pár + részt, pl a Csatahajós verseny jóval késõbb van, az 5. be, és persze hogyha nem az lenne a vége amit a végére raktak, elég szar endingje lett volnak, szvsz jó úgy sorba nézni ahogy megcsinálták, annyira tényleg nem bonyolult.

Haruhi S2 meg ha jól emlékszem áprilisban lesz mert akik csinálták, most õsszel egy másik animét fognak csinálni, névszerint a CLANNAD-ot.
Sadun Tryst
doujin work ha az amire gondolok akkor már nem érdekel, a többit meg meglesem. 😊
igazából valami szórakoztatóbb akció vagy komédiára gondoltam.
devil may cry-ba belenéztem (szép meg minden, de kb ennyi, nincs mögötte semmi). zombie loan-ba is belelestem. érdekes. majd lehet folytatom.

ez az Umisho elég szórakoztató lehet, szerintem letöltök pár részt 😊
meg ez a Sayonara Zetsubo Sensei is elég ígéretesnek tûnik. köcce az ajánlót 😊

ja meg tényleg. ha kell valamit beleírni a FAQ-ba, szóljatok ám nyugodtan 😄

update: nemtom ki mennyire hallott róla, de a one piece készítõjének van 1 új sorozata (eddig még csak manga), ami a Fairy Tail címen fut. sokban hasonlít a One Piece-hez (fõleg rajzolás ^^), de szvsz ugyan az mint a one piece, csak ez nem a kalóz világról szól, hanem a varázs világról. ajánlom mindenki figyelmébe 😉

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

ronihun
😛

...

CSOCSO
ez mar egy... 😄😄😄
BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CSOCSO
Igazsag szerint csak tesztelem hogy hanyan olvassatok el a spoileres reszt ugy hogy nem irtam le melyik animenet spoilerezem eppen..szal most kepzeljetek ide azt hogy lelottem azt az animenak a lenyeget amit eppen mostansag neztek, ja es erezzetek lebaszva magatokat 😄😄😄
Pontosan mennyire uj animere gondolsz? 😄
Amik nekem bejottek:
Umisho
Doujin work
Hayate no Gotoku
Sayonara Zetsubou Sensei

Dicserik még:
Lucky Star
Moetan
School Days

Sadun Tryst
-_-
hát pedig az elsõ 2 rész alapján elég jónak indult eza a z-hime. aztán volt egy kb semmit mondó 3. rész, majd egy iszonyat összecsapott 4. rész... csalódás... T_T
na mind1. ez a s.fil (sifi, sifl) elég érdekesnek tûnik. de ha ez is OVA lesz akkor asszem nem nézem meg, én nem fogok 3-4 hónapokat várni 2 rész között. hisze elfelejtem mi volt az elõzõben. aztán mire lemegy 3 rész már nem is tudom mi volt az elsõ részben...
na mind1. reméljük a legjobbakat.

ja és valaki valami update-et tudna nekem írni h mostanában melyik a népszerû anime és nem death note (manga megvolt, anime szar)? thx

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

madfist
jól láttad a mai otome zwei a 4. résszel vége. Nem volt nagy sztori se nagy meglepetés, csak sok jó fan-service. De ne csüggedj mert majd jön a Sifl (vagy Sifr, ki hogy akarja)

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Nekem az a rész volt gyanús, ami külön egy szigeten játszódott... (ugye a kezdések nem passzoltak)

Én sokáig azt hittem, hogy az egészet Haruhi találta ki 😊 Hiszen miért pont az a három típusú 'lény' jelent meg, pont akkor, amikor õ ezt hangoztatta magáról, hogy ilyenekkel ismerkedne meg? 😄

Sajnos ahogy így végiggondolom, az jön le, hogy akármennyire jól ki van találva minden, a cselekménynek naggyából ott kellett befejezõdnie, ahol tették. Pedig annyi jó kiaknázatlan lehetõség lapult még a sztoriban 😊 szivesen elnézegettem volna még jópár részt 😊

Hmuda
Én is csak a közepe felé tudtam meg, hogy nincsenek sorrendben a részek és abszolút nem volt feltünõ.

Nuki: jah.Én személy szerint azt a részt tekintem a sorozat tetõpontjának, mikor is kiderül, hogy az elmélet nem csak elmélet.

SPOILER!!!
Az a 9.rész amikor CSAK ketten vannak abban a külön világban, ami éppen pusztulgatni akar?

armageddon666
nemis megértés szempontjából hanem úgy események szempontjából sem zavaró? szal hirtelen egyik rsézben feltûnik valaki akit már nagyon jól ismernek és az utánalevõ részben ismerkednek meg. esetleg az utána levõben nem is tudnak még róla hogy létezik O.o vagy nemtom xD ezaz amitõl "parázok" kicsit :K szal attól nem félek hogy nem érteném csak ez az összevisszaság nagyon furcsa :S

@

Hmuda
Szerintem is nézd úgy ahogy le lett szedve. Az igazi történeti csúcspont úgyis a TV-beli leadás szerinti utolsó részben lesz.

Nincs olyan bonyolult története, hogy bármiféle zavart okozzon.

armageddon666
jóh mert a kamerásat nem néztem meg 😄 szal a kronológiai elsõt néztem meg ^^

@

Én amin nagyott nevettem, az Mikuru-csán flottája volt 😄
Olyan kiemelkedõen kedvenc részem nincs, az egész aránylag jó sorozat, várjuk a folytatást, hogy újra megnézhessük ^^

Seth
szerintem a legjobb rész az egész sorozatban, sajna

Igen, kár azért az elsõ részért (kamerás) mert az lelövi az elsõ pár rész aromáját... ^^ Azt én biztos késõbbre tettem volna (4-5) de õk tudják, õk készítették az animt.

Én elõször amikor néztem azt hittem "Final Fantasy paródia-lelkes fan film " egy animében (mert ugye látszódtak egyértelmüen hogy ezek egy forgatás nyomai 😄 )

armageddon666
😄 de az úgy nemjó hogy 9. részben lelövik az utolsó rész poénját O.o igazából már mind1 mert megnéztem az 1. (2. vagyis 2. de az az elsõ xD) részt és jónak tûnik xD szeretem az érthetõséget ^^

@

Nézd meg norm sorrendben, ahogy letöltötted, it's okay. ^^
Az lesz a legjobb amikor azt hiszed hogy elkezdezd kristályosodni minden, aztán rájössz hogy mégsem <#hehe>