72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
a malos listám szerint elértem a félszáz megtekintett animét :D fél éve nem gondoltam volna, hogy pár hónap alatt ennyit fogok látni :D -
Ez ne tántorítson el >.< Nézd meg, marha jó...
Sőt, ha nem flashback lett volna, akkor nem lett volna ilyen jó... Mivel tudod a végkifejletet, még izgalmasabbá tették az odavezető utat... Felépítenek egy idillt, amit aztán szépen aláásnak, majd összeomlik... Nagyon intenzív az egész :) -
Rundstedt17 #28714 Flashback,thx nem
-
Ja, legvége rossz :(
Ga-Rei Zero? :D -
Rundstedt17 #28712 Én szoktam mondani.Amúgy meg az egész sorozat csúcspontja az a rész,a többi utána elég gyenge főként a végére.Valahogy mindig csoda történik ami egy idő után k.rva unalmas :D.... -
senki nem mondott ilyet sztem, van egy csomo anime amiben fontos szereplö hal meg, sött szinte csak olyan van :D -
megnéztem youtuben Teresa vs Claymores részt a Claymoreból...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legjobb rész talán... és olyan szomorú, és hirtelen jött Teresa halála... végre, lecsendesül, semmi nem állítja meg, és bamm... vége...
Egyébként aki azt mondta hogy nem hal meg fontos szereplő animében itt egy jó ellenpélda... de ott van még a Ga-Rei Zero is -
lol :D
azért sztem ennyire nem volt borzasztó :D -
A hétvége folyamán én is megnézem már, sorozatra most úgy sincs időm... -
nah...csak sikerült végezni a fatestay-jel :D a vége már türhető volt :D de nem életem animéja....ha másmilyen a főszereplő, akkor még élvezhettem volna is....mondjuk érdekes, hogy olyan mondja, hogy meghal az akit megölnek, akit a 24 rész alatt legalább 5x megölnek :D de azért a filmre még benevezek....
az utolsó rész alatt töprengtem, hogy vajon mi lenne a legjobb befejezés....Shirou és Saber győznek meg minden...ott van a grál és saber csak shiroura vár...ekkor hirtelen saber egy - szép - mozdulattal levágja shirou fejét....hirtelen felcsendül a Queen - Princes of the Universe dala....elsötétül a kép...happy end.... -
Jah... pedig 2006os, és 2009 felénél szedtem le :D de most nem volt a gépen sem sorozat, sem rövidrészes anime (sima, ova, ilyesmi), és valamit néznem kellett kaja közben (rossz szokás), és ez volt a legrövidebb film :D -
Még csak most? :) -
Girl who leapt through time megnézve
nagyon jó volt :) -
Rundstedt17 #28703 
-
epic -
most neztem meg a hetedik es egyben utolso reszt is... besza-behu olyan... de nagyon vontatott, kezdo animseknek nem nagyon ajanlanam... nagyon "erteni kell" anime. -
milyen ez? érdemes megnézni? :) -
most fejeztem be a 6. reszt es nekem ez is bejott. mar csak a 7. van es aztan johet a cicadas :P -
nekem talan az 5dik resz tetszett legjobban, a hatodik meg sztm kifejezetten rossz volt. az utolso resz megint nem rossz, de az 5os sztm a sorozat csucsa :) -
tul vagyok a kara no kyoukai 5. reszen is. eleg nehezen emesztheto volt az eloekhez kepest. -
nah...kezd kicsit jobb lenni így közeledve a vége felé...:D és Shirou is elviselhetőbb most, hogy nincs ideje kibontakoztatni a hülyeségeit :D -
Rundstedt17 #28695 Velük halt ő is. -
Befejeztem a 2. évadaot is, mit mondja...iszonyu jo volt :)
Főleg az utolsó fejezet. Eszméletlen alaposan van felépitve az egész történet az első évadtól kezdve, nagyon tetszett. A vége után is nagyon jó érzésem volt, nem gondoltam, h mindazok után ami történt benne, ilyen befejezést kap, szoval 100%-osan elégedett vagyok :))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vége picit zavaros, de akkor Takano szülei nem haltak meg a buszbalesetben? És az ott a felnött Rika volt? Vagy mire volt jó a záro jelenet sor? -
Thank you, Captain Obvious! -
When Cicadas Cry első évadát befejztem, kiváncsi vagyok a válaszokra is mostmár :D
[spoiler] azért a végére egy good ending is jut :)
bár ahogy elnézem akivel először beszélget a rendör, az fog bekattanni :D
kivnácsi vagyok rá, h lehet, h Keiichi és Rika emlékeztek az előző endingekre, remélem a 2. évadban választ kapok rá
viszont a legörültebb cimet Keiichi kapja...kislányokra lövöldözik, mert vicces volt..laza :DDDD [spoiler] -
kosz, ezt kerestem. -
ezt mar a legutobb is bevagtad, de meg most is tudok rajta mososlyogni 
engem ilyen szempontbol Naruto idegesit... miert akarja sasuket annyira visszahozni? remelem a vegen valaki meghal... -
óóóh...:D ezen mindig röhögök :D -
Rundstedt17 #28688 na igen eléggé erőltetett 
-
-
csak idealista
-
ez a Shirou (Fatestay) milyen rohadt idegesítő...csak a szart csinálja.....szívessen megütném :D -
Kimi Ga Nozomu Eien amit keresel -
Na most vegeztem a clannad + clannad after story-val. A masodik evadot most igy egybe nyomtam le, elege meghatott.
ajanlatokat varok most hasonlo animekbol.
Meg lenne egy kerdesem, regen lattam egy szinte hasonlo alapfellasu animet. Itt a lanynak valami balesete lesz es a fiu ott hagyja egy masik lany miatt. A lany álma egy mesekonyv keszites meg valosul a vegen, illetve akivel kavart az a lany jo uszo lesz. Csak ennyi remlik belole, remelem valaki tudja meik animere gondolok. -
szerintem is nezd vegig. nekem tetszett. -
Mondjuk számomra az egyik kedvenc univerzumom, igazábol az anime nem adja teljesen vissza a visual novel-t. :)
Ha tetszett az anime és van rá idöd ajánlom a vizual novel-t végigjátszani, mert rengeteg + információt tud adni. -
hát ajánlom is :D mosmá végignézem, ha belehalok is :D -
valóban az eleje kicsit lassú, de lesz az jobb is :) -
Rundstedt17 #28678 #28673
2 sor :D
Arra nincs mit emlékezni mindegyik rész egy sabronra épült :D..... -
Azért Bleachet ne keverjük már ide.. Inuyasha no comment mert már alig emlékszem rá :D