Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Más dolog; újratelepítettem a gépemet (új, gyorsabb, nagyobb vinyó 😊, aztán a Media Player Classic sokkal élesebb képeket kezdett el elémpakolni, mint ami eddig volt. Csak a kimenet más (most VMR 7 windowed), a dekóder ugyanaz (ffdshow), a beállításai dettó. Jó lenne megtudni mi a büdös francért volt (sztem nem a kimenet különbsége miatt).

Ellenben az 1920x1080-as HD videók még mindig beszaggatnak néha.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

RelakS
Erre már én sem emlékszem 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

sweech
külföldön tûzte mûsorra, vagy nem.

"Aki netán nem tudja netrõl megszerezni a sorozatot, az hamarosan megrendelheti DVD-n, (persze csak külföldön) és a Cartoon Network is mûsorra tûzte."

Cartoon Network, király, az van 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mi az a gõzös ?
addictsrol a teljes részeket szedik le gondolom (amik most nem akarnak letöltõdni nekem S😊

armageddon666
leetrawot leszeded torrenttel AAról meg a feliratot... nemisértem miértnem ígycsinálom Blood+al -.- most jó ötletet adtam magamnak ^^ köszönöm Én ^^

@

Frosty01
mert akkor csak a feliratokat szedem le, mert egyenlõre tele vagyok megnézetlen filmekkel, és nicns már szabad hely 54 további FMA résznek ^^

practitioner of the forbidden arts of death

Seth
Nem hinném, Inu is fenn van, full metal panic is,hell girl etc etc

PSN ID.: Beegabor

Ez a gõzösre is vonatkozik? Nem csak az addicts-ra?

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Frosty01
gõzösrõl is leszedik ha megjelenik animaxon?
vagy csak a feliratokat AA-ról?

practitioner of the forbidden arts of death

vááá ne is mondd , okt 13 ig le kell szednem mind az 54 (v mennyi) részt

biomage
Tévedés, négyen vannak benne, engem kihagytál 😞

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

light00
Eddig egy Nuke nevû élölény emlitette meg, amit én is pártolok, ugyhogy már hárman lennénk, akik szivesen részt vennének animeconon egy gyors sg-talin 😉

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

berlinboy6329
Azt honnan tudod h szinkronos le az?Nem csak a conon jelentik majd be hogy mi lesz szinkronos v feliratos?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Seth
Animax-on most lesz majd vmikor, és szinkronos lesz, hát kiváncsi vagyok ^^

PSN ID.: Beegabor

madfist
a programról: alapvetõen a nagyterem körül forog a világ, amv-verseny, cosplay, vetítés. A cosplay-ból másodszro rendeznek külön fordulókat, de ha marad a tavaszi színvonal akkor a vasárnapit ajánlanám inkább, bár ott is súlyosan ismételték egymást a különbözõ naruto bleach és fmp próbálkozások, de az hogy elõ akartak adni valamit és te döntöd el ki a legjobb sokat dob rajta a sima jelmezversenyhez képest (ami szombaton van).
A kis csoportos foglalkozásokhoz, mint karaoke DDR és konzol nem sok szerencsém volt eddig, mert kis termekben vannak és nagy a tömeg. Szal nekem eddig a con általában a pultok böngészésérõl és nagyteremben üldögélésrõl szólt.

akkor lenne sg-s tali, mert akár én is benne lennék?

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

oh jee megnéztem 1. részét a Full Metal Alchemistnek és jóóó 😊

Shedó: nem fáj a fejed ? 😛

felkeletem, és az asztalomon megint egy rakat üres borosüveg van. jézusom

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Jo lett a Kenshin manga? Ha elolvastad irj valamit rola. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Svájci bankszámla, tele pénzzel... Nem értem mi a bajod 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

BEAST
felkeltem, es az asztalomon egy kupac szamlat talaltam 😄 ... nincs jézuska <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Felkelek most reggel, és itt figyel az asztalomon egy Rouroni Kenshin manga...
...és aztán be akarják mesélni nekem, hogy nem létezik a jézuska... xD

:/

Sadun Tryst
imageborad pl: http://en.wikipedia.org/wiki/Futaba_Channel

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

több dvd-vel lógsz amúgy :cccc

Emlékszem hogy lógok neked egy dupla sajtburgerrel és két azumanga daioh DVD-vel, szóval neszójjálbe.

<#idiota>

hülye vagy

ez nem más mint: RAW RAW FIGHT THE POWA

Desznot paródia manga 3. rész. ;D

RelakS
Már hogy mit? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Warez <#idiota>
Inkább világító jános 3-t kérünk!

most töltöm fel a gurren lagann soundtrackjét ha érdekel valakit

armageddon666
Elsõ nap:
AMV vetítésig Nagyterem, majd vagy maradok AMVket nézni, vagy a Doujinshikhez nézek be. Utána mondjuk hallgatok egy kis karaoket majd Cowboy Bebop film ^^ meg Akirat is lehet hogy megnézem 😄 bár karaoke helyett lehet hogy majd a szabadkonzolversenyre kukkantok be ^^

Imageboardok nemtom mik O.o

Afterparty mit takar?

amúgy meg olyan 22 körül hazamegyek... vagy nemtom még 😄 még kialakul xD

második nap meg Cosplay elõadás az biztos, többit még nemtudom xD

@

...hogy õszinte legyek én még most se tudom mire menyjek, de már a jegyem megvan. <#idiota>
Szerintem ott a hejszínen meg elõtte lévõ napon döntöm el.

armageddon666
Animecont mindig más városban tartják?

am mostmár biztos megyek 😊) megvettem a jegyem ^^

@

biomage
Hali

Ki volt eddig az animecon? és milyen programot ajánlanátok mind két napról?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
Éncsak megfogom nézni majd 😊 csak most nemtom szedni Blood+t :S ha azzal végeztem akkor utána várrám egy csomó anime köztük DTB is xD

@

PJack
Darker than Blacket látta vki?
ha igen, mi a véleménye róla?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Hmuda
Az alapokat biztos mindannyian (vagy a legtöbben) ismeritek, de ez a tálalás nekem új. <#idiota>
The F-word

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Picar77
nagyon szívesen 😊

()() (^^)

biomage
oksa kösz 😊

Picar77
én is annyira lakok kb mint arma 😄
szóval ha kell irj pm-et és veszek neked szívesen <#vigyor3>

()() (^^)

De ha megjegyzésnek írsz nevet... Barátnõmék úgy foglaltak. De én abban nem bízok, mert helyszinen még sorba kell állni érte (ezért van pénztárnyitás 9-kor, és a kapunyitás CSAK 1 órával késõbb).

Szerintem élõben vedd meg, helyben ha már ott van az iskolád a közelben.
Ne érts félre, nem dirigálni akarok, csak én így tennék ha magamnak venném meg... 😛

Szerintem armageddon ha tudod vedd meg neki most így elõre, mert vészes... minnél késõbb annál rosszabb...

A másik az hogy én sem magamnak vettem meg, hanem egy volt osztálytársam vette meg nekem, én az animekonig nem fogok a helyszinen járni az biztos...

armageddon666
az még hagyján hogy pesten 😛 fél órára lakok a pecsától kb 😄
azt kérdezném hogy akkro hogy is van ez a jegyvásárlás? van ugye a helyszínen ami ilyen hazardjáték, vagy van vagy nincs. lehet elõrendelni, itt gondolom átutalással. Olyan nincs hogy lefoglalom és helyszínen fizetem? 😄

@

biomage
neked könyü armagedom -.- pesten laksz, de én székesfehérváron, a vontajegy pestre kb 800FT, úgy hogy ha valaki túd vegyen nekem 1DB két napos jegyet, meghálálom valahogy 😊

armageddon666
egyre nagyobb az esélye hogy én is megyek 😄 ha megy osztársam megyek én is ^^ majd elmegyünk jó korán azt ha van jegy van, ha nincs jegy akkor nincs 😄

@

biomage
Hali
valaki segitsen, ma voltam a sárkánytüzben és nem volt már jegy elövételben, valaki vegyen nekem egy két napos jegyet, a helyszinen fizetem, és az az sg találka a conon én is mennék 😊

Black Hawk
Ezt már mikor linkeltem XD akkor nem jött comment 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Elõvétel mindég van. Megveheted a helyszínen vagy utalással, és akkor a helyszínen veszed át... (én az elõbbit ajánlom) ^^