Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Mert ahogy a többiek szavaiból kiveszem, nem-nagyon fognak velünk egy idõben odaérkezni...
Azt remélem tudjátok hogy csak 10-tõl lehet bejutni...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
@
Csakmert vmi sorozat után nézek és errõl jókat hallottam, van kis hype körülötte.Szóval aki látta itt,az mondhatna róla vmi véleményt
Másvalami, keresek olyan animét,amiben egy csúnya lányból a végére szép lány lesz, mint mondjuk ugly betty vagy hogyishívják. Nem nekem lesz ^^, egy lányismerõs kért meg hogy keressek neki vmi ilyesmi sztorijú sorozatot. Persze ha jó akkor megnézem én is of course 😊
PSN ID.: Beegabor
(amugy a gözös ott van a pecsánál, kb 200 m-re töle, ugyhogy nem lesz gond megtalálni, tehát hogy 9re a gözösnél, az azt jelenti hogy kb 9:01re meg a pecsánál lehetek 😄)
Mindegy, lényeg a lényeg, hogy akkor 9töl a kettö között masirozgatok majd egy esgés táblával 😉
Én nem tudom pontosan mikorra fogok oda érni, mert rohadt vágány zár van a ráckevei hév vonalán és nem kések egy potlóbusz menetrendet fölrakni a honlapjukra.
De lehet hogy inkább volán busszal fogok menni, szombaton ugysincs dugó (remélem)
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
#18034: Neféjjé' megoldjuk 😄
Én elõre helyben megvettem a 2 naposat 😄
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
edit: vasárnapi van még.
@
Ha be szabad vinni akkor fényképezõgépet biztos viszek.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Mondjuk ha Hrisskart megkérjük, õ nem túl alacsony ember lévén levegõbe tartja nekünk azt GAARANTÁLOM mindenki észreveszi 😄
Aztán jöhetnek tõlem csillagkapusok is, õket is szeressük 😄
De jó ötlet 😊
Hát valami óriási, nagyon jól ki vanna dolgozva minden szempontból^^
1 gond van vele, hogy még nem adták ki a 2. évadját😛, az 1. évad pont a legizgalmasabb részen marad félbe és most izgulhatok míg el nem kezdik a 2 évadot😛
Ajánlom mindenkinek aki szereti a háborus drámákat egy kis mecha körítéssel😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Animekon találkozó kinek hol lenne jobb? A bejáratnál vagy a közelben lévõ közlekedési múzeum kiálított vonat-szobra elõl, ami útba esik ha a villamostól jövünk?
(nekem a bejárat lenne egyértelmúbb, de ki tudja, kinek mi a kényelmesebb 😊
francba.. kellett nekem variálni
practitioner of the forbidden arts of death
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
En speciel h.264-re es szaramazekaira kulon dekodert hasznalok, de arra a megallapitasra jutottam hogy az ffdshow is gond nelkul lekezeli. Mondjuk enis a kulon dekodert ajanlom mindenkinek, de ha nem akarja nem kotelezo hasznalnia.
Az ffdshowba levo libavcodec egy nagyszeru dolog, a vlc lejatszoja, sott a linuxos Mplayer is azt tartalmazza.
Szoval egyetertek "ízlések és pofonok".
De ízlések és pofonok.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A kétnapos rendezvény a japán rajzfilmek és képregények rajongóinak nyújt változatos programokat. A rendezvényen többféle verseny lesz, úgymint: rajzverseny, jelmezverseny, konzoljáték-verseny, karaokeverseny, táncpad-verseny, sok és változatos díjjal.
A konzoljátékok, a karaoke és a táncszõnyeg versenyen kívül is kipróbálható lesz, ahogy sok, kedvtelésbõl beöltözött rajongóra is számítunk.
A nagyteremben zenei videók és filmvetítés is lesz, ahol több japán rajzfilmet mutatunk be, többek között a magyar Televízió kettes csatornáján, az AniMágia sorozatban is látott Akirát. A rendezvényen egész nap több képregénybolt kínálatából válogathatnak a látogatók, valamint több kiadó is ekkorra idõzítette magyar nyelvû mangaköteteinek megjelenését.
Belépõ:
Elõvételben:
Kétnapos belépõ: 2000 forint
Egynapos belépõ: 1100 forint
A helyszínen:
Kétnapos belépõ: 2400 forint
Egynapos belépõ: 1400 forint
A MAT tagoknak ingyenes.
1600x1200-ra átméretezve Lanczos-szal, 2.0 élesítéssel meg tökéletes, ha valakit nem zavar a ringing, vagy ha legalább 2 méterrõl nézni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF