Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
jaja az jó

()() (^^)

light00
9-10 között, ofkorsz. Addigra remélhetöleg mindenki ott lesz, te meg kb negyed11-re. Titeket megvárunk oszt' megyünk be.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Azt mondd meg nekem lájt, hogy mikor találkozzunk!
Mert ahogy a többiek szavaiból kiveszem, nem-nagyon fognak velünk egy idõben odaérkezni...

Azt remélem tudjátok hogy csak 10-tõl lehet bejutni...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

madfist
hmmm de korán ott akartok lenni, így nem ismerhetitek meg szörnyû fejemet, mert én 11 elõtt oda tolom a képem...

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Picar77
ne aggodj megfogsz találni 😄

()() (^^)

Picar77
vigyáz mert lefényképezlek vele XDDD

()() (^^)

armageddon666
Huhh címe nemjut eszembe de van valami 4 bishounen benne és azoknak kell szép lányt csinálni a csajból :K

@

Seth
Tengen Toppa Gurren Lagann-t ki nézi,nézte??

Csakmert vmi sorozat után nézek és errõl jókat hallottam, van kis hype körülötte.Szóval aki látta itt,az mondhatna róla vmi véleményt

Másvalami, keresek olyan animét,amiben egy csúnya lányból a végére szép lány lesz, mint mondjuk ugly betty vagy hogyishívják. Nem nekem lesz ^^, egy lányismerõs kért meg hogy keressek neki vmi ilyesmi sztorijú sorozatot. Persze ha jó akkor megnézem én is of course 😊

PSN ID.: Beegabor

light00
Szerintem jol értettem, de ezen ne vesszünk össze 😊
(amugy a gözös ott van a pecsánál, kb 200 m-re töle, ugyhogy nem lesz gond megtalálni, tehát hogy 9re a gözösnél, az azt jelenti hogy kb 9:01re meg a pecsánál lehetek 😄)
Mindegy, lényeg a lényeg, hogy akkor 9töl a kettö között masirozgatok majd egy esgés táblával 😉

Bármikor ha lábujjhegyre állunk, észre lehet venni téged, úgyhogy én aztán nem aggódom a te megtalálásoddal 😄

Hrisskar
ki fél, én csak egyszerûen pesszimista vagyok😄

Én nem tudom pontosan mikorra fogok oda érni, mert rohadt vágány zár van a ráckevei hév vonalán és nem kések egy potlóbusz menetrendet fölrakni a honlapjukra.
De lehet hogy inkább volán busszal fogok menni, szombaton ugysincs dugó (remélem)

biomage
félre értetél 😊 09:10re a petöfi csarnoknál leszek, a délibe kettö vonatot vállasztotam ki az egyik 08:25 re ér a délibe a másik 08:38kor ér a délibe, aszem a 08:25 el jövök, mert félek a késéstöl 😊, amugy tudok hová kell menni M2 vel kossuth térig és 70 trolival elkell menem az Erzsébet királyné utjáig 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
Én tegnapelõtt(elõtt? O.o kiemléxik xD) vettemmeg a 2napost ^^

@

light00
Én egy hete vettem jegyet, és akkor is csak ugy tudtam megoldani, hogy két egynaposat vettem 😛

#18034: Neféjjé' megoldjuk 😄

csocso14
Nagy valószínûséggel elfogyott, szombaton nagy a létszám😊
Én elõre helyben megvettem a 2 naposat 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Lehet hogy szombatra már elfogyott mind a 2500 hely.

armageddon666
Osztársam tegnap akart venni conra jegyet de szombatra már nem volt (volt 2napos meg vasárnapi. vagy valami ilyesmit mondott) Már kitalálták hogy akkor vesznek kétnapost és átszervezik az életüket 😄 de ma már nemvolt jegy :S ez aztjelenti hogy az elõrendelés fogyott el, vagyhogy absolute nincs több jegy? :S

edit: vasárnapi van még.

@

Hrisskar
Biztos egy csomóan erre számítanak és egy halom ember lesz ott😛

Igen, én a kis csoportommal kb. 10:00-10:10 körül leszek a vonatnál, (úbavesszük light kedvéért😊 és +1-2 perc mire ott leszünk a bejáratnál.

Nem macerás azt feldolgozni meg feltenni meg közlekedni vele meg minden? 😛

Ha be szabad vinni akkor fényképezõgépet biztos viszek.

light00
Amint meglesz a aksitöltöje :S

light00
Szerintem értelmesebb, hogyha a kiállitott gözösnél találkozunk. Ott ugyse nagyon lesz tömeg. Én oda tudok menni 9re, mert (relative) közel lakom, Nuket ne várjuk 10 elött. És akkor összekapok itthon valami SG-s okosságot, hogy megtalálhassatok. Ha igy jo nektek.

Facek
ugye visztek kamerát ? 😛
biomage
OK, én úgy 09:10 fele fogok oda érni 😊, ja igen Picar77 ha már azt irtad hogy megvetted a jegyemet, legyél ott ahhol nuke lesz igy legalább nem kell telefonálnom 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Igen, az a másik.. 😊
Mondjuk ha Hrisskart megkérjük, õ nem túl alacsony ember lévén levegõbe tartja nekünk azt GAARANTÁLOM mindenki észreveszi 😄

light00
Eredetileg traszparenst terveztem, de rájöttünk, hogy nem tudnánk hova rakni<#idiota>

Legalább ha ott lesz olyan SG-s is, aki nem jár ide Animetopikba, legalább megtudja hogy mi ott vagyunk <#idiota>
Aztán jöhetnek tõlem csillagkapusok is, õket is szeressük 😄

biomage
nekem 8 ha nem akarod alázni magadat a több ezer ott lévönél, ki ez a csoka és mi az a nagy SG xDD
De jó ötlet 😊

Tervezgettük már hogy milyen jól-láthatóságot fogunk kieszközölni... Gondoltuk valami A4-es méretû ojjektumra ráírjuk a bûvös két betût: "SG" és a bejáratnál majd jól feltartjuk.

biomage
nekem is mindegy 😊 csak megtaláljalak beneteket 😊

light00
Rám számithatol, Nuke-chan 😉<#nevetes1>

Hrisskar
Most néztem meg a Code Geass címû animét!
Hát valami óriási, nagyon jól ki vanna dolgozva minden szempontból^^
1 gond van vele, hogy még nem adták ki a 2. évadját😛, az 1. évad pont a legizgalmasabb részen marad félbe és most izgulhatok míg el nem kezdik a 2 évadot😛

Ajánlom mindenkinek aki szereti a háborus drámákat egy kis mecha körítéssel😄

Frosty01
már megoldottam -.-"

practitioner of the forbidden arts of death

Nehezen tudom elkepzelni hogy szetkurta, de privata ha uzensz lehet tok segiteni. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

NÉP!
Animekon találkozó kinek hol lenne jobb? A bejáratnál vagy a közelben lévõ közlekedési múzeum kiálított vonat-szobra elõl, ami útba esik ha a villamostól jövünk?

(nekem a bejárat lenne egyértelmúbb, de ki tudja, kinek mi a kényelmesebb 😊

light00
Akkor még egészitsük ki linkkel, hogy teljes legyen 😄

(mégha tudja is mindenki)

Frosty01
teljesen tönkreqrta az egész videólejátszásom, vagy alapból szar a bleach 61-tõl... videói :SSSS
francba.. kellett nekem variálni

Umisho, 10. rész, 13:00-14:39. Fõleg a zene XD.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Frosty01
Linket! 😊

Nagyon offosak vagyunk, de nembaj.
En speciel h.264-re es szaramazekaira kulon dekodert hasznalok, de arra a megallapitasra jutottam hogy az ffdshow is gond nelkul lekezeli. Mondjuk enis a kulon dekodert ajanlom mindenkinek, de ha nem akarja nem kotelezo hasznalnia.
Az ffdshowba levo libavcodec egy nagyszeru dolog, a vlc lejatszoja, sott a linuxos Mplayer is azt tartalmazza.
Szoval egyetertek "ízlések és pofonok".

ffdshow-nak megvan az az elõnye hogy nem kell húszmillió kodekkel szopni.

Bucser
hát FFDShow-al szoptam eleget. Egy normális h.264-es codeccel meg csont nélkül ment minden legyen akármekkora felbontású is a film+ mellette tudom is használni tovább a gépemet mert egy jól megírt algoritmussal legalább nem zabálja le a lejátszás az összes rendelkezésre álló erõforrást.

De ízlések és pofonok.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

biomage
Jó tudni mi lesz, kösz hogy beirtad azt amit már egy hete biztos mindenki tud 😊

2007. október 6-7-én, szombaton 10 órától vasárnap este 19 óráig tartandó kulturális programunkra, az Õszi AnimeConra, amelyet a Magyar Anime Társaság (MAT) szervez. Helyszíne: Petõfi Csarnok, 1146 Budapest Zichy Mihály út 14.

A kétnapos rendezvény a japán rajzfilmek és képregények rajongóinak nyújt változatos programokat. A rendezvényen többféle verseny lesz, úgymint: rajzverseny, jelmezverseny, konzoljáték-verseny, karaokeverseny, táncpad-verseny, sok és változatos díjjal.
A konzoljátékok, a karaoke és a táncszõnyeg versenyen kívül is kipróbálható lesz, ahogy sok, kedvtelésbõl beöltözött rajongóra is számítunk.

A nagyteremben zenei videók és filmvetítés is lesz, ahol több japán rajzfilmet mutatunk be, többek között a magyar Televízió kettes csatornáján, az AniMágia sorozatban is látott Akirát. A rendezvényen egész nap több képregénybolt kínálatából válogathatnak a látogatók, valamint több kiadó is ekkorra idõzítette magyar nyelvû mangaköteteinek megjelenését.

Belépõ:
Elõvételben:
Kétnapos belépõ: 2000 forint
Egynapos belépõ: 1100 forint
A helyszínen:
Kétnapos belépõ: 2400 forint
Egynapos belépõ: 1400 forint
A MAT tagoknak ingyenes.

light00
Igy hirdetik az ajánloban is az Animaxon, hogy "okt. 13töl szinkronosan".

Hát így hogy "megjavult", aztán fõleg.

1600x1200-ra átméretezve Lanczos-szal, 2.0 élesítéssel meg tökéletes, ha valakit nem zavar a ringing, vagy ha legalább 2 méterrõl nézni.

Az ffdshowba levo is megteszi. ^^

Bucser
Vagy használj normális h.264 codecet...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hasznalj overlayt. Amugy sztem vmr9-et hasznaltal eddig azert latsz valtozast. Az overlay a leggyorsabb es legmegbizhatobb render, hasznald azt.