Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy bocsi a sok hszért csak felvagyok dobva az elsõ contól 😄
valaki írja majd össze plz a listát a cosplay performencerõl :$ ami volt a szavazólapon ::S kéne :S
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
ha nem nekem szólt akkor ez a hsz nincs is itt 😄 lehet törölni ^^
ha nekem szólt és más miatt: ...nemtom mi másért lehet kérdésed xD
@
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
az animaxos cuccott nemtom mert elhúzódott a cosplay és utána hazamentem :c osztársak miatt... olyan hirtelen mentek el aztán SGseket megint megtalálni xD (reggel csak mázlim volt 😄) szal máskor asszem hozzátok csapódom majd mert ti sztem aktívabban résztvesztek 😛
Cosplay performance jó volt 😄 remélem lesz videó róla 😄 Naruto-s jó volt, bár nem nézem szal nemnaon vágtam :C (egyéni nemnagyon maradt meg, csak az elején az ugrálós zöldruhás narutós emberke 😄 de nem rá szavaztam szal volt valami más ami jobban tetszett ^^) aztán volt néhány elég gyengére sikeredett (pl Sailor Moon Sairor Stars az valami... hosszú volt XD) ám voltak nagyon jók 😛
pl. a vegyes Közvesélyes Animések (valami ilyesmi volt a nevük 😄 amiben volt mindenféle 😊), a Microsoft Excel 2007 Excel Saga + egy kicsike Fullmetal Alchemist ^^ végén a tánccal 😄, a végén levõ Bleach musical is jó volt 😛 (legalábbis sztem az akart lenni a Kon és a táncoló Shinigamik) meg aztán a Kaleido Star is jóvolt ^^ a GTO + FMP (Onizuka vs Souske xD) az jó ötlet volt csak akik a hangot babrálták eléggé elszúrták :S zenétõl nem lehetett hallani õket.... és elég sok helyen bénáztak... csomószor nem lehetett hallani a cosplayeseket :'( ezért is volt jó a Berserk mert ott nem beszéltek xD Arra számítottam mikor ordított, hogy nah, besétál és akkor ilyen párbeszéd, esetleg valami béna hadonászás, de neeem 😄 berobban a színpadra a fõhõs (bocsi nemtom nevét mert nemláttam még :S) a hatalmas kardjával és egymásnak esnek xD
Jah a pokémonos is jópofa volt xD csak hiányoltam az "R betûs beállást" a végén 😄 a Haruhi Suzumiya meg nagyon kiszámítható volt 😞 (hare hare yukai) de nem volt rossz ^^
majd linkeljétek a sokszáz megás zipeket a képekrõl plz xD meg a videókról 😄 a gépemen akarom tudni ezeket xD
@
Bocsi, ez lett.
Az FMA-ról azt olvastam ma hogy szinkronos lesz. Hujber Feri lesz az egyik. Kíváncsi leszek.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
(erre kéne valami szmájl, nem? <#idiota>#idiota>)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
én sajna nem tudtam elmenni 😞(
practitioner of the forbidden arts of death
A cosplayben az a kis rózsaszin izéke (sajnos még nem láttam) volt a legaranyosabb. De a csaj is aki hordta az is aranyos. 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
csak fél 12re értem oda, de semmit nem vesztettem. tömeg tömeg tömeg... az amv verseny gyenge volt, a cosplay kiszámítható, a bebop meg jó 😊
remélem holnap (ma) nyugisabb lesz
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Reméltem, azért lesznek olyanok, akik nem kapcsolnak, és megkérdezik, mi a gyík ez 😊
Hüdeszar... <#idiota>#idiota>
Ma láttam elsõ részt a Nerima Daikon Brothersbõl az animaxon. Azt kell hogy mondjam egy igen értékes jelenség. Nekem ez az elsõ ilyen nótás élményem animében. (értsd legalább az anime háromnegyede alatt ÉNEKLÉS volt/zajlott/ment.. értitek😊
Van ott egy tizennyolcas karika, nem ok nélkül. Vannak nagyon perverz utalások, de éppenhogycsak nem rontják el azért ezt az 'alkotást'.
Én úgy döntöttem mivel úgyis adják tévében, és esti programom aránylag mobil, így megengedhetem magamnak hogy végignézzem.
(mellesleg nekemis annyira jóa a memóriám, hogy már nem is nagyon tudom melyikõtök volt aaz osztálytárs és melyikõtök te...)
@
@
Fate/Stay Night - Nightwish - Amaranth
Képek: holnap még fotózom, aztán miközben ott vagyunk, ötleteket szeretnék kérni tõletek hova-hogy töltsek föl ekkora horribilis mennyiségû képet... ?
De a legjobban a Fate/Stay Night-Nightwish AMV tetszett😄
Egyébként nem is tudom hogy mennyit képet buffoktattam el, de a cosplayesek egy részét test közelbõl sikerült lekapnom + egy jó néhány nem is induló, de nagyon jó jelmezest is😉
Majd hétfõn megkapom Nuke-tõl a képeket és föl fogom tölteni a kép.tár-as galériámba
szal. cosplay, voltak meglepõen jók 😄 pl. Nightroad atya 😛 meg valami rózsaszín ruhás csaj akinek a nevére nem emléxem xD nameg Trigunos keresztes bácsi 😛 kedvet kaptam Trigunhoz ^^ na meg kinehagyjam Victoria Serest... vörös kontaktlencse, meg vámpírfogak 😄 a hentai gémes csaj...khm...szal a ruhája nemvolt rossz ^^
rajzverseny 1 órát húzódott :S de türelmesek voltunk haverral szal bejutottunk a doujinshi elsõ kézbõl elõadásra 😛 nagy volt ^^ de frusztált hogy sokan tudtak japánul, azt mikor Kirin mondott valamitr, a fél terem röhögött xD mimeg csak a "SZINKRONBÓL" tudtuk meg mit mondott
2hand on
😄 utána cowboy bebop helyett karaoken szurkoltunk xD volt 1-2 gáz próbálkozás xD de a szervezõ egész jó volt, meg volt még 1-2 nagy, a bezt az a Slayers NEXT op Give a Reason volt 😄 az nagyon jól sikerült ^^ jó hangulatot teremtett 😄 meg a legpoénabb a What's Up People volt xD (Death Note) 5-6 emberke ment fel és megpróbáltak szenvedni vele nem sok sikerrel xD
vége elõtt egy fél órával kimentünk és hazamentünk ^^ zöld teám és a pocky dobozom osztársamnál hagytam xD szal majd azokat holnap visszakapom xD meg holnap viszek tatyót... és veszek AnimeStars magazinokat ^^
az SGs táblára meg van igény xD én fél10re próbálok menni, de lehet hogy elõbb sikerül... kéne ülõhely nagyteremben mert sokat leszek ott xD
AMV versenyen kire szavaztatok?
én 4-re 😄 Bleach + Tankcsapda ^^ am tankcsapdát nemszeretem igazából... de ez nagyon jó lett sztem 😄 meg 2szer szavaztam mert valami noob elhagyta a céduláját :\
@
practitioner of the forbidden arts of death
Kb. háromnegyed 11re bejutottunk, és tapasztaltuk, hogy 2000 ember nagyon nem fér el a Pecsában, a kis klubteremben, és a nagy klubteremben nem is voltam, mert képtelen voltam bejutni. Mire beértünk, az áruk legnagyobb és legjobb részét elkapkodták, igy nem sikerült semmit vennem, majd civilbe bepotolom 😛
Körbe végig árustandok voltak, mindenféle cuccot lehetett venni, mangákat, plakátokat, disztárgyakat, estébé, estébé. A nagyteremben tök jo volt az AMV-vetitéseket a jéghideg betonon ülve végignézni, remélem holnapra nem fázok föl, mert már megvan a jegyem 😄 Rögtön mindenki berohant, ledobta egy székre a cuccát, hogy oda más ne üljön, és visszajött mikor kedve tartotta. Mindenesetre tulságosan is tele voltunk. Nekem a legtöbb nagyon tetszett, a cosplay pláne, és volt ami nagyon kevésbé, de összességében nagyonis megérte elmenni 😉
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
SG-s "plakát" nem hinném, én odaadtam biomage-nek, mikor bementünk, és aznap már nem láttam, nem tudom, bejutott-e egyáltalán. De ha szépen megkértek, fabrikálhatok még valamit, vagy ha Nuke tényleg csinált egyet, akkor elhozhatná 😛
Amugy kb fél10-10re érünk a bejárathoz, én fél 10re szeretnék, minden ugye Nukétöl függ, és a különleges Késés no Jutsujátol <#idiota>#idiota>
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Ja és majd megpróbálok valami jobb ketyerével is menni ^^
SakuraCon az hol lesz? PeCsában az is vagy az már máshol? meg az animecon az gondolom mindig máshol van :S
@
Bármi van kérdezzetek 😊
A Hungarian Anime Team fordítókat keres az alabbi projectekre kellen-e ember Yu-gi-oh,Beyblade,Pumpkin Scissors a meglévõ forditóink nem birják, 1 már nem is jelentkezik nagyon sürgõs, nem szeretnén projecteket szünetelteni.
Elöre is köszöntöm az erdeklõdõket! Jelentkezni itt lehet.
(pl vki nem rakta fel saját oldalára ? mert 128 óra múlva jön le a 12. rész 😄)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ