Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
@
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Bár nem ide tartozik de csoport táncoltam jó pár évig és néha sírõgörcsöt kapok az ilyen táncos elõadások láttán...
Lehet nem azt kéne nézni de a szemem már ráállt. Sose csinálják ugyanazt, egyszerre nem ugyanazt meg pláne. Lehet hogy ez csak engem zavar, de ez van.=)
Mellesleg a Berserkes arcoknak nagyon jó volt a jelmezük.
thx
Most meg a Cowboy Bepop-ot nézem (végre valahára). A 11-edik rész nagyon állat XD
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Jó lesz?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
2. esetleg oylan tudja meg akinek nemkéne... bár nemhiszem hogy ilyen gond lenne.
@
practitioner of the forbidden arts of death
(btw FMA ból olyan van fennt amihez nem jó a felirat 😄 )
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Majd kb péntek tájékán kész leszek a fotó retusálással( van 1-2 dolgozatom sajna amire nem ártana készülni),és akkor teljes pompájában megnézhatõ lesz Nuke és én általam készített Animeconon képek
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
@
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
#18120: majd legközelebbre ^^
@
@
Lehet választani, mindakettõ szorgalom.
#18108: nem konkrét érdekel hanem a lista érdekel mert nem jutnak eszembe spontán a dolgok :S látnom kell a neveket és akkor beugrik xD
#18109: nekem bejött 😄 most nézem (cosplay.hu)
@
Lustaság fél-egészség tudod 😊
Amúgy baromi jó volt! Megérte elmenni, mégha el is aludtunk majdnem a performanszokon <#idiota>#idiota> 😊
Akik nem voltak itt addig írásban mondom el kik voltak a legjobbak, amíg nem töltöm fel a képeket (de csak a mai jut az eszembe):
Egyszermélyes elõadással egy Rock Lee nyert, minimális szöveggel, õ inkább harcmûvészet résszel, és egy minimális meteorozással (mondván Tenten elhagyta fegyverét <#idiota>#idiota>) duhajkodott. (Le merném fogadni hogy jár valamilyen kung-fu-ra (pl shaolin) a srác...)
A többszemélyes (pontosan 32 ha jól emlékszem😄 ) performanszt egy Bleach banda nyerte meg, asszem a társaság neve "Kon és a táncoló halálangyalok" volt. Hihetetlen mennyiségû szereplõt vonultattak fel, és csoportosan mozogtak valami zenére.
Így hirtelen ennyi.
PSN ID.: Beegabor
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A legjobb volt a kis kölyök Inuyasha^^^^
Körbeugrálta öt az egész animecom, szegény annyira meg volt szeppenve, nem számitott ekkora sikerre. (Volt kb 4-5 éves 😄)
Na meg hogy ma feleannyian voltak mint tegnap.
Képek lesznek böven, mi ugy 250et kattintgattunk, Biomage barátunk videot is vett (mert én ugye tegnap este sem kaptam meg az aksitöltöm -.-), na mindegy, szal lesz mit nééééééééézni!!4
Keddnél hamarabb nem hiszem hogy fel tudnánk rakni a képeket bárhova.
#18101: Nos, esélytelen, hacsak valaki nem adta le. Volt ugy 50 versenyzö(15 egyéni+35 csoportos), csak ma, nem hinném, hogy bárkinek ilyen memoriája lett volna. Ha valaki kokrétan érdekel, sztem kérdezz.
(am. ugye te voltál az a nagyonmagas ifjú? 😄)
@