Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
Amugy már van fent pár cosplayes felvétel 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
oks 😄 akkor majd jelezz ha fennvannak vidik ^^ amiket eddig találtam nem valami jók :S A Faye VAlentines a legjobb 😄 de pl Kon és a táncoló halálistenekbõl alig látni meg hallani valamit 😞 errõl jut eszembe, ezt a bleach musicalt lelelele....... "Letöltõhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek!" ........szal honnan lehetne megszerezni? ^^ válasz okosoktól PMben, köszi :$ (igazából ez a letöltõhelyesdi nemtom hogy most arra a kettõre meg az olyanokra szól vagy mindenre... :c)

@

biomage
Biomager 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
People & Blogs... vagy amiben a többi conos vidi is van 😄 ugye ott is biomage vagy?

@

biomage
van pár felvételem a cosplaröl, hová rakjam ökket a youtube on? People & Blogs vagy Entertainment vagy Comedy?

Szakmai ártalom, nem hibáztatunk 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hmuda
Birom a brutális mennyiségû avatar lehetõséget, szóval jah. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mikszer
gaian? 😊

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Facek
Mellesleg felkerült a jútúbra is pár videó, 2007 animeconra tessék rákeresni és idõ alapján be lehet õket azonosítani.

Bár nem ide tartozik de csoport táncoltam jó pár évig és néha sírõgörcsöt kapok az ilyen táncos elõadások láttán...
Lehet nem azt kéne nézni de a szemem már ráállt. Sose csinálják ugyanazt, egyszerre nem ugyanazt meg pláne. Lehet hogy ez csak engem zavar, de ez van.=)

Mellesleg a Berserkes arcoknak nagyon jó volt a jelmezük.
biomage
Na feltöltötem pár képet a 75 böl 😊 pontosan 10 db 😊 ebböl csak egy képre tudtam irni kivan a képen 😊 ha valaki felismer a képeimröl valakit irja meg ki az plz ja és link
thx

Facek
jaj hát az openingje messze a legjobb.... <3
Befejeztem a Seta no Hanayome-ot. Pár rész kivételével elég jó volt.

Most meg a Cowboy Bepop-ot nézem (végre valahára). A 11-edik rész nagyon állat XD

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Hmuda
Lol! Egy virtuális moziban épp most adták le a Moon Phase elsõ részét és kíváncsi voltam a nézõk reakciójára az OP alatt. Mindenki egyöntetûen azon a véleményen volt, hogy: "WTF O.o" 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

RelakS
Nah, ritkítottam a postokat, meg beledumáltam a bannerbe.

Jó lesz?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
1. terhelik a sávszélt
2. esetleg oylan tudja meg akinek nemkéne... bár nemhiszem hogy ilyen gond lenne.

@

Frosty01
de maradjunk annyiban hogy nem jó ha túl sokan tudnak róla -.-"

practitioner of the forbidden arts of death

igazából publikus nem ?
(btw FMA ból olyan van fennt amihez nem jó a felirat 😄 )

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Igen ezen én is gondolkoztam hogy nemkéne így ezt...

RelakS torold mar legyszi az U-s kommenteket. <#wink>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

biomage
ma lesz kedvem vállogatni a képekben és videokban, ami a gaaras videomban van talán nem is fogom feltölteni 😊 mert beszélek belle és elég szarul 😊

Hrisskar
a kép.tár.hu az még mindig karbantartás alatt van és most jutott eszembe hogy az msn live space-en is van fotó album és még asszem le is lehet tölteni képeket amiket fölraktam oda...
Majd kb péntek tájékán kész leszek a fotó retusálással( van 1-2 dolgozatom sajna amire nem ártana készülni),és akkor teljes pompájában megnézhatõ lesz Nuke és én általam készített Animeconon képek

Hrisskar
Tényleg jut eszembe, mi lenne ha átmenetileg az msn spacembe tölteném föl a képeket????

Hrisskar
Én most Grenadier-t nézem a Animecon-os AMV után és az egyik barátom ajánlotta miután szombaton megnézte egyhuzamban😛

köszi !

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

armageddon666
B+al megvagyok már ^^ FMA régebben megvolt... de most tényleg ilyen 30kbps max :S mindenki most tölti ezeket... én legalább más szedek xD Phantom Master 😄 Képek alapján: lehetséges hogy ez lenne az Árnybíró ? O.o legalábbis a csaj nagyon úgy néz ki mint az aki a cosplayen volt 😄 meg ott az a medál is vagy mi a csávesznél 😊)

@

Gondolom karbantartás, ilyesmik...

Gõzössel mi történt ? :S

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

light00
hát ha nagyon kiváncsi vagy nézz videot rola youtube-on de inkább nézd meg magát a sorozatot^^

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Meg a jellegzetes "jófiú póz", stb... 😊

#18120: majd legközelebbre ^^

armageddon666
akkor jóvolt ^^ a Naruto valahogy hiányzik nálam szal a Narutos dolgok nemvágom... szal azt az Akatsukisat sem értettem (bár még így is jó volt 😄)

@

light00
Hát.... Igazábol egy pusztakezes ürge, fegyvert sem használ nagyon, nem is tudom, hogy lehetett volna "hitelesen" elöadni. A jellegzetes szövegei nagy részét elmondta a srác.

armageddon666
végülis... van benne valami... mivel nem ismerem a karaktert nemtom menynire játszotta el jól. mert látványos volt, de számomra csak egy harcmûvészeti bemutató lehetett... amit mondasz az viszont igaz :c

@

biomage
na megérkeztem hulla fáradt vagyok, de a rock lees videot és egy másikat biztos le szedek és feltöltöm youtubera 😊

Akinek van varrógépe, az nyerjen cosplayen? Akinek van harcmüvészeti tudása, ami nem vele született, hanem MEGDOLGOZOTT érte, az nyerjen?
Lehet választani, mindakettõ szorgalom.

Picar77
egyéniben a kis inuyasha(Beni) volt a lekjobb 😄D
kawaii gyerek

()() (^^)

A mai cosplay papír. Fent van a galériámban.

armageddon666
a vasárnapi cosplayes vagy pedig a szombati AMVs? 😄

@

armageddon666
a Rock Lee-re (tényleg ez volt a neve xD legalább Naruto szereplõit megtanulom hamár nem nézem x.x) azért nem szavaztam, mert bár látványos volt, sztem nem fair a többiekkel szemben hogy kihasználta a harcmûvészeti tudását, vagy nem is tudom :S ez olyan minthogyha egy valódi csillagharcos kame-hamezott volna egyet... nem szavazok rá mert ez vele született xD

#18108: nem konkrét érdekel hanem a lista érdekel mert nem jutnak eszembe spontán a dolgok :S látnom kell a neveket és akkor beugrik xD

#18109: nekem bejött 😄 most nézem (cosplay.hu)

@

nekem meg van a lista, vagyis a papirfecni.

Képtárt azért is tartom jobbnak, mert lustaságból: fel szeretnék majdan tölteni 150-200 képet (habár szelektálva x db) és azt nem akarom én 150-szer kiválasztani, mit, hol hova, klikk...
Lustaság fél-egészség tudod 😊

Amúgy baromi jó volt! Megérte elmenni, mégha el is aludtunk majdnem a performanszokon <#idiota> 😊

Akik nem voltak itt addig írásban mondom el kik voltak a legjobbak, amíg nem töltöm fel a képeket (de csak a mai jut az eszembe):

Egyszermélyes elõadással egy Rock Lee nyert, minimális szöveggel, õ inkább harcmûvészet résszel, és egy minimális meteorozással (mondván Tenten elhagyta fegyverét <#idiota>) duhajkodott. (Le merném fogadni hogy jár valamilyen kung-fu-ra (pl shaolin) a srác...)

A többszemélyes (pontosan 32 ha jól emlékszem😄 ) performanszt egy Bleach banda nyerte meg, asszem a társaság neve "Kon és a táncoló halálangyalok" volt. Hihetetlen mennyiségû szereplõt vonultattak fel, és csoportosan mozogtak valami zenére.

Így hirtelen ennyi.

Seth
regeljetek mondjuk IDE, aztán ftp-n keresztül el lehet érni. 5 giga hely, bár igaz hogy csak 25 kb/s a max letöltés asszem

PSN ID.: Beegabor

Black Hawk
Télen lesz?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

light00
Ja jut is eszembe, további képek vannak a a cosplay.hu-n(nekem nem jön be) és az animecon honlapjának a forumán (szintén nem jön be most)

light00
Nah hazaérve én azt tudom nyilatkozni, hogy a maira is igazán megérte elmenni, láthattunk pár nagyon kiválo alkotást. Najo, van néhány amire nem lennék büszke, de pl sok volt a technikai gond, hogy nem mentek a mikrofonok, mikor beszéltek, meg néha a zene hangosabb volt, mint a beszéd.
A legjobb volt a kis kölyök Inuyasha^^^^
Körbeugrálta öt az egész animecom, szegény annyira meg volt szeppenve, nem számitott ekkora sikerre. (Volt kb 4-5 éves 😄)
Na meg hogy ma feleannyian voltak mint tegnap.

Képek lesznek böven, mi ugy 250et kattintgattunk, Biomage barátunk videot is vett (mert én ugye tegnap este sem kaptam meg az aksitöltöm -.-), na mindegy, szal lesz mit nééééééééézni!!4
Keddnél hamarabb nem hiszem hogy fel tudnánk rakni a képeket bárhova.

#18101: Nos, esélytelen, hacsak valaki nem adta le. Volt ugy 50 versenyzö(15 egyéni+35 csoportos), csak ma, nem hinném, hogy bárkinek ilyen memoriája lett volna. Ha valaki kokrétan érdekel, sztem kérdezz.

Hrisskar
Sajna a SG képtárba nem fér több megányi kép és a kép.tár-ban nincs úgymond korlátozás a kép mennyiség terén (max egyszerre feltötlött összes képek mérete)

Facek
wááááááááááá jövõre tutkó elmegyek vagy valameik másikra 😄
armageddon666
bah, most ugrott be az egyéni Cowboy Bebop Cosplay 😄 Faye Valentine ^^ az vicces volt 😄

@

armageddon666
extrára kéne regelni egy oldalt, egy ilyen letöltõs phpt rá, és feltölteni oda a zipeket 😄 szal iylen tárhelyre lehetne esetleg.

(am. ugye te voltál az a nagyonmagas ifjú? 😄)

@

Hmuda
A tár egy rakás tudodmi (mindig az volt és mindig az is marad). Gondolom nem bmp-ket akarsz felrakni, értelmes méretû JPG-k (értsd 100-200KB-osak) meg kényelmesen elférnek az SG galériában is. Persze ez csak egy ötlet.

Hrisskar
Birom hogy évente, ha egyszer akarom használni a kép.tár.hu-t és épp akkor nem használható karbantartás miatt😛
szal a karbantarás végéig kell sajna várni 😞