Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
miért kell leszólni az ecchiket? :c szerintem viccesek ^^ már amelyik 😄

@

Hmuda
Na végeztem az Ouran Host Club-al. Aranyos kis történet, végre egy vígjáték ami nem az ecchivel akarja eladni magát.

Jók voltak a karakterek is. Például az ikrekrõl eleinte nem tudtam eldönteni, hogy most tényleg homokosok-e vagy sem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán az utalások, hogy Hikaru (vagy Kaoru? fene se tudja 😛) egy kicsit érdeklõdik Haruhi iránt, már egyértelmûvé tette, hogy csak szinészkednek.
A vége a szokásosnál is erõsebb shoujo-anime beütést kapott, de valahogy túltettem magam rajta.

Összességében egy egész jó kis vígjáték.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hrisskar
nem mindig kötelezõ a happy end😄
A She: The Ultimate Weapon is pl hasonló véggel rendelkezik😛

RelakS
Hát nem kimondott happy end.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért élõszereplõsben megnézném, amikor Rei Shinjin ücsörög egy szál semmiben <#idiota>
Etchi rulz 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hrisskar
Hát igen a szerzõk nem hazuttolták meg magukat megint egy "nesztek egy befejezés"-t kaptunk az orrunk alá, de laglább ez valamivel jobb mint a sorozaté, ez jóval tovább vitte a "vég"-et😛
és persze tipikus befejezés

Én valamennyire értem hogy mit akar mondani és sejtem is hogy miért így fejezték be, de tovább ra is tartom az állásomat, hogy a Neon Genesis Evangelion az egy jó anime sz** befejezéssel, még így az end of eva után is

Hrisskar
A felsoroltak közül csak a Golden Boy-t láttam
de amit írtál azok érdekesnek tünnek^^
Kezd megint túl nagy lenni a lista amit meg akarok nézniXD

NeverwinterKING
én is ma fejeztem be az NGE-t. az end of evát is láttam. nagyon durva. nézd meg!

nem igazán értem az animét. h most mirõl is szól igazán. de majd idõvel rájövök talán...

\"You are fucking crazy people!\"

nem tudjátok Death Note special-hoz van-e már felirat?

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Láttam a berserket és a cowboy bepopot is.Rosszul értékéltem amior azt írtam hogy gyerekes az elsõ pár rész alapján, végignézverá kellett jönnöm hogy jó.

He Is My Master, Umisho, Today in Class 5-2, Golden Boy megvolt-e ? 😊

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Hrisskar
Kössz,de már láttam...kétszer is😄
(egyébként a kedvence animém)

most jelenleg az Inukami!-t nézem

ronihun
oké thx^^

...

Az alairasodba inkabb igy ird:
ワンピースさいこう!
vagy
ワンピース最高!
Sokkal menobb ugy. <#vigyor>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ronihun
100+-os animék ruleZ!^^

...

Minek ajanlgassak? Mindenki tudja mit szeret es olyat nezzen. 😉
Csak a hypeolast nemszeretem. 😊

Seth
Ajánlj te is valamit 😄 Tudsz olyat mondani ami nem 100+ részes? <#papakacsint>

PSN ID.: Beegabor

RelakS
Õõõ... Most olvasgattam az aoianime-n, konkrét okot nem emlegetnek, csak hogy a rajongók nyomására készült el végülis az EoE, ami tulajdonképpen az eredeti ötlet volt. A real-jelenetek végén van is néhány levél, ami miatt megcsinálták, meg hogy megrongálták a Gainax épületét ^^ (ki kell kockázni, hogy látható legyen)

Megy a komoly tanacsadas ugylatom. 😄

Seth
Igen, de eredetileg azt a sztorit akarták megcsinálni ami az end of eva-ban volt, de mint mondtam nem volt szalonképes tv-re. Az meg milyen lett volna hogy 24.-nél abbahagyják

RelakS
Nem elõbb volt a 25-26, aztán mikor megcsinálták a Director's Cut-ot, utána jött hozzá az End of Evangelion?

Seth
Mindenképp nézd meg az End of Eva-t, az a rendesen megtervezett befejezés, csak nem volt szalonképes tv-re ezért csinálták meg azt az alternatív 25-26-ot,amit láttál

RelakS
Nézz Aishiteruze Baby-t. Ha szereted a gyerekszájat, idõnként le fogsz esni a székrõl <#idiota>

Történet nemigen van benne, de az szvsz jó 😊

Nézz Eiken-t 😄

RelakS
Jah, a 21-24. részbõl érdemesebb az Editor's Cut-ot megnézni (10 perccel hosszabbak), aztán jöhet az End Of Evangelion.

A Death and Rebirth meg felejtõs, akár csak a Blue Gender: The Warrior - ugyan úgy csak lehúzás szagú

BEAST
Nezz Elfen Liedet <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hrisskar
😄 majd azt is megnézem,de most picit pihentetem az agyam ilyen nagy brutalitású animéktõl(Blood+, RahXephon és most a NGE, elég volt egy kis idõre a gyilkolászós animékbõl), most megpróbálok valami non-agresszív animét nézni ha lehet😉

armageddon666
akkor nézd meg End of Eva-t és felejtsd el az uccsó 2 részt és neked is tetszeni fog 😛

@

Hrisskar
ÁÁÁ, golyót a készítõknek!!😄
Hogy lehet ilyen befejezést írni!!4
Az utolsó néhány percben értettem meg hogy mit akartak mondani az utolsó 2 részben😛 és ezért szenvedni 2-3 részen keresztül. hát...

Aszzem csatlakozom a pártatlanok oldalán, mert a Neon Genesis Evangelion 24 rész az nagyon jó,de az utolsó 2 az hulladék (ami semmissé teszi az elõzö részek élvezetét).

Minden honapban vannak ilyen szavazasok hogy a fanoknak melyik karakterek tetszenek, ez egy ilyen lista nem pedig bucser vagy arumageddon kedvencei. 😛
Lehet vele vitatkozni enis pl Gin-t az elso helyre pakolnam es felvennek jonehany karaktert, de ez a japanok listaja. 😄
Amugy februari asszem.

armageddon666
ez milyen lista?
amúgy meg nem lehet mindenkinek megfelelõ listát csinálni 😛

@

Bucser
Hát van egy ízlésük... betenni Shinn-t a Seed destinyból 23. helyre... böff....

Meg hiányzik nekem errõl a 100-as listáról jó pár karakter😊 pl Alita, Gatts, Griffith, a Wolf's Rainbõl is páran, Spike, Faye Valetine, Reverend Wolfwood (trigunból) + maga Vash the Stampede, Escaflowneból a heroina

Szóval szerintem nagyon hiányos a lista😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Valamék rozenmaiden karakter, fingom sincs mert sose lattam még. 😄

35. helyezettet valaki lenne olyan szíves megmondani h kicsoda és melyik animebõl?
amúgy meg egész rendben van a lista csak Papillonon nevettem el magam az 59. helyen :p

Best100
Azert 1-2-t kivennek a listabol. 😄D

piros mogyi
Megnéztem a Vandred-et. Igazából a puncstortára emlékeztetett. Édes, rózsaszind, de nem egészen gej. Amikor nagyon elborul a lelkecském, akkor jól jönn, de nem a mindennapi kenyerünk.

Ne etesd a trollt!

NeverwinterKING
kösz

Hrisskar
Az animeHQ ftp serverén fönn van mind a 10 fejezete

NeverwinterKING
hi.
megin én 😄
a Blame! nevû anime-t szeretném megnézni csak azt írja olvassam el elõtte a mangát. hol lehet mangát leszedni?😮

!

RelakS
Melyik Negima?

Hrisskar
rendben😉

Seth
Majd a végén mondj véleményt. Egy darabig teljesen "normális" a sorozat 😄

Hrisskar
Na, hát így 7 rész után nekem tetszik a Neon Genesis Evangelion,
és én azért nézem meg mert " úúú, valami nagyon hype anime",
hanem hogy 1 mecha anime (és ennyit is várok el tõle)

light00
Jó mindegy, legközelebb vagy egyértelmûbb legyen az ilyen, vagy inkább ne legyen semmi. Ne flémeljünk tovább. Thx.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

armageddon666
amennyiben jól értelmeztem ironikusan fogalmazott, lévén rühelli az evangeliont, és nem szeretné semmi esetre sem ha egy eredeti változat megvételével bárki is gyarapítaná a készõti pénztárcáját...

@

Próbálj meg visszaemlékezni, melyik animérõl is volt szó ?

Bucser
Hát persze, hogy értem amikor valaki számonkéri a warezt és 6 postal késõbb õ is bevallja... igaz-e? Én legalább nem vagyok álszent.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jaj, ha a csodálatos filozófiai remekmû EVA mélyértelmû motívumait megérted, akkor ennek se kéne problémát okoznia.

light00
Ohh, mintha kicsivel elõtte, más szavakkal, de tök ugyanezt írtam volna...bámulatos... -.-

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Jah a Haruhi is.. 😄