Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Amiért ez NGE is egy agyonhypolt mocsokság...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Akkor a #18541-es beszólást nem értem...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Miert is nem?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Nna, Negima! utolsó 2-3 részét is leküldtem, végre valahára 😊 Szokás szerint: sorozat jó, befejezés hiányos, nem hozzáillõ, nem elégséges.

Egyébként ez a 100. anime amit láttam, ha a Dragon Ball-t is beleszámítjuk (ugyebár, lehet hogy nem kéne 😄).

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Majd ha nem zéró lesz a keresetem. De amúgy kedvenc, szóval 100% hogy meg fogom venni.

Bucser
Eredetiben?...

Olvasd el a mangat. 😊
Ezekszerint nem magyarul nezted, sajnalom. 😞

Na, megnéztem az Umisho befejezõ részét 😊

Második sorozatot akarok! Második sorozatot akarok! 😊

Sajnos az eredetibol se a keszitok profitalnak hanem a kiadok. 😄

Seth
akkor meg mirõl beszélsz?
Már majdnem leírtam a végét az elõzõ hozzászólásban,aztán jól le lettem volna baszva

PSN ID.: Beegabor

PJack
aha... kár 😞
mondjuk még nem értem e végére, de már eddig is nagyonjó.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Seth
Most a Death Note-ról beszélsz? Miért lenne folytatás, teljesen le van zárva. Új szereplõvel meg feleslegesnek tartom.

PJack
hú, hát ez nagyon megérte, ugyanis k_vára tetszik ^^
lesz vajon fojtatása? :o

Pain is inevitable. Suffering is optional.

light00
sokszáz gigán tudnád mennyi minden elfér...másrészt ha zavar, puffogtass magadban, ez van. Így jártam. Ami tényleg tetszik, azt megveszem eredetiben, mert megérdemli, de feleslegesen sz*arokra nem dobok ki pénzt.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Nem feltétlenül. Kiírva DVD-re, például.

light00
Akkor nem a gépen lenne?<#fejvakaras>

Ugye internetrõl letöltött, illegális másolat, amibõl a készítõk egy fillért se kapnak ?

light00
Ha ekkora közutálatnak örvend, akkor muszáj levennem a polcról és betennem megnézni 😄

Hrisskar
Most már csak azért is megnézem😄

armageddon666
Nefikázd 😄 má vagy 3szor ment a vita róla ^^ akkor AranyKéz volt a nagy anti-NGE-s, de meg lett mondva neki ohgy nem kell mindig fikázni mikor szóba kerül, rakja be aláírásba és kész, ha ennyire nem szereti... nézd meg az aláírását ^^

@

Black Hawk
Ne is nézd ha nem akarsz öngyilkos lenni 😄 (Csakazé is fikázza)

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Hrisskar
Ezt pont nem láttam😉

NeverwinterKING
np és thx a választ. 😊

\"You are fucking crazy people!\"

NeverwinterKING
pontosan

Bocsi de annyira hulye kerdes volt, hogy mindenkepp el kellett ereszntenem egy omlesztett vihogoszmajlit. 😄

A kerdesedre a valasz, igen lesz folytatas a novellakat mostansag is irjak es lesz masodik evad is ami mar keszul, de nehez volna a wikipedian utannalesni? :S

armageddon666
Neon Genesis Evangelion? bár gondolom már láttad.

@

ronihun
ne nézd már ennyire hülyének második évadra gondol...

...

Hrisskar
Hi!

Tudnátok valami RahXephon-hoz hasonnló mecha animét ajánlani???

Seth
szerintem inkább 2. évadra gondolt

Szerinted ?

The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 01.avi
The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 02.avi
The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 03.avi
The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 04.avi
The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 05.avi
The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 06.avi
The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 07.avi
The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 08.avi
The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 09.avi
The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 10.avi
The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 11.avi
The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 12.avi
The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 13.avi
The Melancholy of Haruhi Suzumiya - 14.avi

NeverwinterKING
miaz? van vagy nincs? 😊

😄DDD

Today in Class 5-2 (Kyou no Go no Ni) /OVA, 4 ep/

Bucser
akkor csatolható az elõzõ üzihez. nem tök mindegy? a véleményemet fejezi ki arról, ha valaki a CB-t gyerekesnek tartja. nem a személynek szólt a "lehurrogás"hanem a véleménynek.

NeverwinterKING
"azé Kiddy Grade elégkomoly szvsz -.- meg cowboy bebop is..."
olvasd tovább mielött vkit lehurrogsz...

Bucser
kinek mi jó... engem pl Faye magyar hanbgával ki lehet kergetni a virágból. Akárcsak Edével...

Japánul viszont ed Best😊

Bucser
"cowboy bebop - gyerekes"

NA ezen jót nevettem... Azért gyerekes mert nem folyik belõle két vödörrel a paradicsomlé vagy azért mert néha lehet benne oltári jókat röhögni??

Ha a Bebop gyerekes akkor kb mit mondnál mondjuk Chihiro-ra vagy a Totoro-ra? vagy mondjuk a Lainre? vagy a Furi-KURI-ra?

csocso14
Ez hülyeség, marhaság, a Bebop azok közé a kevés szinkronizált animék közé tartozik ami kimondottan jó lett.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Bucser
Gondolom mindet A+-on vagy Animaxon nézted a kibaszottul elcseszett magyar szinkronnal...

Bucser
Bebopot csakis eredeti szinkronnal érdemes nézni!!!!! A magyar

EL VAN BASZVA!

NeverwinterKING
hali
The Melancholy of Haruhi Suzumiya-nak van második része?
láttam csak elég érdekes a vége azér kérdem.

Szerintem a legtöbben az alapján ítélkeznek, hogy a Kölyökklubban látták-e, vagy sem. Vagy ha ilyen már nincs, akkor reggelenként valamelyik kereskedelmi csatornán egy aladin, és egy százegykiskutya között.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Jó elnézést,én hibáztam mert a cowboy bepoop és a csajkommandó nem gyerekes.Csak a kiddy grade elsõ 10 része elég gyenge meg gyakran nem értem mi miért és hogy van,míg a bepop stílusa nem tetszik valahogy nem köt le.

light00
Jó, egyes animék szélesebb réteget próbálnak megcélozni, míg mások nem. De azért attól hoyg az A+on (bocs, animaxon) megy, attól még valami nagyon nem gyerekes 😛

Lehet azért tartja gyerekesnek, mert gyerekként látta õket 😛

armageddon666
csajkommandó, cowboy bebop - gyerekes
dragonball - nemgyerekes
??? wtf O.o azé Kiddy Grade elégkomoly szvsz -.- meg cowboy bebop is... komolyabb mint a 10 részen átt püföljük egymást meg 8szor halok mindig éledek, meg meghal mindenki de aztán mindenki feléled meg 5 részen át csinálom a varázsgömböt vagy mit, meg etc...

@

Néztem már más animéket is.Pl:Cowboy bepop,yu-yu hasuko(nem tom hogy írják)😄,inyuasha,slayers,dragon ball,kaleido start,shaman king,csajkommandó stb..De túl gyerekesnek találtam õket(na jó a dragonballt nem)az inyu telli volt fillerrel.Az Elfen Lied mestermûnek tünik a többihez képest

armageddon666
Jaja 😄 Elfen rám nagy hatással volt ^^ asszem Evangelion után láttam 😄 vagy elõtte? 😄 elõtte A+osokat láttam meg ami ment még TVben ^^

@

Nem lehet egybõl mestermûvekkel kezdeni 😛
Elsõ animés élménynek egyeseknél ez jó, aztán jöhet fokozatosan a jóság.

Bucser
Inkább csak erõsen közepes😊 Semmi több (szerintem)

Egyébként musicales animebõl pedig kinek kéne más mint a Macvross 7 vagy a Macross Do you remember love?😊