Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hrisskar
Most nézem meg a Karin-t és eléggé jó volt^^
de egyátalán nem volt ecchi mint ahogy Nuke-san mondta, még a közelében sem volt(csak egy végén volt egy ecchibe illõ poén de az nem teszi az egész animét ecchivé)

light00
fotosopp<#gonosz1>
loál, amúgy nekem is, és akárhányszor ki-be jelentkezek, nem változik 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

NeverwinterKING
én is elkezdtem 😄 naogy lol anime. nekem is bejön

\"You are fucking crazy people!\"

armageddon666
Ez az Amaenaideyo sztem nem is olyan rossz -_- sablonos szereplõk, de mind1 ^^ nekem bejön 😄 2. évadban vajon kiderül hogy mi merre hányóra? (11. résznél járok)

@

Ez de lol 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Már annyira hiányzott <#szeret>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

BEAST
hat igy lassan 38 ev utan ideje volt hogy ranezz az oldalra <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Aha, szerintem is:

armageddon666
de gondolom te vágod a Final Fantasy történetét meg ilyenek, szal neked nemcsak egy látványos akciófilm 😛 perpill fölös 1000em sincs sajnos 😞( de köszi az infót ^^

@

Jagi
Pár k-ért már megkapod DVD-n azon van japán hang. Én megvettem anno 4,5k-ért és nagyon nem bántam meg, jó ha megvan 😊

armageddon666
tudom hogy nemfogom érteni a storyt, ezért kellett elhatároznom magam hogy megnézzem 😄 de látványos, ami már jó ^^ nem kell mindig szétröhögni magam vagy mélyen gondolkodnom animéken ^^ van mikor elég az ha látványos ^^

@

Seth
a Cerberus ami aa-n van ismertetõ az csak játékból összeollózott cg videók, önmagukban a látványon kívül nem nagyon van értelme megnézni, nem fogod érteni a sztorit. Mondjuk az AC-jét sem teljesen ha nem játszottad a Final Fantasy 7-et ^^

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
akkor megy az is a listába ^^
rászántam magam hogy megfogom nézni FF7 - AC-t meg most Animeaddictson van egy új ismertetõ (Dirge of Cerberus) és azt is, de AC-t az csak angolul találom :S honnan lehetne japánul megszerezni?

@

Seth
kicsit hasonló, de jó, érdemes megnézni

armageddon666
Girls Bravot is láttam 😞 az is jóvolt ^^ DearS az nem ilyen Chobits koppintás? O.o

@

csocso14
Én a Girls Bravo-t ajánlom mindkét szezont 😄 meg a Dears-t 😉

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

armageddon666
Tényleg klisés, fõleg a karakterek de nekem tetszik ^^

@

Seth
egyetértek, elsõ anime volt ,aminek egyik részén szó szerint elaludtam (bár lehet nem kellett volna éjjel néznem ^^), annyira klisé

Frosty01
ha az amaenaide yo, az a szerzetes bugyinézegetõs, akkor én csak egy szóval tudom jellemezni: szar.

practitioner of the forbidden arts of death

Hrisskar
Én a Magical Pokan-t ajánlom
Nagyon ecchi és nagyon gyerekes is egyszerreXD

armageddon666
Amaenaide yo!!-t kezdtem nézni és leszedtem a Hanaukyo Maid Tai-t ^^

Umisho banner ugrott most ép be... az milyen? ^^

@

armageddon666
Nekem is tetszett 😄DD

@

Háátt... elofogadnék egy olyan kastélyt.

Karin. Iskolás-vámpírlányos 😊 Itt hallottam a címét, és nagyon tetszett, neked is ajánlom 😊

RelakS
Az eredeti sorozat (Hanaukyo Maids Tai) 12+3db 10 perces részbõl áll.
A La Verite sem rossz, az eleje erõsen hajaz az eredeti sorozatra, de késõbb komolyabbá válik, az viszont 20 perces részeket kapott, szerintem az etchi is kevesebb benne, de az is emészthetõ ^^

Ja, és Mariel aranyos ^^ (a seiyuu-ja nem különben! <#finom>)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
még nem, de MSNen haver is modnta hogy jó, szal leszedem 😄

@

Jagi
megoldottam már 😊
elõkerítettem Evil-Genius-t 😊
én az õ fordításáan olvasom már egy ideje, azért köszi^^
+láttam a Bleach-tet is, úgyhogy teljes az öröm 😊

RelakS
A Hanaukyo Maids Tai-t láttad már? A La Verite-vel meg óvatosan, mert a vége felé elég komorrá/komollyá válik.

armageddon666
Mondjatok egy jó ecchit ^^ msot valami laza humorú anime kéne és tapasztalataim alapján az ecchik tökéletesek erre ^^ Excel Saga után elkell 😄
Amaenaide yo!-ra gondoltam most így hirtelen 😊

@

Bucser
berserkhez a www.evil-genius.us címet ajánlom. Ugyanis õk fordítják tehát tõlük kék beszerezni😊 mé asszem elérhetõ a 290-es. ha nem lenne szólj és hétfõn majd seedelem kicsit.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Egyedi karakter, a sorozatban egész eddig nem volt ennyi durva szó, mint ami két anime-részben elhangzott az õ szájából <#hehe>, és az eddig bevetett képessége, hogy rajzol állatkákat és azok a valóságban megjelennek, szerintem tök vicces. Nekem tetszik 😊 maga az arc viszont nem jön be, bár tényleg emlékeztet sasukéra

Mellesleg ez az anime rész, a mangában körülbelül hol helyezkedik el?

Seth
Hát ez a Sai vagy hogyhívják nem semmi alak, ahogy beszólt nekik 😊

BEAST
kesz, teljesen beleszerettem az uj Naruto endingbe <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Painkiller666
Üdvözletem!
Valaki tudna segíteni?
A Full Metal Panic címû animéhez keresem a magyar hangsávot...
Úgy tudom régebben animeaddicts-on fennt volt ...de már törölve lett..
Ha tudnátok más forrást ahol elérhetõ...
Mailcímem [email protected]
Elõre is köszönöm a segítségeteket...

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

ronihun
ja nagyon jó kis animne^^
<#nyes>

...

Flórika
Ha, valaki még nem ismerné:
http://animecomment.blog.hu

Tessék menni, és kommentelni, jó kis írások vannak ott! 😉)

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

armageddon666
ez a 215 rész valakinek 1 hét (sem) x))

@

Frosty01
loal, utoljára pár hónapja nézegettem a feliratokat hozzá, és csak 4 volt, akkor azt mondtam hogy no thanx, most meg úgy nézett ki mintha belehúztak volna ahhoz képest 😊
sztem jó anime, jó lenne ha lenne hozzá végig felirat :\

practitioner of the forbidden arts of death

ronihun
igen amikor én kezdtem az OP-ot akkor jártak 18-nál....most tartok a 215. résznél...tehát gyorsan haladnak...de mind1 legalább õk csinálják...én furcsáltam h mrt nincs már minden epizódhoz felirat mint a narutohoz belachhez...Nem tudom de én nézem angol fansubbal igyis értem tehát jó^^

...

Jagi
Nah b+ elpanaszkodom má' magam, ha erreb..sztott a qvaélet xD

Nincs Bleach 149, ráadásul a Berserk 291. része már kinn van, de nekem nincs meg a 290 és a Baka-updates nem mûxik, + torrenten sem találtam.
HA valakinek megvan plz vagy tud egy jófajta linket adja már ide legyen oly szives, mert meggárgyulok töltet nélkül 😊
thx

RelakS
khrmm... oda van írva, hogy saját hergelés 😛

Nemtom, én vetítési sorrendben nézem, de az elsõ rész ultra fárasztó volt XD Pontosabban nulladik rész, akarom mondani Mikuru ... izé ... TUDJÁTOK, na! 😛 😄

armageddon666
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én elkezdtem az elsõvel, de ugye mivel filmen belüli film, és hogy ez láccódjon, a minõsége is olyan, így elkezdtem kronológiai sorrendben nézni... így legalább eltudtam kezdeni nézni 😄 mert sztem elsõnél abbahagtam volna :S bár utólag megbántam hogy nem vettem erõt magamon és néztem rendesen ^^

@

Én így néztem hogy 1-2-3.... de baromira nem értettem az egész 1. részt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt hittem valami final fantasy paródia, mert egyértelmü volt hogy "animén belüli film" csak nem tudtam mi értelme van.... Aztán ahogy néztem tovább, már tudtam hogy Haruhi be-szelidül, mert láttuk mint rendezõt, ezért spoiler

Seth
valóban nem, 9 rész elég volt belõle

biomage
mi a baj a témával? legalább van téma mára 😊
le merném fogadni nem nézted végig 😊 ezt az animét

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
akkor te is kronológiai sorrendben nézted? 😄

@

Tényleg, mer az elsõ részt egy baromi nagy szpojler, ami egy ilyen kicsi sorozatnál számít ám... :|

Seth
ez egy fanmade változat, ne keverj, meg amúgyis sok volt már Haruhiból ^^

biomage
tévedés 😊 relaks ez a teljes 😛, a tiéd csak a fele

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8