Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
korrekt ... lolicon, vagy mi (rorikon - ロリコン😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Frosty01
szal ez a loli = pedofil?

practitioner of the forbidden arts of death

RelakS
Asuna-san 13 éves, és mekkora melle volt már a 3. részben asszem... Monjuk ebbe Negi is meglehetõsen besegített <#idiota> (mondjuk azt furcsáltam, hogy az osztály nem kezdett sikítókoncertbe a pucér tanár"bácsi" láttán, fõleg, hogy õk is meztelenek voltak... nesze, loli, huszonakárhány pucér kiccsaj a fürdõben 😄)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Seth
te..hát ez nagyon gyenge a guro témában, nem jött vissza semmi ^^

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
deee akkor Excel Sagaban az a kiscsaj? :Ccc rózsaszín hajjal... nem a robot 😄 az akkor nem is loli ? XDmeg mondjuk ami hirtelen eszembe jut... Mew Mew Power? 😄 ott is nemtomhányévesek és mekkora mellyeik vannak már ^^

@

Yuri=Két csaj nyalja falja csókolgatja simogatja egymást. 😊 Vélemény: JEEE!

Yaoi=ugyanez csak két csávó csinálja ezt .😊 Vélemény: Blõeee!
A loli az egy eleg tag temakor leven nem csak hentai lehet loli. Kiscsajokkal tortennek a dolgok akkor mar loli. Nagymellu loli csaj nincs, minden lolinak kicsi a melle (szoval nincs).
A yuri az buzitéma. A yuri ellentete a yaoi, ami szinten buzitema. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

armageddon666
hát a yuri az lány-lány a loli meg... legyen... 14 alatt x))

@

light00
az mennyiben különbözik a yuritól?
(De érdekes dolgok mennek itt 😄)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

armageddon666
Mennyitõl számít lolinak? 😄 én a 10 körüli nagymellû csajokat nemszeretem O.o természetellenes... (jó tom hogy ez nc. megállapítás volt XD)

@

Csak olyanok nezzek meg akiknek eros a gyomruk vagy regen kajaltak. A sztori kozeppontjaban az all, hogy a csajon gombak nonek. 😄D
Guro

szerk: En speciel a lolit tartom a legundoritobb hentai mufajnak. <#csodalk> De a japan av ipar mini idol temaja se kutya. Blöeee 😄

armageddon666
bazz, gondoltam elolvasom úgysem érint meg a fröcsögés meg szadizás, etc, de aztán mégis O.o valahogy...elképzeltem...és...brrr... kiráz a hideg :K

@

Ilyen Gurot mint felsoroltal nemolvastam, de amugy nem is erdekel a halál téma, viszont guro kategorian belul vannak vicces dolgok. En most nem sorolok, de kedvencem John K Peter csinalt mar guro kategorian beluli mangat es azok is nagyon elvetemultek voltak. Mindjart feltoltok egyet.

"de ILYET ki vesz?" kerdesre csak annyit hogy tudni kell japanban BARMIT el lehet adni. Lesz ra kereslet. 😊

armageddon666
sokan mondták ezt Bondage Game elõtt... más volt a véleményük utána 😄

@

Ez még csak a a teteje... Van az a bizonyos Guro mûfaj.Ahhoz képest a Bodage Game vidám kis délutáni kikapcsolódás...

Figyelem... Mûfajbemutató következik... téma a GURO...

Szóval... elég... nehezen lehet errõl beszélni... Szóval a guro a minél nagyobb kegyetlenségre épül. A szinte már minden határon túl mutató elmondhatatlan brutalitásra perverzitásra és kegyetlenségre... Tulajdon képpen nincs benne tabu.

Nem vagyok a mûfaj rajongója (akkor valszeg pszihopata állat lennék) de már tallkjozram párral és érdekelnek az ilyen mértékû devianciák...

És hogy pl hogy dúrva? A bnage gamében is volt pár durva jelenet (lefejzés stb...) de például egy guroban...

Innentõl csak jó gyomrúak olvassák!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csajt elkapja pár bûnözõ, megerõszakoljk majd széép lassan kibelezik, pár levágott részét izlésesen megsütik turkélnak egy kicsit benne majd végül letépik az álkapcsát. És persze közben a csaj még többé kevébé él és csak az álkapocsletépés után hal meg végre...
Vagy anyuka szeme láttára rakják tumixgépbe a csecsemõjét. Esetleg élve megnyúznak/szétfûrészelnek valakit. Vagy csak simán halálra verik. Vagy mivel jó fejek nem ölik nmeg a csajt csak a végtagjaitól szabadítják meg és (felgyógyulása után) kedves kis horozható szexrabszolgát csinálnak belõlle...

Na magatokhoz tértetek?

És ennél 100-szer durvábbak is vannak...

De most merül fel a kérdés... a Bondage Gamét is biztos veszik de ILYET ki vesz?
te beteg vagy 😄D

Bondage gamet nem lattam vagy csak nem remlik, de eleg sok durva hentait lattam/olvastam es tobbseguk tetszett is. 😄

kaki maki
ahahh

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

Ki lehet olyan beteg hogy tetszik ezen szörnyûség?😄.Elképzelhetetlen számomra bár manapság ki tudja...A szerzõ se lehet normális...

armageddon666
hát. van olyan állat akinek ez tetszik. azok megnézik...
az ember kiváncsi. kiváncsiságból sokan belenéznek.
sokan úgyvannak vele hogy amit elkezdenek azt be is fejezik...
erõpróba...

^^

@

Ki képes egyáltalán megnézni?😄

armageddon666
^^ sejtettem 😄 nemvok hentai szakértõ még egyet sem láttam, csak ismertetõket olvasgattam... aztán errõl hallottam annyi rosszat hogy már belekukkantok de aztán rájöttem nemkellett volna X)

@

Én elolvastam az ismertetõt és nincs az a pénz hogy azt a beteg valamit letöltsem és akárcsak egy pillanatra is belenézzek😄.Szóval a beteg dolgok nem érdekelnek😄

armageddon666
Bondage Game ^^ arról sok szépet hallani ^^ streamen belenéztem egy percnyit aztán annyi elég is volt 😄

(nagyon beteg éshát... hát olvass AAn hozzászólásokat az ismertetõvel kapcsolatban :K)

@

Valaki nem tud valamilyen jó sztorijú animét?Fontos hogy ne legyen vígjáték,ne legyen komolytalan azokat utálom.

Köszi.Majd megnézek egy kettõt😊.

Seth
Hát én nem nézek túl sok hentait, de amiket láttam, pl a Words Worth szuperül van megrajzolva és még története is akad ^^
Bible Black is, bár ahhoz nem árt kis gyomor. Akkor Moonlight Lady se rossz. A Kite cenzúrázatlan (ahol mondjuk a sztori nagyon tetszik pl, mégha klisé is). Dark Love (szupi rajzolás, csak az animáció idiótán gyors sokszor)
Na ezek mind szuperül vannak megrajzolva szerintem, de talán többiek tudnak még párat ajánlani (talán még olyat is aminek sztorija is van 😄 )

Tudsz ajánlani jót?😄.Rajta😄

Seth
Az egy igénytelen rajzolású vacak szvsz, ilyet ki mert beajánlani jó hentainak? 😊

Megnéztem a Death Note-t egyszerûen csodás remekmû..Sajna ezek után aligha lesz kedvem bármit is megnézni,nem hinném hogy létezik jobb.

Megnéztem átlagosnak találtam nem volt semmi baj de semmi extra sem😄

NeverwinterKING
háhá 😄
nekem még a lain-t is bekéne fejeznem. igaz 3rész van hátra de behalt a gépem😞((

\"You are fucking crazy people!\"

Hmuda
Aham. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Jagi
áz... asszem 😊

Seth
Nem láttam, de ez az a háttérbe húzódó, nem egészen szilárd halmazállapotú jány akirõl beszéltetek korábban? 😊

Hmuda
Negima

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Seth
ez mibõl is van?

Hmuda
Erre valahogy nem emlékszem. 😄

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666
Bleach lenne már :K öcsém (10 éves) nem akarja a gépen nézni mert nem magyar és nemtud gyorsan olvasni -_-

írtam már hogy megnéztem Excel Saga-t? 😄

@

Ja és új anime az animaxon:

Animax 2007.12.22 21:15-kor. (kicsit nem holnap van <#hehe>)

Animeaddicts

Így elolvasgattam az elejét az ismertetõnek, hogyha véletlenül megnézném, ne lõjek le túl sok poént... Nem tûnik rossznak. 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Én ezt nem értem :o
Elhangzott régebben?

armageddon666
azáám, azáám ^^

Amaenaide yo!!-t nemtom miért szóltátok le :c sztem nagyon jó ^^ ecchi szempontból egyre durvább xD a poénok is tetszenek ^^ de a legjobbak a karakterek ^^ bár mint már minimum 2szer mondtam meg mondta más is: nagyon sablonos 😄 szal a helyzetek, a karakterek, etc... de akkoris jóó ^^

@

Maaja-kent nagyon jo, szexi a hangja. ^^
Apropo csak nekem van deja vu erzesem? Ugyertem ez a ket komment mar egyszer elhangzott regebben. 😄

" * Kenkō Zenrakei Suieibu Umishō - Maaya Nanako "

Lehet hogy alapból ilyen idegesítõ a hangja 😄

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Ezt igazán csak az tudná megmondani, aki találkozott már más animében a szinkronszínésszel.

Sayuri Yahagi

Ezekben az animékben szerepelt:
* Busou Renkin - Hanaka Busujima
* Karin - Karin Maaka (debut)
* Kenkō Zenrakei Suieibu Umishō - Maaya Nanako
* Kyoshiro to Towa no Sora - Kū Shiratori
* Otogi-Jushi Akazukin - Gretel
* School Rumble Nigakki - Mio Tennouji
* Sola - Chisato Mizuguchi
* Tokimeki Memorial Only Love - Yūka Fujikawa
* Tokyo Majin Gakuen Kenpucho: Tou - Kyoko Toono
* Wan Wan Serebu Soreyuke! Tetsunoshin - Audrey

aránylag fiatal, 1986-os születésü 😊

Apropó, Karin. Csak nekem tûnt fel hogy fura a csaj hangja? Szerintem átfuttatták egy flangeren/phaseren, vagy egy mechanizeren. Mindenesetre néha rohadt idegesítõ volt.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Az nem elég ecchi, hogy mindig csak a hab takarja el az intimebb zónákat a fõszereplõn? Ja és akkora a melle mint egy-egy görögdinnye (legalábbis akkorának látszik xD)

#18809: loál, álomvilág 😄
Gimnáziumos-e vagy? <#idiota>

macselek
Én😊

PJack
Death Note specialt látta már valaki? 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

armageddon666
ma kezdtem a Katsut, de csak 1. rész végéig jutottam mert Anyegin közbeszólt -.- olvastam 1-1,5 órán kereszül (lehet volt 2 is), eljutottam a feléig, kaptam egy jegyzetet, és rájöttem hogy ami abban volt fél oldal és 1 perc alatt elolvastam az nekem 2 órámba telt :\ úgyhogy inkább elolvastam a másik felék is a jegyzetnek és hagytam abba a könyvet -.- de tovább akkor sem jutottam mert még van mit tanulni :\\ 😞( hate school... miért nincs egy gyerekkori barátnõ vagy egy cseléd vagy valaki akivel együtt tudnék tanulni? <#idiota> sokkal izgibb lenne XD

@