Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
@
Yaoi=ugyanez csak két csávó csinálja ezt .😊 Vélemény: Blõeee!
A yuri az buzitéma. A yuri ellentete a yaoi, ami szinten buzitema. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
(De érdekes dolgok mennek itt 😄)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
@
Guro
szerk: En speciel a lolit tartom a legundoritobb hentai mufajnak. <#csodalk>#csodalk> De a japan av ipar mini idol temaja se kutya. Blöeee 😄
@
"de ILYET ki vesz?" kerdesre csak annyit hogy tudni kell japanban BARMIT el lehet adni. Lesz ra kereslet. 😊
Figyelem... Mûfajbemutató következik... téma a GURO...
Szóval... elég... nehezen lehet errõl beszélni... Szóval a guro a minél nagyobb kegyetlenségre épül. A szinte már minden határon túl mutató elmondhatatlan brutalitásra perverzitásra és kegyetlenségre... Tulajdon képpen nincs benne tabu.
Nem vagyok a mûfaj rajongója (akkor valszeg pszihopata állat lennék) de már tallkjozram párral és érdekelnek az ilyen mértékû devianciák...
És hogy pl hogy dúrva? A bnage gamében is volt pár durva jelenet (lefejzés stb...) de például egy guroban...
Innentõl csak jó gyomrúak olvassák!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy anyuka szeme láttára rakják tumixgépbe a csecsemõjét. Esetleg élve megnyúznak/szétfûrészelnek valakit. Vagy csak simán halálra verik. Vagy mivel jó fejek nem ölik nmeg a csajt csak a végtagjaitól szabadítják meg és (felgyógyulása után) kedves kis horozható szexrabszolgát csinálnak belõlle...
Na magatokhoz tértetek?
És ennél 100-szer durvábbak is vannak...
De most merül fel a kérdés... a Bondage Gamét is biztos veszik de ILYET ki vesz?
Bondage gamet nem lattam vagy csak nem remlik, de eleg sok durva hentait lattam/olvastam es tobbseguk tetszett is. 😄
az ember kiváncsi. kiváncsiságból sokan belenéznek.
sokan úgyvannak vele hogy amit elkezdenek azt be is fejezik...
erõpróba...
^^
@
@
(nagyon beteg éshát... hát olvass AAn hozzászólásokat az ismertetõvel kapcsolatban :K)
@
Bible Black is, bár ahhoz nem árt kis gyomor. Akkor Moonlight Lady se rossz. A Kite cenzúrázatlan (ahol mondjuk a sztori nagyon tetszik pl, mégha klisé is). Dark Love (szupi rajzolás, csak az animáció idiótán gyors sokszor)
Na ezek mind szuperül vannak megrajzolva szerintem, de talán többiek tudnak még párat ajánlani (talán még olyat is aminek sztorija is van 😄 )
PSN ID.: Beegabor
nekem még a lain-t is bekéne fejeznem. igaz 3rész van hátra de behalt a gépem😞((
\"You are fucking crazy people!\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

practitioner of the forbidden arts of death
írtam már hogy megnéztem Excel Saga-t? 😄
@
Animax 2007.12.22 21:15-kor. (kicsit nem holnap van <#hehe>#hehe>)
Animeaddicts
Így elolvasgattam az elejét az ismertetõnek, hogyha véletlenül megnézném, ne lõjek le túl sok poént... Nem tûnik rossznak. 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Elhangzott régebben?
Amaenaide yo!!-t nemtom miért szóltátok le :c sztem nagyon jó ^^ ecchi szempontból egyre durvább xD a poénok is tetszenek ^^ de a legjobbak a karakterek ^^ bár mint már minimum 2szer mondtam meg mondta más is: nagyon sablonos 😄 szal a helyzetek, a karakterek, etc... de akkoris jóó ^^
@
Apropo csak nekem van deja vu erzesem? Ugyertem ez a ket komment mar egyszer elhangzott regebben. 😄
Lehet hogy alapból ilyen idegesítõ a hangja 😄
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Sayuri Yahagi
Ezekben az animékben szerepelt:
* Busou Renkin - Hanaka Busujima
* Karin - Karin Maaka (debut)
* Kenkō Zenrakei Suieibu Umishō - Maaya Nanako
* Kyoshiro to Towa no Sora - Kū Shiratori
* Otogi-Jushi Akazukin - Gretel
* School Rumble Nigakki - Mio Tennouji
* Sola - Chisato Mizuguchi
* Tokimeki Memorial Only Love - Yūka Fujikawa
* Tokyo Majin Gakuen Kenpucho: Tou - Kyoko Toono
* Wan Wan Serebu Soreyuke! Tetsunoshin - Audrey
aránylag fiatal, 1986-os születésü 😊
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Gimnáziumos-e vagy? <#idiota>#idiota>
@