Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
de szép
neked is

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Az SG-re is mostanában ilyenfajta nagy tudományos áttörések kerülnek fel. 😊 De leglánbb msot már tudom honnan ered ez a hülye fej amit már 2000 féle animevariációban láttam .😊
Seth
Hát igen , kb annyira értelmes mint az " angol tudósok kiderítették, hogy akinek a kisújjának az utolsó újperce csak 30 fokban hajlik,azok kevesebb ideig élnek" szerû tudományos hírek 😄

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
jjjja... mondjuk 😄

@

RelakS
Azt én is láttam, hogy a csajban kissé megállt az ütõ, hogy mi van?, de akkor sem túl értelmes 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ezt láttam már valahol <#hehe>
De hogy tesztelte? :o Vagy milyen teszt? Nem értem.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Seth
Most melyik részét nem érted?
A szöveget ami az FMA-hoz van írva? kb: Scar: Akarod a bölcsek kövét? Ed: Nanáhogy
Erre Scar összeroppantja, mint az a prof a youtube-os videóban a névjegykártyát. Aki egyébként az emberi viselkedési formák és reakciók doktora és kutatója (tesztelte kicsit a riporter csajt, csak elég idétlenül hat a módszere, bár kétségtelen hogy bevált,csaj köpni nyelni nem tudott😄 ). Így már azért kapisgálod?

armageddon666
lol XD de még mindig nem értem -.-

@

Seth
Na már tudom, hogy EZ , EBBÕL jött <#idiota>

CSOCSO
az elso ket animeban ez meg erdekes volt.. de egy ido utan mar nagyon gaz 😄 nagyon sok anime egymasra hajaz es mindegyikben ugyan az tortenik.. par eve jobban szerettem animezni....... tele vagyok animekkal es nem nezem oket 😞
Seth
aztán a rosszból jó lesz és segít a jónak egy a rossznál is rosszabb ellenfél legyõzésében 😄

Egy kis ünnepi special avagy...

A Fõgonoszok legyõzésének fokozatai harc közben.

1. Phhh ki ez a kis pondró. Na gyorsan legyakom egy perc alatt aztán folytatom ahol abbahagytam.

2. Hmm kivéde a egybõl halálos csapásom. Úg tûnik mégis van egy kis ereje a srácnak. Ez érdekes lessz.

3. (Pár bekapott ütés/vágás után) Ne ebbõl elég! elismerem erõs vagy de még így sem érheted el az én szintemet! Úgyhogy mielõtt meghalsz láthatod a szuper egyededi tikos támadésom! Bzjuujng!

4. Lehetetlen! Kivédte! Ki ez a srác? Na akkor húzzunk bele...

5. Ghh hogy a francba lett ez ilyen erõs? Ha ez így megy... Na de ez nem lehet... Bevetem a végsõ technikám!

6. Hah! Tudtam hogy a XY technikát nem fogod bírni! Eddig 1 ember ellen kelett ezt bevetnem! Érezd magad megtisztelve! Na de mi ez? Feláll? Hogy élhette túl ezt?

7. Bazz. Nagyon kemény de nemvesztíthetek!

8. Aghh... Legyõztek... Bakana! Maszaka!

És magint a jó nyer. 😊
Ja, milyen deviáns állat szerethet krumplit pucolni.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

light00
Ne itt reklámozd magad. 😄
(Meguntad a kolibrikat?<#idiota>)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Pfuuj 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Van akinek nem.

biomage
amit utolag mondtál az 100% undoritó

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Nem. Én amióta tudom, hogy van aki szeret krumplit pucolni, azóta semmin nem lepõdöm meg. (még azokon sem, akik szeretnek hullákkal szekszuálisan közösülni)

armageddon666
7.t is megnéztem 😄 hát... azt kell mondjam nagyon jó 😊 a rajzolása is bejövõs, nem az az agyoneffektezett mindenhûdeélénk ^^ (amit mondjuk csípek, de ehhez jobban illik ez a valósághoz közelebb álló 😄)

@

OFF
En meg a regisegeket, regi festmenyeket. Sznob vagyok? 😄

armageddon666
Genshiken 2 episode5 sokkolt kéremszépen x.x ez fájt naon....

@

BEAST
Kisebb koromban tele volt a falam mindenfele jatekok posztereivel, de egy jo ideje mar a szep feher falat preferalom =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
Nekem régen voltak poszterek ... Autós naptárnak levágtam az allját, oszt ne, rallyautók 😄

Nekem egyetlen egy DBZ-s poszter van kirakva egyik szekreny oldalara, slussz. Amugy utalom a poszereket. 😄

armageddon666
attól függ mennyire vagy otaku <#idiota> ha nagoyn akkor nem ^^ illetve... ez sztem nem is tõled hanem a környezetedtõl függ :\ anime fanok kétlem hogy megszólják... aki meg megszólja az sztem azt is megszólja és cikinek tartja hogy nézel animéket... szerintem nem korhoz kötött

(én 15 vok csak :c de már csak 3 hónapig ^^)

@

Seth
Namost ez kortol is függ, én 26 múltam, szerinted nem ciki posztereket rakni a falra ilyen korban? Oké,Biomage rak,mert õ Más 😄

armageddon666
Sztem nem cikik a poszterek ^^ igazából én is raknék fel csak nincs 😄 valami marhanagy focis valami van a TV fölött O.o anyám vette nemtom miért... nem bírom a focit... asse tom milyen csapat van rajta XD na mind1... ezt speciel szívesen lecserélném :K igazából sztem túl nagy a szobám poszterekhez O.o én ilyen kis szobába tudom elképzelni ezeket ^^ ahol elfér az ágy, egy kisTV meg egy számítógép az íróasztalon 😄 itt "sajna" mindenbõl 2 van... lévén van egy öcsém... bár ez már nem a kérdéshez tartozik...

Karácsonyom jó volt ^^ elmaradt a szokásos veszekedés :K ennek örültem ^^ egy C2D E4500as procit, egy GA-P35C-DS3R alaplapot, és 2GB 800MHzes PQI RAMot kaptam 😄 újévkor azt csinálom majd mint óévkor :\ szilveszterkor meg... hát régen azért szerettem mert egyetlen olyan nap mikor nicns 8kor alvás :K 7.osztályig kb. ragaszkodott hozzá anyám hogy 8kor alvás :\ szünetben is 9ig maradhattam max -.- aztán szép lassan kitoltam ezt az idõt ^^ szünetben mostmár szinte limitless :K de pont ezért a szilveszter elvesztette értékét... egy egyszerû sulimentes nap, amikor kockulok 😞 nem vagyok az a bulizós fajta, környezetemben sem nagyon rendeznek, szal nem is nagyon tudnék mit csinálni 😄 "kimenni az éjszakába" pedig... 1edül nem fun + mint mondtam nem vagyok ez a fajta :c
---

amúgy szerintem ez eléggé offtopic <#zavart1> bár talán Relaks-sama elnézi nekünk ^^

@

biomage
Estét

Aki nem jött volna rá miért irtal ilyen hülye kérést, elmagyarázom miért is 😄, kiváncsi voltam hogy ki milyet merne irni nekem 😄 a legviccesebb vállaszt Beast irta 😄 bár seth is kitett magáért xd, a leghülyébett 😊Bucser irta 😛
amugy már meg van a Hell Girl helye, persze nem a fejem fölött oda nem illik 😊 Goku alá szörnyen nézne ki, inkább gaara alá rakom.
Ha már bemelegetünk 😊 lenne kétt kérdésem, kinek van a falán anime poszter? sethel nagyon beszélgetem msnen ö cikinek tarja a posztereket felragasztását, ki tartja még cikinek a poszter felrakást?
Egy másik kérdés, kinek milyen volt a karácsonya és mit kapot? és persze mit fogsz csinálni újévkor?

armageddon666
oh 😄 így már értem ^^ meg gyorsan ellehet váltani és nem olyan feltûnõ a bezáródó ablak mi? 😛

@

Nincs modern IE-m, és ezért jó hogy külön fülekre nyitja meg ha középsõ gombot nyomok 😄

armageddon666
miért FF rulz? 😄
(amúgy FF rulz, cska nemértem hogy jött ide^^)

@

A macska jelmezes nénit felismertem a Little Monica-ból, a többit nem.
(nálunk most vendégek vannak a szomszéd szobában, firefox rulz <#hehe>)

armageddon666
omg énmeg megnyitottam 😄 valahogy örülök hogy senki nem nézett ide meg hogy bevan terhelve a sávszél és nem töltötte be csak az elejét ^^

(majd azé ránézek a képre ^^)

@

biomage
van egy Viper GTS a képen, fellülröl a második vizszintesen sor harmadik kép kockája az

Van pár hentai benne ami kedvenc 😊

RelakS
hmm... Felisrmerem róla a Little Monica Story-t, meg mintha az egyik kép a La Blue Girl-bõl lenne, de azt meg nem láttam :]

Meg találtam egy Immoral Sisters 2-t is 😄

biomage
hehe, kösz a jó tanácsot legközelebb hentais poszter fogok venni, sajna még nincs 😊

// Lehet találgatni melyik jelenet melyikbõl van 😊

BEAST
Igazad lehet 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
Szerintem kifogyott belõle a szén, mert nekem sem megy 😊

Én kapásból ezen jelenetekkel raknám tele a szobámat:

http://i6.tinypic.com/8697gpk.jpg

armageddon666
Hát ez a pár hsz megnevettetett 😄

Gõzös csak nekem áll? :S Kaze no Stigmát néznééék :ccc

@

RelakS
Ahelyett, hogy leszedne minden posztert, és a jobb hentai-okkal rakná tele a szobát ^^ Garantált szép álmok 😄 (Persze csak akkor, ha nem szörnyes-szado hentait választ 😄)

biomage
lol xD <#hehe>

BEAST
Hat, ha ennyire hatassal vannak a posztereid az almaidra <#wilting>, akkor az nem arthat, meg akar ra is irhatnad a sajat nevedet. Ki tudja, lehet a poszter rajongasodon is segit. xD

Seth
akkor már minden fontosabb paranormális gyilkos a szobádban lesz, szép álmokat 😄

biomage
és miért szerezek be Death Note posztert?

Bucser:kétlem hogy kinövöm a poszter rajongásomat 😊

BEAST
np, tedd csak oda, de ne felejts el beszerezni surgosen egy Death Note posztert is <#idiota>

Bucser
Úhh nagy nehezen kibogarásztam mit akartál írni...

hagyd a fenébe a poszterezést. úgyis kinövöd.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RelakS
hagyd a magazinban, ha nem akarod, hogy a kiccsaj elvigyen 😛 😄