Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
hát ha ingyen adod... <#miaz> 😄DDDDD

practitioner of the forbidden arts of death

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
jaja... eléggé aránytalan Asuka Suzumiya teste XD
errõl jut eszembe: mi az NGE doujinshi neve? annak amelyik a 12. Angyal, Leriel támadása után végülis újraadja a történetet csak kicsit máshogy ^^ miután azt megnéztem megnéztem még1szer NGE-t 😄 és valahogy Asuka már nem volt oylan ellenszenves... sõt, megkedveltem ^^ (nem, nem a hentai jelenetek miatt ^^)

@

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

biomage
pont ilyen szavazást szeretnék csinálni mint az AA van, a különbség csak anyi hogy, meg irnám az öszes népszerübb anime forumba
pl Us meg AA meg aoianime meg animax meg még sorolhatnák elég sok forumot 😊 szal több lene a szavazó

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
huhh... igazából én nemcsípem az ilyen "mi a kedvencem" szavazásokat... meg perpill fut az AnimeAddict awards ami egy hasonló magyar nagyobb kaliberû felmérés. Szerintem azt megkéne várni ^^

@

biomage
Hali 😊

Hát eddig birtam ki, itt az ideje az új ötletem felvázolásának 😄, amihez segitségek kell kérjek tölletek 😊 remélem nem néztek ködnek és sokan felajánlják hogy segitenek 😊

Na szóval, az elözö évben volt egy véllemény irásotok kategoriákra, biztos emlékeztek rá, ezt tovább vinném 😊 láttam egy felvételt a youtubeon, szavazás volt bene különféle anime kategoriákból pl a legjobb anime vagy a legjobb vigjáték etc sok volt, ara gondoltam csinálok egy nagy magyar szavazást 😊, nehéz munkám lesz vele 😊 remélem lesz segitö kész ember 😊
amiben kéne segiteni, ara gondoltam hogy youtubera csinálok egy szép demot amiben anime képek lesznek, pl bleach naruto meg minden népszerübb animéböl egy kép látható lesz, szal kell kép, amit egyedül nehéz lesz öszehoznom, na meg kell egy jó bemutatkozo irás, ezt ugy értem hogy irjon valaki nekem egy jó szöveget, amit minden népszerübb anime forumra beirhatók 😊
meg persze kéne pár jó ötlet is, hogy kezdjem el az egészet ne hogy bebukjon az egész

egyenlöre enyiben tudnátok segiteni

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

PJack
Hotaru no Haka<#sir><#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Seth
Szerintem gyenge, jól indult, nekem is tetszett kezdetben ,de aztán lankadt a lelkesedésem. Elsõsorban a kicsapongó animációnak köszönhetõen, hol jó, hol csapnivalóan rossz.

PSN ID.: Beegabor

biomage
ja elég jó a blue gender, és pont az megy az animaxon

armageddon666
Blue Gender nem is olyan rossz 😄 Warrior viszont szinte full recap rosszabb befejezéssel :\

@

" Genshiken 2-t látta már valaki? ^^ vélemény? ^^ nekem bejött 😄 akárcsak az elsõ ^^ "

Az elsõ sorozat milliószor jobb volt. Nyugisabb, érthetõbb, koherensebb.

Mangáját állítólag érdemes elolvasni.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

RelakS
Én végignéztem a Blue Gendert, meg a Blue Gender: The Warrior-t is 😄 Mazochista? <#idiota>

Maburaho-nak jó az alapötlete, de eszméletlen szar a megvalósítás. Nekem kurvára nem tetszett.

armageddon666
majd ha kifogyok másból de perpill van bõven mit néznem 😄
mikor megkérdezem mit nézzek akkor már rakok be a listámból általában XD mert abban is van annyi hogy nemtom mit válasszak :\
--
Genshiken 2-t látta már valaki? ^^ vélemény? ^^ nekem bejött 😄 akárcsak az elsõ ^^

@

biomage
nézd meg még1x hát lesz bellöle 2 rész 😊

armageddon666
Eh 😄 a lényeg hogy már nem fillerek és egyre jobb lesz ^^ most is volt benne jókis csavar ^^ (szerintem legalábbis eléggé az volt :c)
--
én nememléxem miért nyomtam ki 😄 de azt tudom hogy ha már 2 részt megnézek valamibõl akkor azt végignézem akármilyen szar :\ szal ezért nyomtam ki inkább elõtte ^^

@

biomage
😊 én biztos kibirok 4 rész bármenyire is szar 😊 nállam az az alap, ha nem tetszik akkor ott szoktam abba hagyni 😄, de nem tudom miért 😄

CSOCSO
nekem ezzel nemsok minden mondtal.. en 110 korul megalltam a sorozattal...
armageddon666
Ha jól emléxem egyszer elkezdtem de végülis valamiért 2 perc után abbahagytam és mást néztem 😊 már nem emléxem mit 😊

@

biomage
Hali

Láttom senki nem látta Maburaho cimü animét, a jelemzés szerint nagyon vicces anime, ha végig néztem a listámon szereplö animéket, akkor bele nézek

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

armageddon666
oh ^^ legjobb ^^

@

RelakS
Igen, Nodoka a férfifóbiás kiscsaj 😊

armageddon666
Nodoka az a kawaii lilahajú lány aki fél a férfiaktól és olyan kawaii <33 ^^ (L) ^^^^^^ ? mert nekem az említett lány a kedvencem 😄 (csak a neveket nemtom megjegyezni <_<😉

lehet hogy hosszútávon idegesítõ lesz az a fehérdög 😄 de egyelõre jópofa volt XD

@

Black Hawk
újra kezdi hozni a régi szinvonalat remélem innen már nem lesz több filler egy jó ideig

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

RelakS
Nemtom, az a fehér dög engem nem nyert meg 😊

Viszont Nodoka the best 😄

armageddon666
Mahou Sensei Negima
naon durva ez a hörcsög^^ vagy... hermelin vagy mi 😄 aszittem idegesítõ lesz de jófej ^^

@

BEAST
igen, mar egy ideje vege a fillereknek ^^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Hueco Mundoban vannak és tartanak Aizen felé. sztem ez már nem filler ^^

@

CSOCSO
BLEACH rol kernek updatet... meg mindig fillerezes van???? vege van mar lassan vagy jon meg masik 120 millio resz?
biomage
Kis youtubeos keresésel találtam egy animet, az AA azt irták nagyon jó ecchis anime, szal kis infot kérnék a Maburaho cime animröl, menyire vicces?

ronihun
egy ideig nem ment nekem de mostmá jo

...

Ja, bár mostanában elég soxor van lenn.

ronihun
nektek jóa gõzös?

...

armageddon666
Na Negima!-t elkezdtem ^^ jónak tûnik ^^

@

BEAST
hmm, lehet meglesem ezt a Starship Operatorst :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
pü-ben tusz elérhetõséget a Negima!?-hoz? A Negima!-t láttam már, az jó volt :]

armageddon666
igen ^^

akkorr mégis csak a hosszúnevûvel klezdemn 😄

@

mikszer
annyira nem komoly, csak a vége felé.
azeleje nagyon is poénos (Nagyon. ... újra meg kell néznem... 😊 )

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Ecchni téma: Karin-t láttad már?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
huhh... ha komolyabb akkor azt inkább késõbbre hagyom ^^" most valahogy nincs kedvem a komoly dolgokhoz :C

@

mikszer
Igazából az új alternatívája az eredetinek - szóval kb. ugyanaz a sztori más beállításból. Az elsõ talán komolyabb (na persze), a másik meg inkább a varázslós részekre gyúr. Szerintem elõször a "régit" nézd meg.

armageddon666
Akkor Negima, Ikkitousen, Starship lesz a sorrend ^^

Negimából melyiket javaslod? a régebbit vagy az újabbat?

@

mikszer
Öhh.. Negima aranyos (mindkettõ), Starship Operators nekem nagyon bejött (zéró ecchi, full dráma és spacefight) Ikkitousen az kemény - értsd, elsõ ütésre foszló ruhákat viselnek (nem tudom, hol gyártják nekik a mindennapi ruhát... ), de azért hentainak én se mondanám. Ha tetszett, van egy második sorozata is.

armageddon666
kéne valamit néznem :C
Valami ecchire gondoltam ami azért ecchi de mégsem annyira hogy nagyon 😄 de azért mégis xD összeírtam igazából 3t...

Ghost Hunt (25 rész) ez valami horror... látta-e valaki? vélemény? ijesztõ? ^^ vagy félelmetes? ez mondjuk full nem ecchi...
Starship Operators (13 rész) na errõl csak jót hallottam 😄 érdekelne egy kis spacefight is... de zéróó ecchi :C
Ikkitousen (13) na errõl meg azt hallottam hogy fullecchi dehogymár néha hentai O.o ezt hogy kell érteni? ^^ meg még olvastam pár ismertetõt amiben "light hentai" vagy mi van ^^" csak nemtom ez mit jelentsen :C

EDIT: esetleg Negima?! vagy Mahou Sensei Negima? ^^

@

Buék XP

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
Oh, álaim szobája x)

@

armageddon666
Mind Haruhis 😄

@

biomage
egy két karaktert felismertem a képröl 😊