Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aranykéz linkelte hentai képek... jobb alsó sarokban levõ kép az mibõl van? ^^
@
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
lassan abbahagyom a tanulást azt megyek énis jáccani xD ha jóllátom pörög eléggé 😄 kéne banner. beírni a szabályokat helyesírás ellenõrizve, egy FAQt hogy hogyan kell képet berakni, és sztem enyni elég is ^^
EDIT: optimista vagyok, keresek is egy képet xD
@
most per pill kicsit reszket a kezem 😊, de hamarosan elmulik remélem 😊
@
@
#1. Csak akkor szúrhatsz be képet, ha nállad van a jog! Akkor kapsz jogot, ha megfejteted az elõzõ képet és erröl egyértelmû viszaigazolást kapsz!
#2. Csak akkor fejtsd meg a feladványt, ha utána tudsz másik képet beszúrni! Ha ennek ellenére se vagy képes türtõztetni magad, akkor egyértelmüen nevezd meg azt, akinek átadod a jogot
#3. Csak egy képet szúrj be! A kép kizárólag animeböl lehet! nem lehet manga anime vagy fan art
#4. Ha egy feladványra 15 percen belül nem érkezik megfejtés, akkor a feladó elárulja az anime cimét 😊és vagy új képet rak be, vagy átadja valakinek a jogot
#5. Ha valaki megfejtette a feladványt, de 15 percen alatt nem tud másik képet berakni, akkor a jog automatikusan átszál az elsõ jelentkezöre!
#6. Minden olyan kép, ami jogtalanul lett beszúrva és minden olyan hozzászólás, ami zavarja a játékot, az törölve lesz,és akár büntetõpontot is eredményezhet.
#7. A kép nem haladhatja meg az 1024x768-as méretet és nem foglalhat többet 200KB-nál.
#8. A szabály nem ismerete nem mentesit a betartásuk alól!
Véleményt kérnél, igy jó lesz a szabály? ha valamit kihagytam volna irjátok meg 😊,
Edit: ahoz mit szólnátok hogy, az itteni bannert megkopiznánk abba a topikba? csak a banner képét
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
ez a rész az elején volt amikor kidobta nenene a papir mestereket a házából
amugy kép oldalú festés van a posteren, mi van a másik felén?
Ezt a maggie-s részét a hozzászólásodnak nem értem. Mi nem volt?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Edit: ja még van valami 😊 két Mondot nem vettem meg a szeptemberit és a novemberit, milyen poszter van azokban?
Ha elolvasod, úgy kell neked, de:
Nodoka szere...
nekikezdtem hallod 😄 nagy a kísértés :K
@
Tudnátok vmi friss yurit ajánlani?lényeg,hogy normális rajzolása legyen és vmi újabb,mondjuk 2006-2007 es.Grafra minimum olyan,mint az after class lesson.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ha elolvasod, úgy kell neked, de:
Nodoka szerelmet fog vallani Neginek. Késõbb Asuna-san-nal apróbb gondok adódnak, ami miatt idõutazás, meg minden lesz, akkor viszont végigcsókolja Negi az egész osztályt.
A végén szerelmespár speciel nem lesz, végül is cuki kölyöknek tartják Negit 😊
(egyébként milyen érdekes?? pont a school rumble-t dobta ki a banner 😄 )
practitioner of the forbidden arts of death
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
vagy tud nekem valaki valami könnyed vidám sulis animet ajánlani? (amit még nem láttam? 😊) )
practitioner of the forbidden arts of death
PSN ID.: Beegabor
後の方 [] 後の方
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
@
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
@
Köszi Seth ^^
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
errõl jut eszembe: mi az NGE doujinshi neve? annak amelyik a 12. Angyal, Leriel támadása után végülis újraadja a történetet csak kicsit máshogy ^^ miután azt megnéztem megnéztem még1szer NGE-t 😄 és valahogy Asuka már nem volt oylan ellenszenves... sõt, megkedveltem ^^ (nem, nem a hentai jelenetek miatt ^^)
@
pl Us meg AA meg aoianime meg animax meg még sorolhatnák elég sok forumot 😊 szal több lene a szavazó
@
Hát eddig birtam ki, itt az ideje az új ötletem felvázolásának 😄, amihez segitségek kell kérjek tölletek 😊 remélem nem néztek ködnek és sokan felajánlják hogy segitenek 😊
Na szóval, az elözö évben volt egy véllemény irásotok kategoriákra, biztos emlékeztek rá, ezt tovább vinném 😊 láttam egy felvételt a youtubeon, szavazás volt bene különféle anime kategoriákból pl a legjobb anime vagy a legjobb vigjáték etc sok volt, ara gondoltam csinálok egy nagy magyar szavazást 😊, nehéz munkám lesz vele 😊 remélem lesz segitö kész ember 😊
amiben kéne segiteni, ara gondoltam hogy youtubera csinálok egy szép demot amiben anime képek lesznek, pl bleach naruto meg minden népszerübb animéböl egy kép látható lesz, szal kell kép, amit egyedül nehéz lesz öszehoznom, na meg kell egy jó bemutatkozo irás, ezt ugy értem hogy irjon valaki nekem egy jó szöveget, amit minden népszerübb anime forumra beirhatók 😊
meg persze kéne pár jó ötlet is, hogy kezdjem el az egészet ne hogy bebukjon az egész
egyenlöre enyiben tudnátok segiteni
PSN ID.: Beegabor