Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
23-ba zsepit készíts ^^ (meg 24-be)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Negima! ep22 olyan érzésem van hogy valami rossz fog történni :SS

@

biomage
na viszajöttem 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
Igen, a kis cicus a Story of Little Monica-ból 😊

Seth
Little Monica

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
http://i6.tinypic.com/8697gpk.jpg
Aranykéz linkelte hentai képek... jobb alsó sarokban levõ kép az mibõl van? ^^

@

biomage
ha megnéznéd a mod figy topikba már irtam a szabályt csak nem rakta be :S jobb is mert mindjárt irok ujabb szabályt

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
ehh... midori no hibin eddig mind kitaláltam egybõl xD kár hogy mikor megnyitottam már más is... de omg mennyi találgatás O.o pedig full mások... Trinity Blood a magyar jelenetek miat olyan nyilvánvaló xD a FMA meg Cowboy Bebop meg már csak a tévébõl is ismert kell hogy legyen 😄

lassan abbahagyom a tanulást azt megyek énis jáccani xD ha jóllátom pörög eléggé 😄 kéne banner. beírni a szabályokat helyesírás ellenõrizve, egy FAQt hogy hogyan kell képet berakni, és sztem enyni elég is ^^

EDIT: optimista vagyok, keresek is egy képet xD

@

biomage
tudom 😊
most per pill kicsit reszket a kezem 😊, de hamarosan elmulik remélem 😊

armageddon666
1. 1-2 oldalban még nem veszek részt a játékban, aztán majd meglátom 😊 most úgyis még megy a kezdeti "zájjuk be zájjuk be!!!" flém... majd kikerül az újonnan nyitottak listáról aztán nyugi lesz ^^

@

biomage
mindegy 500 KB raktam a limitet

armageddon666
éncsak kérdeztem hogy nem kevés-e 😄 nemvágom hogy egy jó minõségû 1024*768-as kép átlagosan mekkora :S

@

biomage
oksa akkor menyi legyen?

armageddon666
hát a kép sztem lehetne nagyobb ^^ 200KB nem kevés O.o

@

biomage
mielött a moderátor vállaszolna, ezek a szabályokra gondoltam hogy legyen abba a topikban, ja és a hasonlóság más topik szabályával nem a vélletlen müve 😄

#1. Csak akkor szúrhatsz be képet, ha nállad van a jog! Akkor kapsz jogot, ha megfejteted az elõzõ képet és erröl egyértelmû viszaigazolást kapsz!
#2. Csak akkor fejtsd meg a feladványt, ha utána tudsz másik képet beszúrni! Ha ennek ellenére se vagy képes türtõztetni magad, akkor egyértelmüen nevezd meg azt, akinek átadod a jogot
#3. Csak egy képet szúrj be! A kép kizárólag animeböl lehet! nem lehet manga anime vagy fan art
#4. Ha egy feladványra 15 percen belül nem érkezik megfejtés, akkor a feladó elárulja az anime cimét 😊és vagy új képet rak be, vagy átadja valakinek a jogot
#5. Ha valaki megfejtette a feladványt, de 15 percen alatt nem tud másik képet berakni, akkor a jog automatikusan átszál az elsõ jelentkezöre!
#6. Minden olyan kép, ami jogtalanul lett beszúrva és minden olyan hozzászólás, ami zavarja a játékot, az törölve lesz,és akár büntetõpontot is eredményezhet.
#7. A kép nem haladhatja meg az 1024x768-as méretet és nem foglalhat többet 200KB-nál.
#8. A szabály nem ismerete nem mentesit a betartásuk alól!

Véleményt kérnél, igy jó lesz a szabály? ha valamit kihagytam volna irjátok meg 😊,

Edit: ahoz mit szólnátok hogy, az itteni bannert megkopiznánk abba a topikba? csak a banner képét

Hmuda
Köszi szépen. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Seth
Hmuda

Igen, igen, igen!

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

biomage
Lenne még valaki, aki szeretné hogy legyen egy ilyen topik "ismerd fel képröl az animet" az menjen ide és támogason 😊 ahogy seth is tete 😊

biomage
könyvet nem tudot olvasni és szorongot,
ez a rész az elején volt amikor kidobta nenene a papir mestereket a házából

amugy kép oldalú festés van a posteren, mi van a másik felén?

Az egyikben árnybíró, ha olyanod nincs (asszem)

Ezt a maggie-s részét a hozzászólásodnak nem értem. Mi nem volt?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

biomage
Egy ideje gondolkodom valamit, a R.O.D ból láttam pár részt, Maggie Mui nem tudot olvasni könyvet mert nem volt és szorongot, ezt minek hivják japánul?

Edit: ja még van valami 😊 két Mondot nem vettem meg a szeptemberit és a novemberit, milyen poszter van azokban?

RelakS
😄
Még jó, hogy benne van a figyelmeztetés? 😄

armageddon666

Ha elolvasod, úgy kell neked, de:
Nodoka szere...

nekikezdtem hallod 😄 nagy a kísértés :K

@

berlinboy6329
Lenne 1 kérdésem,picit eltér a megszokottól,amiket itt kérdezgettek:

Tudnátok vmi friss yurit ajánlani?lényeg,hogy normális rajzolása legyen és vmi újabb,mondjuk 2006-2007 es.Grafra minimum olyan,mint az after class lesson.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakS

Ha elolvasod, úgy kell neked, de:
Nodoka szerelmet fog vallani Neginek. Késõbb Asuna-san-nal apróbb gondok adódnak, ami miatt idõutazás, meg minden lesz, akkor viszont végigcsókolja Negi az egész osztályt.
A végén szerelmespár speciel nem lesz, végül is cuki kölyöknek tartják Negit 😊

Frosty01
csak egy baj van vele :'( a project fordítóhiányban szenved :'((

(egyébként milyen érdekes?? pont a school rumble-t dobta ki a banner 😄 )

practitioner of the forbidden arts of death

School Rumble ?

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Frosty01
mit nézel?

vagy tud nekem valaki valami könnyed vidám sulis animet ajánlani? (amit még nem láttam? 😊) )

Seth
én is csak most kezdtem el nézni ( 4 rész), de már most elõre látom hogy senki nem jön össze vele, max éreznek vmit egymás iránt, de a végén szépszerelmes pár nem lesz. Na de majd kiderül 😊

Black Hawk
valaki megtudná mondani mit jelent:
後の方 [] 後の方

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
Ááááh 😄 minnél többször látom Nodokát annál inkább megszeretem és annál cukibbnak tûnik ^^ remélem összejön Negivel ^^

Az osztályelnök, Asuna (valahogy annyira hasonlít sztem Asukara), és Nodoka akik versengenek érte. Az osztályelnöknek (nemtom nevét :C) van a legkevesebb esélye sztem ^^ Asuna és Nodoka közt megy a meccs... viszont olyan nyílvánvalónak tûnik hogy Asunával jön össze, márha összejön valakivel ^^

@

Enosh Chan
Veteran lehetett kapni egesz gyujtemenyt de az ugy valami 30K val le akart huzni -.- Ezert csak a 3-at vettem meg

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Frosty01
és honnan? <#miaz>

Enosh Chan
Ebbol nekem van, Ichigom, Rukiam meg Matsumotom 😊)

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

csocso14
Öcsém, nem semmi az a szoba, én is ilyet akarok majd, ez lenne a pihenõ szobám 😉

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

armageddon666
havernak is megmutattam az otaku room-t :c aszondja buzis :c tiszta noob ^^ nkeem akkoris kell ilyen 😄

@

Seth
akkor az a Matsumoto bábu azért befér oda 😄

armageddon666
Omg, menõ figurák 😄 nem illik a szombámba :c Otaku kuckót akarok mint lentebb linkeltétek xD

Köszi Seth ^^

@

Seth
retake

Frosty01
hát ha ingyen adod... <#miaz> 😄DDDDD

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
jaja... eléggé aránytalan Asuka Suzumiya teste XD
errõl jut eszembe: mi az NGE doujinshi neve? annak amelyik a 12. Angyal, Leriel támadása után végülis újraadja a történetet csak kicsit máshogy ^^ miután azt megnéztem megnéztem még1szer NGE-t 😄 és valahogy Asuka már nem volt oylan ellenszenves... sõt, megkedveltem ^^ (nem, nem a hentai jelenetek miatt ^^)

@

RelakS

biomage
pont ilyen szavazást szeretnék csinálni mint az AA van, a különbség csak anyi hogy, meg irnám az öszes népszerübb anime forumba
pl Us meg AA meg aoianime meg animax meg még sorolhatnák elég sok forumot 😊 szal több lene a szavazó

armageddon666
huhh... igazából én nemcsípem az ilyen "mi a kedvencem" szavazásokat... meg perpill fut az AnimeAddict awards ami egy hasonló magyar nagyobb kaliberû felmérés. Szerintem azt megkéne várni ^^

@

biomage
Hali 😊

Hát eddig birtam ki, itt az ideje az új ötletem felvázolásának 😄, amihez segitségek kell kérjek tölletek 😊 remélem nem néztek ködnek és sokan felajánlják hogy segitenek 😊

Na szóval, az elözö évben volt egy véllemény irásotok kategoriákra, biztos emlékeztek rá, ezt tovább vinném 😊 láttam egy felvételt a youtubeon, szavazás volt bene különféle anime kategoriákból pl a legjobb anime vagy a legjobb vigjáték etc sok volt, ara gondoltam csinálok egy nagy magyar szavazást 😊, nehéz munkám lesz vele 😊 remélem lesz segitö kész ember 😊
amiben kéne segiteni, ara gondoltam hogy youtubera csinálok egy szép demot amiben anime képek lesznek, pl bleach naruto meg minden népszerübb animéböl egy kép látható lesz, szal kell kép, amit egyedül nehéz lesz öszehoznom, na meg kell egy jó bemutatkozo irás, ezt ugy értem hogy irjon valaki nekem egy jó szöveget, amit minden népszerübb anime forumra beirhatók 😊
meg persze kéne pár jó ötlet is, hogy kezdjem el az egészet ne hogy bebukjon az egész

egyenlöre enyiben tudnátok segiteni

PJack
Hotaru no Haka<#sir><#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Seth
Szerintem gyenge, jól indult, nekem is tetszett kezdetben ,de aztán lankadt a lelkesedésem. Elsõsorban a kicsapongó animációnak köszönhetõen, hol jó, hol csapnivalóan rossz.

biomage
ja elég jó a blue gender, és pont az megy az animaxon