Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
nah hála égnek nem én vagyok egyedül ezen a véleményen ^^ de ne flémejjünk :C

@

Kozerdeku informaciot hallottunk Csocsotol.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Klemice
laputa - castle in the sky címû animét keresem usteam-on nincs :\ esetleg ha valaki tudna valami akkor írjon egy privátot köszi

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

csocso14
Fullmetal Alchemist, Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi, Yu Yu hakusho, Get Backers vagy a Gundam sorozat bármely tagja: ezekben van harc és elég hosszúak is.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Bulykin
valami más? az nem nagyon érdekel....

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Olyanra lennék kiváncsi ahol politikai csatározások,cselszövések és merényletek láthatók bõven.Van ilyen?

CSOCSO
meg idegesito faxsag is... bocs..
Dragon Ball. Abban van verekedés, és jó hosszu.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ronihun
one piece?

...

Bulykin
Naruto, Bleach már mind a 2-t nézem, és kira, esetleg vmi más?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Ha jó hosszút szeretnél: Naruto, Bleach, stb.. 😊

BEAST
😮OO

az en szolgaltatom is a fibernet 😮 ... rohattak, mar napok ota nincs animax :<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bulykin
Valaki ajánljon már pls egy faxa animét, ami nem szamurájos de van benne (sok) harc és van is hozzá felirat és még nem láttam😄😄
MÍrjatok majd szólok ha láttam....THX

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

RelakS
fenébe... szerintem a fibernetnél egy jódarabig nem lesz animax 😞
Elindul a reklámja, majd megáll az egész, és elmegy az adás :/ Valaki lehet, hogy nem fizetett valakinek...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Egy fél évnyi kihagyás után visszatértem hobbimhoz: megint elkezdtem anime-ket nézni.
Elsõnek a Black Lagoont néztem végig a héten. Nagyrészt egyetértek az elõttem írt véleményekkel, csak annyit tennék hozzá a hiányosságokhoz, hogy a karakterkrõl kevés háttérinfot kapunk, ill a fejlõdésük sincs a potenciáljuknak megfelelõ mélységben árbrázolva.

biomage
nállam megy

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

BEAST
nalam sincs animax, mar masodik este :<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
Mondom magamban, hogy jajj, de ismerõs Enma hangja...

Seiyuu: Mamiko Noto
Honnan ismerõs?
Az egy dolog, hogy Kazama Shinjinek is õ a hangja, nade a Negima-ban õ Nodoka, és szinte ugyan azon a hangszínen beszélt benne :]

80-as evek vagy az alatt kell keresgelni. ^^
Dr Slump; Tetsuwan Atomu ismerosen cseng? 😉

armageddon666
van WaKanom 😄 anélkül ki sem tudtam volna olvasni xD

@

RelakS
remélem érted <#idiota>

armageddon666
chikushou? ^^

@

RelakS
畜生!!!111 <#duhos2>

Még jó, hogy letöltöttem a Pokoli lányt <#idiota>

armageddon666
nekem van ^^ inuyasha megy épp 😄

@

Seth
Nálam vanik ^^

PSN ID.: Beegabor

RelakS
Másnál sem van animax?

armageddon666
akkor mik? 😄DDD

@

Ezek az alapnak szamito animek? Gyerekek! nemááááááár 😄

armageddon666
jó kérdés! igazából nem tudom... többnyire olyanok sztem amik hordoznak valamit a felszín alatt, vagy hoztak valami újat magukkal ^^ valami ilyesmi... (esetleg a legnépszerûbbek, bár Naruto is oda tartozik amit nem csípek :c)

@

Enosh Chan
No megneztem a macross frontier 1-et,,, egesz jo, grafika szep latvanyos tortenet elfogadhato, de elso rsz utan ne iteljunk, ha lesz idom letoltok tobb reszt is 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

BEAST
For The Win :p

Mitõl alap az alap?

RelakS
InuYasha eredeti hanggal rulz!

Elõször is nagyon gáz, hogy a perverz szerzetes (InuYasha - Miroku), és a betonagyú õrmester (FMP - Sagara) ugyan azt a szinkront kapta... Rekedt hangú Inu rulz 😄 Csak emiatt szvsz újra végignézem, immáron japánul :] (meg így elkerülöm az eszement tárgyi tévedéseket a szinkronban) Másrészt a szinkron után alakul rendesen a történet azzal együtt, hogy jópár filler is akad. Filmek: azok sem rosszak, bár az elsõõõ......... khrm :S Legnagyobb bajom, hogy nem igazán illenek a történetbe, viszont látni kell a másodikat, vagy harmadikat, hogy értse az ember, miért is fogadnak egy szereplõt ismerõsként

ftw: mit jelent? O_o

Hozzáadnám a listához a Suzumiya Haruhi no Yuuutsu-t, bár szerintem értelmesebb lesz idõsorrendben (majd a jigoku shoujo után megnézem úgy is 😊 )

armageddon666
Onegai megvolt
Inuyasha... hát... listában bennevan mint megnézett de csak addik ameddig leadták :S majd ha kiment a fejembõl újra megnézem ^^
FMP ftw !!!
Cowboy Bebop mint InuYasha... az kusza ovlt nekem kicsit mert összevissza láttam xD szal azt is megkell majd néznem... ha kifogy a listám akkor ez jön ^^ (legvégére beraktam)

@

RelakS
Full Metal Panic minthárom széria 😄
InuYasha (filmekkel)
Onegai sorozatok
Cowboy Bebop (filmekkel)

Én most a Pokoli Lányt nézem, de az is jó.

Apropó, InuYasha: DVD-n eljutottak a 104. részig, plusz az elsõ film is kint van, és már igérik a másodikat.

armageddon666
DragonBallt azt... hagyjuk ^^ én nem csípem ^^
Record of lodoss warra ránézek ^^
többit láttam

@

Frosty01
azumanga daioh
record of lodoss war
dragonball (csak úgy mondom, de soha nem néztem meg 😄)
Great teacher onizuka

satöbbi 😄 jó sok van amúgy

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666
Mondanátok pár alapabbnak számító animét?

Neon Genesis Evangelion (itt nem kérnék flamet 😄)
Elfen Lied
Berserk (szerintem)

és itt kifújtam :c
megköszönném ^^

@

Seth
De rossz lett az új Gunslinger Girl sorozat. Mind a rajzolással, mind az animációs fázisokkal jócskán spóroltak. Majd adok neki még 1-2 részt, de nem hinném, hogy menni fog

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
jaja olyasmi nve van ^^

@

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valami skull knight vagy hogy hívják

armageddon666
valami olyasmi hogy <nemtommianeve> megjelenik és megmenti õket ^^ Guts, Caska, és a kissrác (aki a táborhelyen találkozott a démonokkal) életben maradt.

@

Frosty01
ááááá

BERSERK!.

beleõrülõk! valaki mondja meg hogy mi a vége(utáni vége) hogy ússza meg Guts, és Caska életben marad e??? a faszom hogy lehet ilyen elcseszettül felbaszni az agyam egy animevel, nem tudom felfogni 😄

practitioner of the forbidden arts of death

NeverwinterKING
az új bleach movierõl tudtok vmit?

\"You are fucking crazy people!\"

armageddon666
Na Code Geass nálam 10/10-t kapott és bekerült kedvencekbe 😊 waiting for sequel...

@

armageddon666
Code Geass utsó 2 része jön

@

RelakS
Hehe, tényleg, Szõke Kapitány is nyihogott a kínainál XD

armageddon666
lol tényleg XD bazz xD pedig ezt tudtam XD

@

"helló" kínaiul.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL