Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Armageddon: Lehet, hogy semmi 😄 vagy kínai
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
@
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Elõre is thx
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
De kicsit se fárasztó <#wilting>#wilting>
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
PSN ID.: Beegabor
pl ezzel, de mivel nagy, csak link
Haruhi - Macskák
macskás haruhik még itt
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aztán láttam hogy blícs, hinnye, gondoltam megörvendeztetlek titeket: nép.
Most jönnek a cédétokjaimban található animék, amiknek kevesebb mint 50%át láttam csak <#hehe>#hehe>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Valaki az msnen mondta hogy kevés, szép lányok anime képem van a galériámban, tudnátok linkelni nekem ebbe a topikba párat köszike 😄, vagy mondjuk játszhatnánk az én topikomban ilyen napot, hogy csak szép mellü nöket lehet beszúrni 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Érdekes, nagyon picit elgondolkodtató is.
Szoktál-e anime-t nézni?
Nem, mert egyszerûen csak nem érdekel 29%
Láttam a Dragonball-t 22%
Alkalmanként nézek valamit 12%
Néha, ha idõm engedi és van kedvem is hozzá 9%
Filmeket és anime-ket is vegyesen 6%
Igen, fõleg sorozatokat 6%
Mi az az anime? 6%
Nem, gyerekmese az egész 4%
Nem, nem szeretem a távolkeleti kultúrát 4%
Igen, fõleg filmeket 2%
Szavazatok: 2,549
practitioner of the forbidden arts of death
Nekem alíg 1-2 van bejelölve, azok is csk azért mert ott jártam feliratot letölteni, vagy megnéztem az anime után hogy mit írtak róla... Lehet én is elkezdek majdan bogarászni, jó ötlet <#hehe>#hehe>
amugy befejeztem a sky girls-t nezheto volt... elkezdtem a blood+ ot ez mar sokkal erdekesebb nomeg szebb is.
ja es nagy meglepetesemre Hanz Zimmer is belenyult a zenei reszebe.... ( lehet hogy csak papiron mert en semmi hans zimmereset nem fedeztem fel eddig a zenekben............)
practitioner of the forbidden arts of death
@