Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
igen ^^
nem, de megvan mp3-ban xD ha kell elküldhetem ^^

@

RelakS
Jigoku shoujo-t ki nézett?
Van benne egy kis dalocska, ami így kezdõdik:
Sakura no hana wa itsu hiraku... (A cseresznyevirág egyszer kinyílik...)

Nem tudjátok, melyik részben van? Valahogy nem találom

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
listában van 😄 illetve csak elméletben... valamiért még nem írtam bele -.- na mind1 😄

most sztem megnézem When Cicadas Cry 2nd évadot ^^

@

Frosty01
😄DD!

én tegnap este néztem meg a Karast, marha jó volt, még akár drámának is beillik >.<

ja és a látvány sem utolsó!!! nem gondoltam volna hogy egy cgi-s anime ilyen szépen is kinézhet! sõt hogy egy anime egyáltalán ilyen jól kinézhet... néha már már azt hittem hogy kopíroznak a final fantasyból 😄

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666
http://animeaddicts.hu/user.php?usersawanimes.17194

nem számoltam össze de sztem nagyrészt ecchi :CC de kéne valami dráma is hamarosan ^^

@

Frosty01
túl sok drámát néztél 😄

armageddon666
Hidegrázás járta át a testemet mihelyt elolvastam a postot... a link megtekintése után pedig sokkot kaptam... nemmerem....félek...nemmeremmegnézni:S erõsnek kell lennem -.- muszáj lesz -.-

@

Black Hawk
Mezei Kitty-vel mint Buffy a vámpírvadásszal találkozhattunk,
lehet hogy inuyasában a Sango is õ de ebben nem vagyok biztos 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Frosty01
LJ hangja is õ volt asszem a prison break-ban :|

macleod2005
Áijj, chado - Szvetlov Balázs? énnekem úgy rémlik hogy õ az amcsi vígjátékokba/családi sorozatokba szokta a szemüveges kockagyerekeket szinkronizálni, ha tévedek szóljatok

Frosty01
mondjuk még Konhoz illene, de semmiképp sem Ichigohoz 😄

Én alszom egyet és meglátom kinek milyen a hangja xP

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

sweech
Kurosaki Ichigo - Szalay Csongor

omfg

Frosty01
bazeg szalay csongor nem a grenma énekese?

sztem túl gyerekes hangja van 😄, nem lesz túl jó ichigohoz :SSS

berlinboy6329
NA megvan a szinkronstáb is a Bleachre hétfõre. A szinkronstáb és néhány kifejezés elõzetesként!

Néhány kifejezés magyarítása:

Soul Society - Lelkek Világa
Hollow - Lidérc
gigai - póttest
hakudou - lélekenergia

Általános információ a sorozatról (még fõleg magyar kifejezések nélkül) a Mondo januári számában olvashatók.

A stáb az elsõ négy epizód alapján:

Kurosaki Ichigo - Szalay Csongor
Kuchiki Rukia - Mezei Kitty
Inoue Orihime - Bogdányi Titanilla
Inoue Sora - Posta Viktor
Arisawa Tatsuki - Vadász Bea
Sado Yasutora - Szvetlov Balázs
Kurosaki Isshin - Galbenisz Tomasz
Kurosaki Yuzu - Csuha Bori
Kurosaki Karin - Szabó Zselyke
Asano Keigo - Elõd Botond
Mizuiro - Markovics Tamás
Chizuru - Simonyi Piroska
Shibato - Pekár Adrienn
szellemlány - Jóga Diána
szellemfiú - Timon Barnabás
fõcím - Endrédi Máté

További magyarhangok:

Bor László
Frumen Gergõ
Janicsek Péter
Jankovics Anna
Kelemen Kata
Király Adrián
Presits Tamás
Renácz Zoltán
Simon Dóra

Magyar szöveg: Koch Zita és Basa Zsófia
Hangmérnök: Bederna László
Gyártásvezetõ: Molnár Melinda
Szinkronrendezõ: Nikodém Gerda

Háát kiváncsi vagyok..Nem ismerem egyiküket sem hangjukról csak névrõl.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

armageddon666
sok optimista vidám opening ^^

@

Nos így hogy végiggondolom, talán van jópárban az is 😛
(van aminek az openingjében és az endingjében is <#hehe>)

biomage
azt is halotam párban 😊 de a yume többen

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Én az "afureru"-kat szoktam kihallani zenékbõl <#hehe>

biomage
Észre vettétek? a legtöbb anime openingben és ending zenében szerepel a yume vagy a deshou szó

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
hát modnjuk nem értem miért az angolt kell mindig átvenni :\ emléxem Digimonból is... amerikai verzió úgy ellett baszva ahogy kell O.o openingek... meg digivolution... magyar meg persze ezeket vette át :\\\ németek miért tudták rendesen a japánt lefordítani? márminthogy meghagyták az Evolutiont Evolutionnek (Tamersben) meg az openingeknek is csak a szövegét fordították le, és nem csináltak új zenét hozzá...

--

EDIT: valaki az ismerd feles topicban mondta hogy elsõ két résznél többet nem tudott megnézni TTGLbõl: sztem állj neki még1szer ^^ végére megváltozott a véleményem... szal csak az eleje gagyi :\\ (legalábbis szerintem) a vége viszont nagyon fasza lesz ^^

@

Szerintem az angolban van a hiba. Azt hogy a mijenk rossz, az nem a mi hibánk!!!

armageddon666
én japánul nem tanulok 😄 és mikor azt mondtam hogy jó, akkor nem arra gondoltam hogy értelmileg jó, hanem... szal hangsúlyozás, a hangok kiválasztása, meg iylenek.

@

RelakS
InuYasha, és Full Metal Panic szinkron jó?!!? Tárgyi tévedések hegyei vannak benne...

Csak egy durva példa:
Japánul Kikyou azt mondja: Ki ne mondd a nevem! (Atashi no na o ... yobunai! vagy valami ilyen)
Magyarban: Mondd ki a nevem!

Khrmm...

Nekem ilyen japán fordítás a Heroes c. sorozatban volt emlékezetes.

Valahogy így szólt a jelenet: Az egyik fõszereplõ meg egy nõ állnak a szakurák alatt, és meglátnak egy szarvast erre a lány felkiált:
"Shika da!"
Alatta a felirat a felirat magyarul (talán az angol is így szólhatott, arra nem emlékszem pontosan)
"Nézd, még a szarvas is eljött élvezni"...

Nekem semmi bajom se szokott lenni az irodalmi fordítással, de ezen egy jót mosolyogtam 😄

armageddon666
én csak azt hurrogom le amit láttam 😛P Blood+t azt szinkronban néztem TVben és gépen xD headset félig rajtam 😄 na abban a francia mukinak (Argano asszem) nagoyn jó a hangja, Saya apjának is, Sayának sem rossz, ellenben Haji... szal mikor odanyújtja neki a kardot (mikor apját megcsapja a vámpír :C) és mondja hogy Tadakatte de ilyen tök coolul... magyarba meg ilyen... nemistom hogy :\ de nagyon szarul volt hangsúlyozva... "Saya most harcolnod kell!!!!!" pff... szal az ott fájt -_-

@

Azok közül én csak sajnos a FMP-t láttam japánul, de nincs vele bajom (talán így szoktam meg elsõre...😊

Sajnos létezik "anime sznobizmus" amit én arra szoktam használni, akik úgy lehurrogják az adott szinkront, hogy még nem is láttak belõle semmit. (függetlenül attól hogy találkozott-e már szinkronos animével vagy sem.)

armageddon666
nekem speciel tetszett Inuyashaé és Full Metal Panicé is... sõt Slayersé is jó volt... ebbõl utóbbi 2t láttam eredeti nyelven is ^^

FMA és Blood+é olyan hogy egy-két hang nagyon eltalált, de vannak gázak is :S

@

Sokat fejlõdött az anime szinkronizálás, a Fullmetal alchemist igen jó lett, szóval amint mondjátok, bizakodhatunk...aztán hétfõn kiderül az igazság <#hehe>

macleod2005
ijjjj, death note, na ott téllek sok múlik a szinkronon, mert lényegesen több párbeszéd/monológ van benne mint egy átlag shounen animéban (pedig azokba is szeretnek sokat beszélni)

A szinkronrendezo.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Black Hawk
az Alchemist szinkronja szerintem nagyon jó lett ezért vagyok bizakodó a Bleachel. Ha egy-két mellékszereplõ pl:Keigo szinkronját elcseszik az nem érdekel de ha pl.:Kon vagy Ishin szinkronját valami olyan szinkron szinész kapja aki nem tudja beleélni magát akkor a szinkron nem lesz több egy dzsetxes narutonál. Ha Byakuya hangját egy Hujber Feri kapná akkor is falnak mennék.

Tényleg? valaki nem tudja hogy meg egy szinkronszínész kiválasztása a karakterhez?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
én meg leszúrom lassan magam 😄 sok szar szinkron XD legnagyobb gondom hogy 1-1 hang nagyon jól eltalált az újakban (meg a régiekben is) de többnyire broáf --.-

@

Black Hawk
Az animaxon már kiírták az elsõ 6 bleach rész idõpontját. 6-ik rész címe: Ichigo vs Ichigo 20 percig töprengtem ki a másik ichigo mire leesett, hogy a kedvenc módosított lelkünk itt lép színre 😄.

Black Hawk
Érdekes sorozat de a lényeg elég lassan bontakozik ki és nagyon gyorsan lezajlik. Amúgy ey nagyon hangulatos kis anime.

biomage
<#hehe>

Black Hawk
Na lassan ideje lesz elõfizetni a kábel tv-re 😄

Bulykin
Azt elekzdtem, csak nekem a dvd-lejátszómba szagatott, gépen meg nem volt kedvem nézni, de tervbe van véve...
Te láttad? ÉS Jó?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Úgy döntöttem újra megnézem a full metal panic-ot, viszont kedvenc kmplayer-em és mplayerc-m is pattogó audioval játsza le, míg a vlc-nek semmi gondja vele. Lenne vkinek tippje, hogy miért lehet ez? A gõzösrõl xvid-ben szedtem le.

Kössz

Black Hawk
Samurai Champloo-t láttad már?

Frosty01
Golden Boy - iszonyat nagy 😄DD, basszus mekkora mázli hogy rátaláltam <#smile>

Én nem nézem, ne tõlem kérj bocsánatot 😉
Hirtelen ez jutott eszembe.
De a többieké is jók. (Y)

Bulykin
Sry...torrentet tudok használni, a feliratokos oldalakon meg nem taáltam... nah😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

RelakS
Seth, letöltõhelyet ne itt... egyébként is, tanulja meg használni a guglit, meg a torrent oldalakat 😛

[hmm... apropó, torrent... <#idiota> ]

csocso14
ITT de csak elsõ 10 részhez.

EVA INFO

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

armageddon666
tudni valamit a Rebuild of Evangelionról? csak szebb lesz vagy esetleg lesznek plusz jelenetek is meg jópár kilesz vágva? ilyen Shuffle Memories szerû lerövidített változat vagy mi? :S és megjelenés?

@

Bulykin
Húú..köszi szépen...a Get Backershez van felirat, mert én nem találtam??

Nem említünk letöltõhelyeket, jó lenne módosítani a hozzászólást.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL