Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
nekem pont az tetszett xD már vártam mindig mikor lesz 😄 igazából sztem naon vontatott... mármint a 13 részhez képest :S szal ha 26 rész lenne akkor pont jó. elsõ 13ban bemutatják a karaktereket, kis vidám fanservices anime. aztán utána lehet komolyabb... (Shuffle volt ilyen asszem)

ami nekem csalódás volt az az a rész mikor a végén Tsukune. hát nem hal meg 😄 de majdnem -.- és akkor kereszttel a nyakában átváltozik Moka meg mindenki Berserkbe megy :KKK az nagoyn fasza volt ^^ de jött a köv rész amiben aszittem valami durva harc lesz....de aztán mégsem 😞

@

Seth
Ha 1x,2x elsütik okés, de minden részben már fárasztó 😄

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Tsukune - Moka -san--- Tsukune - Moka-san--- Tsukune - Moka-san, kapucchuuuuu ~~~~

legjobb rész xD

@

Seth
Mert? Olyan cukiak azok a cicajányok😄

Frosty01
The one being sung jó?

listás, de akárhányszor ránézek azokra a képekre aa-n elmegy tõle a kedvem 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Rég voltam itt, és fõleg régen számoltam be arról hogy mit nézek 😊

Barefoot Gen (Hadashi no Gen) /movie/
Barefoot Gen 2 (Hadashi no Gen 2) /movie/
Spirited Away /movie/
Cat Soup (Nekojiru-sou) /OVA, 1 ep/
Mushishi /TV, 26 ep/
School Rumble /TV, 26 ep/
School Rumble OVA /OVA, 2 ep/
School Rumble 2 /TV, 26 ep/
Porco Rosso (Kurenai no Buta) /movie/
Tenchi Muyo OVA /OVA, 19 ep/ (1 rész még hátravan, baxik mûködni a felirat benne)
The One Being Sung (Utawarerumono) /TV, 26 ep/

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Seth
Én személy szerint nem sajnálom, elég gyenge egy sorozat lett. Voltak jó pillanatai,túlzásba vitt pantyshotok😄 , de összességében nem egy nagy eresztés, pl a srác kifejezetten irritál, tipikus ne bántsunk senkit,hanem nyávogjunk a barátságról,szeretetrõl -alak. Mangáját nem ismerem, de olvastam hogy az sokkal komolyabb, ez meg túl kiddie lett.
Tsukune - Moka -san--- Tsukune - Moka-san--- Tsukune - Moka-san, kapucchuuuuu ~~~~ , jajj ,ez mindíg lefárasztott^^

armageddon666
Rosario+Vampire utolsó része jön 😞( végre történiik valami 12-ben erre vége is lesz :S elvileg nem sok remény második évadra -.- pedig olyan jólenneee

@

Frosty01
valamiért úgy éreztem kicsit mintha a mushi shit kezdeném el nézni, pedig nem is hasonlít a kettõ egymásra, csak... úgy nemtom... szóval én csak ajánlani tudom 😊))

Hmuda
Nekem már évek óta a "to watch" listámon van. Sose jutottam addig, hogy nekiálljak. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Jajj... (apróbb spoilerveszély is szerintem, szal csak higgadtan indítan!)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Frosty01
inkább aranyos :]

Seth
aranyos vagy drámai? Mert régóta meg akarom nézni, de most drámához nincs kedvem 😊

Frosty01
hát ez a haibane renmei 😄 igazán aranyos kis történet volt ^^

berlinboy6329
Na vki vmi friss 2006-07-08-as yuri(hentai-féle yuri,nem a sima sorozat)anime cimeket tudna nekem vki mondani?

Thx!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

TIBI
Haruhiban nálam ez a nyerõ^^

Am gõzös nálam is idõnként kihagy... Minden mappát üresnek jelez :S Talán szervizelnek valamit?

^^

Frosty01
😞

sebaj helyette haibane renmei-t nézek, aztán meg befejezem a mushi-shi-t, úgyis befejeztem múltkoriban a 15. résznél amikor elfogyott a felirat <#miaz>

biomage
Hali

Nem tudja valaki azt hogy ami most lesz új anime az animaxon szinrkonal lesz? "honey and clover"

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hmuda
A Rec is üres (azt akartam nézni, mert gyorsan lezavarható soroaztnak tünt, végül Honey and Clover lett belõle). Elõfordul, hogy egy-kettõ kiürül egy idõre, gondolom szervergondok miatt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Frosty01
gõzösön miért üres a noir mappa? :@:@:@

csocso14
Frankó kis vidi <#eljen><#taps>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

berlinboy6329
2006-07-08ast.Szal vmi ujat.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
az 1.-t

Seth
Most hentait keresel vagy sima sorozatot,filmet?

berlinboy6329
Ehhhmmm..

Nincs vhol vmi lista Yuri animékrõl?(Amiben khm...akció is van)Mindig csak olyat találok,amiben nincs,mint az Ichigo 100% meg ezek...

Hmuda
Lehet idõközben tárgytalan lett a dolog. Elképzelhetõ, hogy az eddig általam használt program önmagában képes a feliratot rárakni a videóra konvertálás közben.

Hmuda
Igazából MP4-be kellene. Amivel le akarom játszani az nem tudom, hogy viszi-e a különálló feliratfileokat (erõsen kétlem).

Ezért kellene egy olyan program ami fogja az MKV file-t, átkonvertálja AVI-ba miközben ráégeti a feliratot, hogy aztán én a kész videót áttegyem MP4-be.

Seth
Gondolom olyanra akarod konvertálni,amit az asztali lejátszó is elvisz. Átkonevrtálod mondjuk avira, feliratot meg ugyanolyan névvel mellé rakod, úgy nem jó??

Hmuda
Kellene egy kis segítség. Sajnos a Toki wo Kakeru Shoujo és a 5cm/s csak nem-égetett felirattal van gõzösön. Az MKV fileok tartalmazzák, de ha átkonvertálom a szükséges formátumba akkor a felirat elveszik. Tud esetleg valaki ajánlani valami programot amivel viszonylag könnyen tudnék égetett feliratot csinálni? Kerestem, de mindent kidbott a keresõ, csak azt nem ami kellene. 😛

Frosty01
bírtam nagyon azt a sorozatot :3

SpiritFire
Én is arra gondolok hogy mind2 lány, de tényleg elég kivehetetlen... De viszont amikor Rock-nak levetkõzött az egyik és Õ azt ajándéknak tartotta... hm... Gondolom lány... Viszont Rock elszaladt, most vagy azért mert fiú volt aki levetkõzött, vagy azért mert nem pedofil (Én az utóbbira tippelnék)

Voltam nyitás után!

Seth
Szerintem mindegyik lány. Vagy egyik fiú másik lány, vagy mindegyik fiú, esetleg..... 😄
Nehéz eldönteni, szerintem mindegyik lány, de ugye szerepet is szoktak cserélni. Amikor ellõtték az egyik lábát, akkor amikor beszélt ugye átment néha lányosba a hangja,mintha a mélyebb beszédet erõltetné,de a sérülése miatt nehezére esett. De a fene tudja

SpiritFire
Aki látta a Black Lagoon-t az légyszi mondja már meg hogy a Vámpír ikrek azok végülis fiúk vagy lányok vagy egy fiú meg egy lány? <#buck> Annyira idegesít hogy nem tudom... <#idiota> De tényleg...

Voltam nyitás után!

csocso14
Nekem bejött, tényleg jó. Animaxon 28-án lesz, egybõl 4 rész 😊 remélem nem lesz semmi gubanc 😉 (DN) 😛

Hmuda
Megnéztem két részt a Honey&Clover-bõl. Aranyosnak tûnik, asszem megvan a következõ sorozatom.

Most már nekem is. 😊
Frosty01
nekem asszem minden ok vele :|

A gõzössel mi van? Nem jön be 2 napja...
csocso14
köszi, én halálra röhögtem magam rajta <#taps>
még L-t betehették volna, patriknak, volt amikor nyomozott az óriáskagyló miatt és sponyabobnál is járt, de mind1 így is nagy volt.

CSOCSO
lol ez beszaras jo volt😄
Frosty01
loál mán' 😄

Frosty01
ez nagyon poén 😛

DeathSponge NotePants

mellesleg pont DeathNote-s banner jött be 😄

BEAST
humoros aranyos topikbol 😄 de ide pont jo 😄😄

Deathsponge Notepants <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jagi
ez amúgy felkeltette az érdeklõdésem amúgy... be szerzem má' valahonnan...
xDDD de kemény 😊
egyébként meg gondoljatok bele Jézust az összes létezõ módon ábrázoltál már, pont ez maradjon ki? xDD
Én tuti megnézem 😊

armageddon666
rossztopig 😄

@

Ez nagyon poénnak hangzik...

A MANGA BIBLIA

Viszont egy jótanács. Kedves animenemértõ konzervatív szülõknek sose mutassátok mert akkor egy életre megtiltják az anime/manga nézést. 😊
Frosty01
na, mától kezdek neki az evangelionnak... nincs már mit néznem 😞

Frosty01
^^