Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
xDDD de kemény 😊
egyébként meg gondoljatok bele Jézust az összes létezõ módon ábrázoltál már, pont ez maradjon ki? xDD
Én tuti megnézem 😊
A MANGA BIBLIA
Viszont egy jótanács. Kedves animenemértõ konzervatív szülõknek sose mutassátok mert akkor egy életre megtiltják az anime/manga nézést. 😊
practitioner of the forbidden arts of death
Rakhat aki akar.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az egyik poszter oldalán a FF7 Advent Children cime anime mozi jelenete látható, a másik felén meg Blue Gender van 😊
Ma néztem a Bleachet és tényleg Renji Abarai szinkron hangja light 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
#20110: ebbõl a blícs a legjobb (szvsz)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Valami Aparai Renji, vagy mi
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Vagy a Tenjho Tenge.
Tulajdonképpen akkor bárki aki verekszik az iskolákban ezt a két animét majmolja. 😊
Az anime az egy ideális bûnbak, ugyanis mûfajait tekíntve korlátlan, és bárhol megtalálható, és ha a gyerek elolvasta a címét a teletexten akkor már rá is lehet fogni, akármelyikre.
Ellopja kocsit, ûldözik stb --> Initial D
Suliba lövöldözik --> Full Metal Panic
Elássa haverját a homokozóba --> Naruto
kiugrik ablaon --> Dragonball
Összeverekedik iskolatársaival --> Ikkitousen (najó ez mondjuk nagyon 16+)
Az eszükbe se jutna hogy esetleg a srác hibbant és eléri a slusszkulcsot, vagy megtalálja apu szekrényébe a pisztolyt (netán vesz egyet) és a többi, hozzáállás kérdése...
Ezt eddig mondjuk nem érdekelne, de ezután jönnek a szakértõk meg az ortt meg a többi "mi értünk ám hozzá" címû emberek akik elé odatoltak egy válogatott jelenetsort az elfen lied-ból, meg az amon devilman-bõl, és jönnek az újságcikkek hogy túlzott agresszió stb, (tipikusan southpark "a drog rossz, ezért ne drogozzatok") ... és ezt kapom is rendesen a képembe... hát hagy döntsem már el én mi nekem a jó, aki meg kezelésre szorul az ne a tv elõtt kúrálódjon.... 10 éves az meg ne nézzen Narutot és ha a haverjaival játszik, akkor inkább építene homokvárat, ahelyett hogy elásná a haverját.... és mondjuk az anyja nézne rájuk néha...
Tudni kell, én elég szkeptikusan állok hozzá minden ilyen témájú hírhez (régen ugye Dragon Ball, meg Harry Potter féle városi legendák, vagy az MMORPG-k rémhírei), aki ennyire nem tudja megkülönböztetni a valóságot a kitalációtól, vagy ennyire komolyan vesz egyes dolgokat, az vessen magára, és vállalja a következményeit.
Azokra a kacsa hírekre viszont, amit az ellentábor tagjai találnak ki, légbõlkapott, dilettáns történetek, azokra mégjobban nem vagyok kiváncsi.
A Naruto az pont egy ilyen szélsõségeket kiváltó alkotás. A magukat felvilágosultnak tartók azt mondják, nem nézik meg mert lefutott a cartoon networkon. A fanatikusok meg egyszerüen imádják.
Majd jön a következõ hír, amit valószínüleg úgy el fogok hinni ahogy leírták. Tényleg hihetõnek hangzik ez atörténet is hogy:
" Egy kislány belemászott egy ipari ventillátorba, mert egy rajzfilmhõs fõszereplõjének képzelte magát" aztán szépen belemagyarázzák hogy Naruto, hogy Temari, és hogy elleste apukájától hogy lehet leszedni a védõrácsokat...
Nagyon kevés esélyt adok rá hogy az imént említett hírben hallottak alapján úgy történt, hogy tényleg a gyerek kifejezett kérésére ásták be a homokozóba fejjel lefelé.
Kissebb koromban, ha valaki nem tetszett mi is terrorizáltunk egyeseket, akik bántották a kisebb testvéreinket, stb: megdobáltuk homokkal vagy fellöktük. Elásni nem hiszem hogy megfordult a fejünkben.
Azokban az idõkben ilyenek, hogy tininindzsa teknõcök meg dragon ball volt a menõ, és mégsem halt meg senki, pedig mi is szerettük az ilyet.
Ezzel mind nem azt akarom mondani, hogy nem adok rá esélyt matematikailag, hogy tényleg a Naruto áldozata lenne a kissrác, de én az ilyen témájú híreket kételkedéssel olvastam, olvasom és fogom olvasni is.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ezzel a négy képpel együtt mostmár ebbõl a sorozatból van a legtöbb banner (10). Asszem ennyi elég is lesz. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ez hatalmas. 😊
Látom a jövõ cikkjeit.
- Átharapta társa torkát a magát Alucardnak hiszõ fiú. 😊
- Lelõtte a barátnõjét a Exel Sagát nézõ fiú. - A kozmosz majd úgyis feltáamssza... nyilatkozott...
nem fejeztem be 😊
szóval:
Arra az agresszív japán izére fogom, hogy kibújjak a felelõsség alól, és ha mákom van a sugárzó csatornától is elperelek pár dollárt...
zsír lesz, az apjának is beadom ezt a mesét és nem is fog haragudni rám, amiért nem vigyáztam arra az életre amit ketten dobtunk össze egy piás éjszaka alatt... ennyi
ha nekem gyerekem lesz sztem 2 év alatt fogok 40 évet öregedni, mert meg fogok neki mutatni mindent, hogy mi az igazi, és mit ne higyjen el...
ja és nem biztos hogy nem fog amine-t nézni már kicsi korától, mert ugye apu is ezt csinálja (annyi különbséggel, hogy volt már agyam hozzá nem lerúgni a tesómat, mert pont most lett vége a dragonballnak xDDD
Osztom Bulykin nézeteit, de kiegészíteném azzal hogy:
Én mint szülõ csõdöt mondtam gyereknevelés terén mert meghalt a fiam. Olyan ez mint egy 8-10 éves gyereknek teknõst venni ajándékba és ha nem elég érett hozzá, hogy gondozza, hát kame-sama bizony megbetegszik, elpusztul.
szóval anyukának jobban oda kellett volna figyelnie a "teknõsére" és nem a szomszéd bácsi pucujával játszani megint...
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Az eset még vasárnap délután történt Codey Porter egyik barátjának kertjében, ahol öt tízéves fiú, állítólag saját kérésére fejjel lefelé beásta a kisfiút a homokba."
Armageddon: Ne sértegesd a zöldségeket, mert ráduszítom Krumplikutyát <#idiota>#idiota>
@
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor