Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Jaaa, szép meg jó, egy baj van vele: Deltavision...

Én azt hittem ez olyan mint a Mininova vagy Pájrétbéj...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hmuda
Most komolyan, azért ennyire ne...
LINK

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Én is kérek szépen! Meg szerettem volna már régóta nézni!

armageddon666
Torrent Harvester? azt eszik vagy isszák? (privibe sztem a használati útmutatót ^^)

@

Hmuda
Torrent Harvesterrel kapásból találtam egy ~100/~200-as torrentet mind a 24 résszel az AFK csapattól.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

armageddon666
tényleg, azt is megkéne nézni :S de nemtaláltam normális torrentet -.- ami van pack azt csak bittorrenttel lehet szedni :\ többihez meg nem sok seed van x.x

@

Bucser
de csak volume1-5-ig.😞 Az meg benne van az animeben (egész volume 8-ig)

Mellesleg ha olyan szintû lesz a fordítás mint a mechwarrior dark Ages sorozatban akkor inkább nem kéne erõltetni...

Félek...elõre...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hmuda
Mivel most gõzerõvel ismétlem az Azumangát, végre rászántam magam, hogy nekikezdjek leszedni a Lucky Start (a gõzösre úgyse kerül fel, ha eddig nem rakták fel). <#idiota>

armageddon666
Túlhypelt :\ szerencsére kb. a felénél van egy váltás hangulatban, onnantól fasza ^^ elején ez a baromkodás nagyon nem tetszett... szal bírd ki még egy picit ^^ egyre pörgõsebb lesz az egész :K a sok fasza szöveg odavág ^^ Raw Raw Fight the powa'! xD

@

berlinboy6329
Szerintem nem olyan hihetetlen nagy anime,egynek jó...Nekem túl gyerekes és szürreális,pl. mikor azzal a kikúrt nagy fúróval(majd késõbb megtudod mirõl beszélek)még a legtápabb enemyt is lenyomják,aztán ami az utolsó részekben megy azt még a DB is megirigyelné olyan táp lesz..Sok benne a szerintem gyerekes ellenfél és jelenet....

A legjobb a 8. rész,a 17. és attól felfele volt az anime számomra...

Azért mások véleményét is hallgasd meg,hogy õk mit mondanak.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Seth
Tengen Toppa Gurren Lagant gondolom mindenki marhára ajánlja aki látta, a kérdésem ,akkor is ha az elsõ részen szó szerint elaludtam ? 😊
Lehet az én hibám, fáradt is voltam,este 10 volt mikor nekiálltam, bealudtam rajta ^^, de ha aszondjátok olyan jó lesz késõbb mint amennyire nagy a hype körülötte,akkor adok neki még 1 lehetõséget

PSN ID.: Beegabor

BEAST
Jo kerdes, fogalmam sincs, biztos japan husvet van <#idiota>. Aprilis 9-en adjak le a kovetkezo epizodot Japanban 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CSOCSO
miert nem lesz?
BEAST
Most hogy egy ideig meg nem lesz uj Bleach epizod, gondoltam keresek valamit addig is. Egy kis segitseggel belekezdtem a Darker than blackbe ... eleg erdekes kis 25 reszes anime. Sajnos megint sikerult kifognom egy animet ahol a befejezes nem passzol az igenyeimhez <#idiota> ... de mindenkeppen megerte ^_^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Feladtam... nem várok -ra... megnéztem Zoku Sayonara Zetsubou Sensei 05-t ^^ hát naon fasza volt 😄 már hiányzott 😄 opnak mintha az animációja más lenne, zene maradt ^^ ending viszont full új 😄 bár nekem jobban tetszett a régi kicsit ("kicsit") sötétebb változat :K de ez is menõ ^^

@

Megneztem tegnap a Paprikat. Szurrealis elmeny volt. Atom faradtan, egy pohar Malaga utan az allapotom pont passzolt a temahoz. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

csocso14
Berserk manga magyarul 😄 <#taps>
CUCC

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Frosty01
igenigen, rohadt jó ez a téma, nagyon örülnék neki ha folytatnák ezt a világot, pl 1 26 részes sorozatnak örülnék 😄

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666
én Animecon után néztem meg 😄 nekem is bejött ^^ de sajna csak movie és 1 rész és asszem ez az Árnybíró :C

@

Frosty01
Phantom Master - Dark Hero From Ruined Empire

másfél órás anime movie, tegnap este néztem meg, és azt mondom hogy : SZUPER <#eljen>

practitioner of the forbidden arts of death

Szeretned, ha dicsernem kicsit az eleslatasodat? 😉
Eppen iskolas animet nem igenylek pillanatnyilag. Ezert kertem, hogy lehetoleg iskolas lanyok nelkulit ajanljatok.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

csocso14
Hát szerény véleményem szerint egy iskolás anime lányok nélkül eléggé elképzelhetetlen max Shounen Ai az a mûfaj amiben ha iskoláról van szó akkor fiú suliról van szó.

Alapvetoen nem is zavar. Egy komediahoz remek.(Pl. a Full Metal Panic-bol szerintem jobb a Fumofu, mint az elso sorozat.) Sport, vagy romantikus temahoz is oke(bar azokat nem kedvelem kulonosebben), de van, amikor mar inkabb bosszanto.

Ha tippelnem kéne azt mondanám hogy a célközösség miatt. Az mellékes hogy nem csak õk nézik meg 😉
Mellesleg nevezhetõ ez talán japán unikumnak is? 😄

Nem lanyok. Iskolas lanyok. Cuki kis miniszoknyas egyenruhaban. Olykor mar kicsit sok beloluk. Horror, scifi, fantasy vagy krimi, mindegyik egy kozepiskolaban kezdodik/jatszodik.

csocso14
Sukisyo ezt ki is hagytam a sorból. Ez az egyetlen ilyen tipusú amit láttam 😄

Miért nem kellenek lányok? :3

csocso14
pl: Ouran High School Host Club és Sakigake!! Cromartie Koukou, de ebbe nem vagyok biztos.

Huhh! El vagyok latva anyaggal ugy tunik. 😊

Starship Operator: Ebbol en mar beszereztem egyszer par reszt, es fogalmam sincs mi trotent veluk, vagy hova tettem oket. Meg nem neztem az biztos.

Koszi! Hozzalattam a beszerzesehez. Van esetleg valami iskolas lanyok nelkul?

Hmuda
Akira (alapmû...nuff said)
Battle Angel Alita (egész gyorsan megnézhetõ szóval mindenképpen megéri, kicsit régi, de semmit nem von le az élvezhetõségbõl)
Gankutsuou (lehet a látványvilága gyomorforgató lesz, de egész jó kis Monte Cristo feldolgozás)
Ghost in the Shell 1-2 (a SAC-sorozatokat még nem láttam, de a filmek jófélék)
Gungrave (vannak benne sci-fi elemek, emellett egy remek maffiatörténet, "A Holló" beütéssel)
Pale Cocoon (egyrészes OVA, szóval gyorsan megnézhetõ)
Paprika (Kon Satoshi ismét remekel)
Starship Operator ("hihetõ" ûrcsatás sorozat)
Stellvia (leginkább egy "Harry Potter in space" jelzõvel tudnám illetni)
Toki Wo Kakeru Shoujo (idõutazásos, sokáig a legjobb volt az aniDB-n, számomra azonnal alapmû kategóriába került)
The Place Promised in Our Early Days (Shinkai Makoto elsõ egészestés filmje, márscak a látványért érdemes megnézni)
Wolf's Rain (végülis sci-fi, erõs fantasy beütéssel)

Bulykin
Shakugan no Shana, már láttam belõle asszem 10részt, de abbahagytam, nem azért mert nem jó hanem mert szar volt a felirat az avi-s verziókhoz...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Befejeztem a Last Exile-t. Kellemes. Ajanljatok valami kellemes sci-fi beutesu animet! (A Cowboy Beebopot pl. imadtam.)

biomage
ápr 19-20 -.-

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
na pl Nightwish koncert 😄 gondoltam hogy elmegyek bár akkor még annyira nem csíptem az új énekest (fõleg mikor a régi számokat énekli. youtube) szal végül mégsem vettem jegyet. Aztán az is kiderül hogy áthelyezték máshova a koncertet... szal az akár fontos is lehetett volna hogy máshol van :K bár nem volt hatalmas változás de mégis... szal szeretem minél közelebb a határidõhöz, de még abban a távban hogy biztos kaphassak jegyet :K
--
eléggé izé amit írtam... inkább lefexem. holnap suli. fáratt vagyok mán... nagyon... szal byezz és sorry offért x.x

@

RelakS
Egyáltalán mikor lesz? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

biomage
láttom átléped a kérdésenet :S
miért nem jösz a sakuraconra? ahol laksz az nincs mesze pestöl

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
Jah, jó, bár a vége legalábbis fura...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Áhgrrr. 😄
Igen, a tinta az illatos volt <#idiota>

biomage
Én (mi) Nightwish koncertre a jegyet (márc 5.) már novemberben "megettem". 😄

És finom volt? <#hehe>

Én (mi) Nightwish koncertre a jegyet (márc 5.) már novemberben megettem. 😄

armageddon666
legutóbb is akkor vettem és még volt xD szal jóaz úgy 😄 de meggyõztél 😄 2 héttel elõtte veszem xD

(túl elõre nem szeretek vásárolni :S)

@

Hogy elfogyjon, értem 😄

armageddon666
én tervezem hogy elmegyek ^^ de a biztonságért majd 1-1,5 héttel elõtte veszem meg 😄

@

Pénteken tervezzük hogy megvesszük a bandának ^^

biomage
Ki vettem meg már a jegyét? és ki tervezi az eljövetelt a conra?
Amugy ma vettem meg a jegyet az Stben, 2200FT volt a két napos 😊

Bulykin
Az One piece-t nézi valaki? én most kezdtem el, eddig 8részt láttam...remélem az elkövetkezendõ 337rész jobb lesz xD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

CSOCSO
school rumble elso evadjat befejeztem... egesz aranyos volt de szvsz ennel sokkal jobb is lehetett volna...

pl alib birom elhinni hogy tenma chan az oregebbik testver a kettojuk kozul.. holott o nez ki fiatalabbnak o viselkedik gyerekesebben es alacsonyabb is..

Seth
a napraforgómezõsnél? Na ott már reménykedtem hogy átmennek vmi csápos hentaiba,amilyen pózokba a lányok lógtak, de mégsem 😊
Tsukune tényleg kár,hogy nem hagyta ott a fogát

PSN ID.: Beegabor