Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
LINK
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
@
Mellesleg ha olyan szintû lesz a fordítás mint a mechwarrior dark Ages sorozatban akkor inkább nem kéne erõltetni...
Félek...elõre...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
@
A legjobb a 8. rész,a 17. és attól felfele volt az anime számomra...
Azért mások véleményét is hallgasd meg,hogy õk mit mondanak.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Lehet az én hibám, fáradt is voltam,este 10 volt mikor nekiálltam, bealudtam rajta ^^, de ha aszondjátok olyan jó lesz késõbb mint amennyire nagy a hype körülötte,akkor adok neki még 1 lehetõséget
PSN ID.: Beegabor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
CUCC
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
practitioner of the forbidden arts of death
@
másfél órás anime movie, tegnap este néztem meg, és azt mondom hogy : SZUPER <#eljen>#eljen>
practitioner of the forbidden arts of death
Eppen iskolas animet nem igenylek pillanatnyilag. Ezert kertem, hogy lehetoleg iskolas lanyok nelkulit ajanljatok.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mellesleg nevezhetõ ez talán japán unikumnak is? 😄
Starship Operator: Ebbol en mar beszereztem egyszer par reszt, es fogalmam sincs mi trotent veluk, vagy hova tettem oket. Meg nem neztem az biztos.
Battle Angel Alita (egész gyorsan megnézhetõ szóval mindenképpen megéri, kicsit régi, de semmit nem von le az élvezhetõségbõl)
Gankutsuou (lehet a látványvilága gyomorforgató lesz, de egész jó kis Monte Cristo feldolgozás)
Ghost in the Shell 1-2 (a SAC-sorozatokat még nem láttam, de a filmek jófélék)
Gungrave (vannak benne sci-fi elemek, emellett egy remek maffiatörténet, "A Holló" beütéssel)
Pale Cocoon (egyrészes OVA, szóval gyorsan megnézhetõ)
Paprika (Kon Satoshi ismét remekel)
Starship Operator ("hihetõ" ûrcsatás sorozat)
Stellvia (leginkább egy "Harry Potter in space" jelzõvel tudnám illetni)
Toki Wo Kakeru Shoujo (idõutazásos, sokáig a legjobb volt az aniDB-n, számomra azonnal alapmû kategóriába került)
The Place Promised in Our Early Days (Shinkai Makoto elsõ egészestés filmje, márscak a látványért érdemes megnézni)
Wolf's Rain (végülis sci-fi, erõs fantasy beütéssel)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
--
eléggé izé amit írtam... inkább lefexem. holnap suli. fáratt vagyok mán... nagyon... szal byezz és sorry offért x.x
@
miért nem jösz a sakuraconra? ahol laksz az nincs mesze pestöl
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Igen, a tinta az illatos volt <#idiota>#idiota>
És finom volt? <#hehe>#hehe>
(túl elõre nem szeretek vásárolni :S)
@
Amugy ma vettem meg a jegyet az Stben, 2200FT volt a két napos 😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
pl alib birom elhinni hogy tenma chan az oregebbik testver a kettojuk kozul.. holott o nez ki fiatalabbnak o viselkedik gyerekesebben es alacsonyabb is..