Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nuke: haha majd meglátjuk sikerül e lefényképezned
amugy valszeg menni fogok a györi conra 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
#20418: igen, egy vérbeli otakunak <#idiota>#idiota> 😉
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ha igen ne merészeld felrakni 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Mellesleg:#20411
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A legjobb lenne egy darab file-ba hogy ne kelljen vele vacakolni senkinek 😛
Most mustrálom az öszes képet😄
Jó.
<#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Tudod mi a jó 😄
viszont! van hozzá végig felirat -> méghozzá itt.
ha esetleg valakit érdekel... 😊
practitioner of the forbidden arts of death
Chiyo vicces volt, shaman king ütött, zeniáls teknõs meg no comment 😄 bezt 😄
edit: ne halgassatok RelakSra! rarba kell!
@
De miért rarba? Miért nem valami netes képalbumba töltitek?
Nekem 555 mbyte-nyi képem van (143db), feltöltöm õket egy rarba egy tárhelyemre.
Tegyetek ti is így!!! 😛
(fõleg Biomage <#hehe>#hehe> róla tudom hogy lekapott minket 😄 )
A csoportosok közül csak 1-2 tetszett, de egyéni.óóóó apám mekkora volt, sokat nevettem, Shikamaru jó pofa volt, Chiyo-chan aranyos volt, shaman kinges csávó is jó volt a zenéjével és zseniális teknõs volt a csúcs 😄
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
@
@
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Valami szabadtéri lenne jó, csak az a gond hogy ugye ott idõjárás be tud zavarni...
@
@
A szervezésre nem mondok semmit, szerintem a hely egyszerûen kicsi, haverom be se jutott. Tömeg volt, az ideji cosplay volt az elsõ amit nem láttam, mert nem, hogy üllõ, de álló helyem se volt, olyan ahonnan láthattam volna.
Berserket holnap is adnak el természetesen, én bele néztem és jó lett.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Jó volt ez a mai con is ^^ AMVk talán jobbak is mint tavaly. a 2. a 3. helyezett, meg a listából az evangelionos és a la petit cosettes tetszett... oh, meg shuffle ^^
doujinshi rajzolóból sejtettem hogy most "bácsi" lesz 😄 sajnos nagy volt a zaj hátul meg a szél ill esõ is hangos volt a sátron -.- de miután utat törtem magamnak elõre úgy már nem volt gond ^^
Cosplayen egyik ismerõsöm is fellépett 😄 régi osztálytársam nõvére ^^ rá szavaztam 😄 egyrészt mert ismerem, de ugye ne ez legyen már mérvadó ^^ a cucca is tetszett ^^ az utolsó robotgöncöt leszámítva sztem ez volt legjobb ^^ okok, a Gundam cosplay is menõ volt 😄 (meg lol xD) de nekem annyira nem jött be.
Csoportosból a FFIVAC-re szavaztam. Mondjuk csak a fegyver miatt, és talán utólag meg is bántam -.- Bleach cosplay talán jobb volt ^^ mondjuk Luppi picit... khm... szal... no mind1 :K tõlük Aizen, Nel, Ulquiorra talán, meg Aaroniro ....voltak jóak ^^
SZABAD KARAOKE RÖVID VOLT!!!
esetleg ha valaki vett Berserk mangát: milyen a fordítás? meg mennyibe került? Holnap adnak még el? igazából valami Éjjeliek vagy hasonló címû horror mangát vennék meg. Elvileg csak 1 kötet ^^ az meg úgy jó is lenne 😄 nem kell mindig venni :S meg várni -.-
oh. mivel noob vagyok 😄 1 kötet = egy "füzet" ? vagy hogyvan ez?
meg láttam hogy volt Hellsing manga is XD azon is gondolkoztam 😄 de az is sokáig vevõs -.- hosszú távon drága lehet :S
Wallscrollok mennyibe kerültek?
@
Szeretnék valami romantikus/vígjáték/ecchi kategóriás animét nézni, most néztem a DearS-t és nagyon megjött a kedvem az ilyesmihez. Tudnátok valami hasonlót ajánlani?
(erre bejön az egyik DN banner 😄)
Vagy ez másnak is szemet szúrt? 😄
izééé... most noobnak fogok tûnni Nuki... WTF is Akatsuki? O.o
------------
@