Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
ahogy Nuke mondta, be voltam öltözve vérbeli otakunak 😄
Nuke: haha majd meglátjuk sikerül e lefényképezned
amugy valszeg menni fogok a györi conra 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Nem sajnos 😞 De jövõre nem úszod meg!!!444

#20418: igen, egy vérbeli otakunak <#idiota> 😉

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Seth
Be voltál legalább öltözve vkinek? 😊

PSN ID.: Beegabor

BEAST
kept! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

biomage
ugye róllam nem készitetél képet?
ha igen ne merészeld felrakni 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Holnap reggel.

Mellesleg:#20411

Black Hawk
bázzze képeket linkeket... 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Hayaku!!4 Aztán írj légyszi címet hogy hova tetted fel 😛
A legjobb lenne egy darab file-ba hogy ne kelljen vele vacakolni senkinek 😛

biomage
aha elég sok képet csináltam róllatok 😄
Most mustrálom az öszes képet😄

Megérteni.
Jó.

<#idiota>

RelakS
és furcsa tõmondatokban beszélni? 😄

Linkeket várni

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Én gépen megnézni és a jobbakat megtartani 😄

RelakS
akkor legyen mindkettõ, mert én csak megnézni akarom 😛 😄

Látom eszed neked is van 😄
Tudod mi a jó 😄

Frosty01
Most húzom a H2O - Footprints in the Sand -ot, állítólag ecchi, dráma satöbbi... nem tudom még hogy milyen, csak azt hogy viszonylag új cucc 😊
viszont! van hozzá végig felirat -> méghozzá itt.

ha esetleg valakit érdekel... 😊

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666
mert akkor nemtom elrakni mert egyenként kell töltenem :C

@

RelakS
miért ne? <#idiota>

armageddon666
Nekem ismerõsöm (akinek nõvére cosplayezett szombaton ^^) csinált képeket. Majd megszerzem tõle :K

Chiyo vicces volt, shaman king ütött, zeniáls teknõs meg no comment 😄 bezt 😄

edit: ne halgassatok RelakSra! rarba kell!

@

RelakS
azám, képhegyeket kérünk!
De miért rarba? Miért nem valami netes képalbumba töltitek?

Akinek vannak fotói az légyszi töltsön fel 😛

Nekem 555 mbyte-nyi képem van (143db), feltöltöm õket egy rarba egy tárhelyemre.
Tegyetek ti is így!!! 😛
(fõleg Biomage <#hehe> róla tudom hogy lekapott minket 😄 )

Ja.. vannak közötte itthon készülõs mûhelytitkos képek, fontos volt a baráti társaságom miatt ezt is megtartani 😛

csocso14
Nyáron mindig védik anime klubbok pályáznak és aki nyer ott lesz con.
A csoportosok közül csak 1-2 tetszett, de egyéni.óóóó apám mekkora volt, sokat nevettem, Shikamaru jó pofa volt, Chiyo-chan aranyos volt, shaman kinges csávó is jó volt a zenéjével és zseniális teknõs volt a csúcs 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

armageddon666
Ejj... a cosplayben (a csoportosban mindenképp) csalódtam :S õszi jobb volt, sokkal... itt is volt 1-2 jó, de legutóbbiak sztem jobbak voltak.

@

armageddon666
évi 3. Tavasz, Nyár, Õsz. Ebbõl 2 a PeCSaban, 1 meg Nyíregyházán asszem. Ill most hallottam valami olyasmit hogy Gyõrben lesz bár nemtom... Önzõen gondolkodva ez így tökéletes... lévén pesti vagyok és közel van a 3ból 2. De sokan vannak gondolom messzebb innen akiknek ez túl messze van.

@

Milyen idõnként van megtartva? Nem lehetne egyszerûen többet tartani belõle ?

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

armageddon666
énis. meg azt is remélem hogy nem a világ végén lesz :\ PeCsa az nekem tök jó távban van... meg úgy az ismerõseimnek is x.x ha nem Pesten lesz tartva akkor valszeg felejtõs lesz számomra :\
Valami szabadtéri lenne jó, csak az a gond hogy ugye ott idõjárás be tud zavarni...

@

csocso14
Állítólag ahogy hallottam a szervezõktõl korábban a következõ con-t már nagyobb helyen fogják csinálni, mert már õk is láttják, hogy a pecsát kinõttük, remélem igaz és találnak egy jobb helyet.

armageddon666
ilyen gondjaink nekünk nem voltak :S ok, lehetne nagyobb a hely, ez igaz... szerintem úgykéne hogy mondjuk a cosplay az szabadtéren lenne nem "nagy"teremben -.- vagy hasonló. Karaoke a klubhelységben, vagy nemtom...

@

csocso14
Egy wallscroll a sakurazaka pultnál 3800, a kínai árusoknál 2500.
A szervezésre nem mondok semmit, szerintem a hely egyszerûen kicsi, haverom be se jutott. Tömeg volt, az ideji cosplay volt az elsõ amit nem láttam, mert nem, hogy üllõ, de álló helyem se volt, olyan ahonnan láthattam volna.
Berserket holnap is adnak el természetesen, én bele néztem és jó lett.

Black Hawk
elvolt baszva a szervezés. még ennyit szerettem volna hozzáfûzni.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
nem az elõvételrõl van szó hanem arról hogy az animecon után egyre nagyobb az érdeklõdés. gyakorlatilag fél 10kor már nem lehetett jegyet kapni úgy hogy 9:10 kor kezdték el árulni õket. A bemondós srác összevissza beszélt. 400jegy van még 200 még 300. negyed 9 kor értem ki és kb 3 méterre álltam a pénztártól mikor közölték minden jegy elfogyott. Mondjuk utána vicces volt a MCdonaldsban Sasuket látni xD. De több kissebb gyereket is láttam kisírt szemmel.

armageddon666
Pecsa tökéletes távban van 😄 sztem jó ez így ^^ aki nagyon akar menni annak ott az elõvétel...

Jó volt ez a mai con is ^^ AMVk talán jobbak is mint tavaly. a 2. a 3. helyezett, meg a listából az evangelionos és a la petit cosettes tetszett... oh, meg shuffle ^^

doujinshi rajzolóból sejtettem hogy most "bácsi" lesz 😄 sajnos nagy volt a zaj hátul meg a szél ill esõ is hangos volt a sátron -.- de miután utat törtem magamnak elõre úgy már nem volt gond ^^

Cosplayen egyik ismerõsöm is fellépett 😄 régi osztálytársam nõvére ^^ rá szavaztam 😄 egyrészt mert ismerem, de ugye ne ez legyen már mérvadó ^^ a cucca is tetszett ^^ az utolsó robotgöncöt leszámítva sztem ez volt legjobb ^^ okok, a Gundam cosplay is menõ volt 😄 (meg lol xD) de nekem annyira nem jött be.

Csoportosból a FFIVAC-re szavaztam. Mondjuk csak a fegyver miatt, és talán utólag meg is bántam -.- Bleach cosplay talán jobb volt ^^ mondjuk Luppi picit... khm... szal... no mind1 :K tõlük Aizen, Nel, Ulquiorra talán, meg Aaroniro ....voltak jóak ^^

SZABAD KARAOKE RÖVID VOLT!!!

esetleg ha valaki vett Berserk mangát: milyen a fordítás? meg mennyibe került? Holnap adnak még el? igazából valami Éjjeliek vagy hasonló címû horror mangát vennék meg. Elvileg csak 1 kötet ^^ az meg úgy jó is lenne 😄 nem kell mindig venni :S meg várni -.-

oh. mivel noob vagyok 😄 1 kötet = egy "füzet" ? vagy hogyvan ez?

meg láttam hogy volt Hellsing manga is XD azon is gondolkoztam 😄 de az is sokáig vevõs -.- hosszú távon drága lehet :S

Wallscrollok mennyibe kerültek?

@

Seth
Chobits-ban nem fogsz csalódni, állj neki nyugodtan

Dani182
Ezeket már mind láttam, de azért köszi 😊

Seth
Midori No Hibi,Love Hina, Onegai Teacher/Twins ...

Dani182
Már gondolkodtam rajta, lehet megnézem. Valami egyéb? Nem ragaszkodom a scifi kategóriához.

Seth
Chobits, sokban hasonlítanak

Dani182
Hi srácok!

Szeretnék valami romantikus/vígjáték/ecchi kategóriás animét nézni, most néztem a DearS-t és nagyon megjött a kedvem az ilyesmihez. Tudnátok valami hasonlót ajánlani?

Black Hawk
szerény személyem szerint a Con kinõtte a pecsát. Miért nem tudnak nagyobb helyre menni. lenne rá igény + az a sor ami mögöttem állt elég szép összeg lehetne.

RelakS

armageddon666
mint mondottam régi xD de ASSZEM shenlong (magyar DN fansub) blogján láttam ^^

@

RelakS
jaja :]

Az animaxon már csak az lesz

Seth
Holnap az új zúzós intró 😊

RelakS
Linket, vagy hazucc 😄
(erre bejön az egyik DN banner 😄)

armageddon666
igen, másnak is XD

@

RelakS
Márhogy mit ismersz? <#idiota>

Vagy ez másnak is szemet szúrt? 😄

armageddon666
Mikor mondtam hogy nézek? 😛 sõt, eddig max azt hangoztattam hogy NEM nézek ^^

@

sweech
nem nézel narutot, lebuktál! <#gonosz1>

armageddon666
rééégi 😛PPP (legalábbis én már ismerem)

izééé... most noobnak fogok tûnni Nuki... WTF is Akatsuki? O.o

------------

@

biomage
ö én megyek mind két napra, de lehet nem fogunk találkozni kint, mert leakarok foglalni pár helyet, nem egyedül megyek 😊