Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tomi - ööö beteg vok.. says (21:34):
fma repül a bálna?
az hol volt?
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ill megy csak minden üres O.o
HELLSINGET aKAROK!
tényleg, ova hogy áll? hány rész van kinn és mennyihez van minimum angol sub? :K illetve csak angol sub érdekel az ovából mert a magyar amit legutóbb láttam egy okádék volt O.o
@
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Hát, igazából nemtudom, régebben sokat jártam ide is, aztán sokat nem voltam sgn, teleszpemmelték mindennel, és nem volt kedvem követni az eseményeket, aztán csak gyûlt és gyûlt...szóval nemtudom 😄
lusta voltam, de mostmár itt vagyok :$
am miért van az hogy csak conok közelében látlak írni? O.o
@
ejj de jó a gugli meg a sakuracon fórum XD
@
"Láttad az AMV Hellt? Ha szeretnél valami hasonló hazai próbálkozásban részt venni, ha van egy-két jó öteleted, tapasztalattól, AMV-s múlttól, videóvágó programtól függetlenül mindenkit vár a M.A.R."
Forrás: AOIANIME
:CCC mondjuk régi hír már
@
De! Lenne mindenkihez egy kérdésem, aki ott volt conon és aki nem:
Volt egy AMV conon, Magyar AMV Rettenet címmel asszem, és valami baromi ütõs volt. Tudja valaki hogy hol találom, youtubeon nincs :C
😊
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
practitioner of the forbidden arts of death
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
link
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Roshi
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Ha megtalálom beírom, de valamilyen Anime fórumon szerintem biztos fenn van ateljes lista...
practitioner of the forbidden arts of death
Nagyon megköszöném
Elolvastam a FAQ-t de nem találtam a kérdésemre választ. Olyan programot keresnék amivel egy megadott feliratot könnyedén át lehet idöziteni. Mert van feliratom és eléggé el van csuszva.
Van ilyen?
nekem lassabb, de egyszerûbb módszerem van: holnap kap tõlem Nuki egy pendriveot (A)
PSN ID.: Beegabor
Nem törõdtem sokat ezzel, gondoltam majd mások fotóznak xD
De igazad van, kb. 143 kép lett 555 mbyte <#idiota>#idiota>
Nade most már mind1
PSN ID.: Beegabor
(már csak kb. 1,5 óra míg feltölti ezt a sok képet)