Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mindegy, én szeretem, fõleg mostanában a yaoi-t. Tudom erre sok srác egybõl rávágja hogy buzi-anime, de hát kit izgat.
\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)
...
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Aki meg zsereti a Bleach-et az próbálja meg ezt megnézni:
Samurai Deeper Kyo
Szerintem picit szinvonalasabb.
bakker nagyon durva, ez egy elmebeteg anime 10/7-6
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Sajna nálam is ez van, eddig mindig mikor animét néztem, mindig fujjogva ki-be sétáltak a szobámba, meg bezavarták a 4 éves öcsémet, hogy tessék, nézzetek mesét 😄
Ahhoz képest bátyám lazán beül a Jetix-es fosNaruto elé, és utána jön fikázni, imádom 😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Vagy a GITS, esetleg az NGE.
Azóta nem nyaggat ha épp animét nézek 😊
PSN ID.: Beegabor
Hát igen, a korlátoltságnak nincsenek korlátai.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Na ettõl áll fel a hajam. Persze akit nem érdekel, annak hiába magyarázod, úgysem fogja megérteni. Egy animében pont annyi ha nem több mûfaj van mint az élõszereplõs filmekben. De sokan csak azt látják hogy rajzolt és akkor az már mese, holott itt is vannak korhatárok, nemhiába teszik ki a japánok sem azt a fránya karikát.
Na mindegy, megyek vissza Meine Liebe-t meg Kyou Kara Maou-t nézni és lehiggadok közben.
OK, én sem nézek meg mindent, pl. Pokemon-t meg ami nem fog meg, de attól még animés vagyok és bátran vállalom húsz fölött is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
nemjut eszembe a neve, halp me! ^^
practitioner of the forbidden arts of death
(amúgy ebben egyetértek veled.)
Egyéb Naruton kívüli unalmas anime részek? Többiek? 😄
amúgy igazad van...
...
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Narutoban kb pont ugyanez 😊 És szerintem nagyon szerethetõ karakterek vannak, Lee és Gai ftw 😄 Nem vagyok elfogult Naruto-fan, de imádom. XDDD
Ha nem láttad, akkor gyorsan felejtsd el amit írtam, és fél év múlva nézd meg az Excel Sagát mint animét, abban szerepelnek.
#20880 Én nekem ez volt az elsõ és eddig egyetlen, rövid anime ami valamennyire meghatott. Nagyjából most olyan elveket vallok, hogy rövid anime, kevés ismerettség, nem nagyon tud meghatni.
Pl. amíg barátnõm tudott pityeregni az Air végén, addig én nem. Lehet ezt a példát kellett volna hoznom.
@
Igazából nem az apukája, az csak egy film, nehogy komolyan vedd elég gyenge poén nemde?
Ki az az Excel meg a másik ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ezen a ponton ha bejelenti, nem folytatom a beszélgetést. Nem az én stílusom hogy ott hagyjam, épp ellenkezõleg de: aki begyöpösödött és kereskedelmi csatornák elõítéletein nõ fel, annak csak akkor lehet úgy jót mondani, ha fogékony és kíváncsi rá. Aki megkérdezte hogy az "jónak számít e vagy sem?" azzal elkezdek errõl beszélgetni, de nem sok térítés született meg.
Mindenesetre örüljünk egymásnak, én örülök nektek hogy ismerek animefanokat, meg létezik itthon évente 3 ilyen nagy rendezvény. 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ