Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel újságos standon dolgozom ezért van <#idiota>

Viccet félretéve, Biomage megtalált engem, és Lightot a Mondoban, aki esetleg szokta venni, vagy meg tud szerezni egyet olvasásra, az nézze meg az 55. oldal, jobb alsó sarkában lévõ képet.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

biomage
Nuke enyire szégyenlös vagy?
Az msnen azt mondtad hogy megirod a nagy hirt 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Nem lennék egy szobanövény helyében... képzeld el, például egész nap a Loituma zenéjét hallgatni, ha pont olyan ember vett meg. <#idiota>

light00
Hát noszogatni midnenkit kell a jóra, különben mindenki csak ülne egyhelyben szobanövényként 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

armageddon666
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen, az naon izé volt :KKK nem számítottam rá...

@

CSOCSO
Claymore Spoiler ( 8. reszig attam meg csak)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hat azon mar meg se lepodok, hogy egy animeban hogy a hubazmeg ero utan valaki kiereszt magabol egy meghubazmegebbet amit meg soha senki nem latott es persze valaki meg ezt is tudja fokozni egy meg asztakurvahubazmeggecikemeny erore...es ez igy tovabb addig amig mar a fold is megroppan mert pislantottak egyet... mindenesetre Teresa halala teljesen varatlan volt.. nem is tudom mit mondjak.... 😞
CSOCSO
az elfen lied valoban jo kis anime..
CSOCSO
tipikus only celkozonseg jatek.. vagy micsoda.. azaz hiaba szeretem az ilyen stilusu mangat ez a jatek rohadtul jatszhatatlan.. marmint a hasonlo nagy robotos jatekok.. ezek azoknak keszul akik az ilyeneket szeretik.. mint a JRPG-k... kurvajo az osszes final fantasy atvezeto meg a sztori meg a zene meg minden de a jatekot nemtok kiallni ...
Seth
Na mentem aludni... ^^

PSN ID.: Beegabor

Bulykin
Hát ezen behaltamXD
Interlude OVA ending
amúgy fasza anime, bár még csak az elsõ részt láttam...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Akkor már csak 1 kis Hellsing 2 vagy 3 részt kelett volna beraknod, hogy anyukád végre megértse mennyire is jó az anime. 😊
Ne próbáljatok hittéríteni, értelmetlen. Majd egyszer megnézi akkor megnézi, ha nem akkor nem. Felesleges ecsetelni hogy mirõl maradna le a másik ha nem nézné meg, stb... mert mindenki azt mondogatná miért jó az övé, és miért nem jó amit nem szeret.

Frosty01
tudod... rám is óriási hatással volt :|
hány részt néztél meg belõle?
igen! az elsõ részben halomra öldösik egymást. de onnantól kezdve annyira annyira... olyan... meglepõdnél, hogy mennyire 😄
de látom makacs vagy -.-, nem tépem tovább a szám, a te döntésed 😄DD

practitioner of the forbidden arts of death

Androsan666
Mindenkinek más a véleménye. Van aki számára pl. a DN is unalmas, míg én odavagyok érte. Nem vagyunk egyformák.

\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)

armageddon666
ponthogy nem értelmetlen :S rám nagy hatással volt anno... megkéne megint néznem ^^

@

Androsan666
NÉzd, a mangából olvastam és az sem jött be. Nem tudott megfogni, ahogy a Naruto sem pl. vagy az Excel Saga. ami meg nem fog meg azt nem nézem.

Androsan666
Nem fogom, mert számomra értelmetlen. Útálom az értelmetlen és gyilkolós dolgokat.

Bucser
egyetértek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RelakS
Elolvastam az Aishiteruze Baby mangát.

Hát, szarjanak sündisznót az anime készítõi, hogy nem ragaszkodtak a mangához!!! _Sokkal_ jobb a vége szerintem, még ha egy kicsit szomorkás is!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

light00
Elég hiba 😄
Én Elfenlieddel indítottam, az volt az amit elõször láttam, animés korszakomból, hát, mondják az elsõre nem való de vele szerettem meg az animéket^^
Jó, elsõ rész így hirtelen kicsit sok volt nekem is, de nem vagyok olyan hogy egy-két percbõl értékeljek bármit is, inkább adok neki egy második esélyt....hát bejött 😉

armageddon666
ha valakit érdekel megvan a lossless Rebuild of Evangelionhoz a torrent :CCCC (eredeti minõség)

7giga és feliratot külön kell szedni hozzá, meg nem is tom hogy jólesz-e de megpróbálom xD Eváért simán ^^

@

BEAST
Eleinte en is valahogy igy altam az Elfen Liedhez, megneztem az elso reszt az animebol, es gondoltam nekem ez nem kell... Aztan egyszer amikor epp nagyon unatkoztam (mert sirva menekultem a naruto/bleach fillerektol), keresnem kellett valami rovidebbet arra az idore, ezert folytattam a masodik resztol 😊 Vegul nem bantam meg.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Frosty01
húha, tessék AZONNAL bepótolni. igen. az elfen lied animet.
>:3

Androsan666
Hát mert sok ilyen anime van.

Androsan666
Szintúgy, bár én este filmelek többnyire. Vagy éjjel. Vagy mikor egyedül vagyok itthon. XDDD

Mi a franc ez a sok új "tönkrement a Föld" típusú anime ismertetõ az AA-n ? Tactical Roar, Hanoka, The Third, Gad Guard ?

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

" Na Elfen Lied-bõl nekem a manga is elég volt. "

Kicsit túlértékelt, de még bõven a nézhetõ kategóriában van.

" Na anyám totál sci-fi meg krimi rajongó "

Egy kis Cowboy Bebop-ot, Ghost In The Shell-t, vagy akár Pale Coccon-t belökni, hagy nézze 😊

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

A Dragon Half is megbukott Japánban, mégis az egyik legpoénosabb kis anime. 😊 Szerintem.

csocso14
Látom te így állsz a dolgokhoz, ami japánban megbukott az neked sem elég jó. Az elfen lied történetesen nagyon jó kis anime.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Androsan666
Na Elfen Lied-bõl nekem a manga is elég volt. abból is ha jól emlékszem egy kötetet olvastam és félreraktam. Ezek után nem csodáltam hogy Japánban nagyot bukott.

Na anyám totál sci-fi meg krimi rajongó, de ami rajzolt azt nem nézi. az neki helybõl gyerekmese. De hát már 10 éve próbálkozom megmagyarázni az ellenkezõjét. mOst már feladom.

Frosty01
én szépen bezárkózom ha valamit filmezek XD

Bucser
Nem tudom láttátok-e már

Gundam az X360-ra.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
😄😄😄
macleod2005
kb <#idiota> saját eset:
Elfen Lied-ot nézem már 4,5 órája(egyhuzamba néztem), már gyakorlatilag a külvilág megszûnt létezni, és csak azt vettem észre hogy anyum ott áll mellettem, nézi mit nézek, majd pár perc múlva kijelenti hogy "te se vagy normális"<#idiota>

(Excelnél már nem mondott semmit ...)

Én nem az akirával kezdeném. Állítólag nagyon elvont, még manga-anime rajongóknak is.

Én inkább a megcélzandó személy filmbéli ízlését tanulmányoznám, és ehhez képest adnék neki finomságokat.
Vígjáték-Akció-Nyomozós-Fantasy-Horror-akármi...

light00
hát, raito null null<#idiota>
(pedig közöm nincs a death note-hoz, azt alig pár hónapja láttam, és megértettem miez a sok hülye lájt a neten 😄)

BEAST
<#ijedt>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
Yaoiban miért ne? <#idiota>
Olyan kis "tsukifijú" XD

Androsan666
Ja igen az katakanával van írva. MI is tanultuk. Na persze a japánok is használnak angol eredetû szavakat mert egy pasira az ember lánya nem mondja hogy "kawaii" XDDD

RelakS
((És még korban is passzol =^.^= ))

armageddon666
((RelakS is nagy japános 😄DD akkor már 2en vagytok ^^))

@

RelakS
Jah...

Egyik szón egyszer nagyon elgondolkoztam
csinos, jó külsejû - ハンサムな(hansamu na)
nézem, de nagyon ismerõs ... honnan is? ... ARGH!OMG!!! handsome <#idiota>

Androsan666
Mivel a japánoknál nincs L hang, így az L-t Eru-nek mondják. Na ja tanulok japánt. Meg igazából magában álló mássalhangzó sincs, kivéve az N hangot.

Light nevét is ezért mondják Raito-nak. Én így jegyeztem meg és én is így mondom. Jobban rááll a nyelvem.

Androsan666
És még élsz. Ismerek srácokat akik szeretik a yaoi-t, de ettõl még nem homokosok. XDDD

RelakS
Raito <#idiota>

Az egyik elõzetesben hallottam, hogy "Watashi wa Eru desu!"
Hát azt hittem, lefordulok a székrõl 😄

Androsan666
Azt néztem párat, pl. Utena vagy Maria-sama ga miteru-t. De igazán sokat nem. Bár ami késik nem múlik.

Amúgy van pár lányismim aki hentai-fan, bár nem tudom mit esznek rajta. XDDD

Ja Misa-nak két nagy pofon kéne meg én. Csak zárnának össze vele 10 percre kiverném belõle Raito-t. XDDD

RelakS
Lányból vagy, miért izgatna?
Viszont mit szálsz a yuri (lány-lány) animékhez? :]

Misa-misa meg túl cuki, csak kell neki egy kis nevelés, hogy ne örüljön ennyire hangosan 😄

Frosty01
én is megnéztem 1-2-t <#zavart1>

Androsan666
Nálam a yaoi-s képekkel van úgy pár ember, hogy "júj két buzi pasi", de hát mit tehetek én arról hogy imádom a yaoi-t? Aki nem szereti nem kell nézni/olvasni, ennyi. ÉN sem nézek ecchi-t vagy hentai-t mert nem szeretem. De attól nem fújolom le.

Androsan666
A DN jó, de Misa-t legszívesebben megragadnám el elroppantanám a nyakát. Idegesítõ kis k****, mindig nyávog. Nem is értem Raito hogy képes elviselni.