72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Kogarashi kurva nagy karakter...nagyon bírtam :D
és megnéztem a Giant Killinget...ez valami iszonyat jó....mondjuk a karakterek megformálása nem tetszik de túllehet rajta lépni...meg ilyen edző nem hinném hogy létezik a valóságban (rosszabb mint Mourinho :D)
plusz itt legalább nem az van mint a tsubasaba volt hogy kilométereket futnak mire elérnek a kapuhoz meg nem olyan mintha dombon lenne a pálya :D -
Ezt majd két év múlva esetleg. Elkezdek gyúrni rá. -
Ezzel tuti befutó lennél :d
-
Erről jut eszembe (hosszú, hogy miért erről xD): Moonlight Meidoban szept. 4.-én lesz valami Vámpírok Bálja...
Sziasztok Animések.
Szeptember 4.én első alkalommal kerül megrendezésre a Vámpírok Bálja a Moonlight Meidoban.
De hogy ez mit is jelent pontosan?
Nos, ami garantált az a zene, tánc, horror film nézés és kripta hangulat
A rendezvény este 7-töl éjfélig tart. A belepő 2500Ft/fő amiből 1500Ft lefogyasztható a svéd asztalnál. A svéd asztal a vendégek igényei szerint lesz össze álitva. A svéd asztalba nem tartozik bele a szusi és a mocsi de minden más igen. További információk és hely előfoglalás a 0620/9864783-as illetve a 0620/8510140-es telefonszámon iletve a helyszínen és ezen felül itt a fórumon is. Jelenlegi szabad helyek száma 78.
Mindenkit vár szeretettel a Moonlight Meido.
Jó szórakozást.
Kaptam valami szórólapot, meg azt mondta a srác, hogy gyorsan fogynak a helyek, szóval ott helyben jelentkezzek, de mondom ráér az...
Valaki esetleg tud erről valami többet? Vagy érdekel valakit? :D Kicsit ilyen szektásnak tűnik az egész, de legalábbis nem igazán tudom mire vélni...
Illetve az első kb. 30 jelentkező mind vámpír volt, úgy meg nem is igazán mókás ha mindenki az... mondjuk nem is tudom miben nyilvánulna meg ez az ember-vámpír dolog... -
Sasuke? XD Vagy valami vámpír... -
Ja... én is hasonlóan vagyok... igaz nem most hallgattam a Dontent hanem kb 1 órája, de egyébként stimmel :D Gondoltam ősszel kéne Gintoki cosplay XD de nem hiszem hogy lesz belőle bármi is... én ilyen eléggé hikikomori fazon vagyok, szeretem meghúzni magam... cosplay meg még a gagyi is vonzza a tekinteteket :D
Illetve Gintoki cosplayjel még csajozni sem lehet sztem -.- szal ha bevállalnék valamit akkor már inkább valami nők körében népszerűt kéne :DDDD -
most hallgattam a Does-Dontent és rájöttem hogy hiányzik a Gintama :D hiába nézek meg újra néhány részt az nem ugyanaz....a film vagy valami új sorozat jöhetne már....:D tudom sorozat még messze van, de akkor is :D -
Definiáld: normális cosplay. -
Nyaranta vidéken szokott lenni. Nyíregyháza, Veszprém rémlik még, illetve most Pécsett volt. Pécsi volt az első vidéki amire lementem :D
---
Fangirlöket nem mindig látni, inkább hallani, illetve az "attraktivitás" sajnos ritkán üt be. Egyszerűen valahogy a hangulathoz kell :)
---
AMV az Working!!, pont most nézem. És best OP ever :D someone one one someone one one :) És bírom a húgokat, de már írtam sztem :D
---
Angel Beats AMV jó
---
Working!! már completed. AnimeAddictsot meg azóta nem nézem hogy Avatar, meg egyéb Cartoonok vannak rajta... Valami abszolút nyugati, még csak nem is koprodukciónál mondtam, hogy "menjetek a picsbe"
Az ismertető így kezdődött: "Bár semmi köze az animékhez, vagy Japánhoz, de van olyan jó, mint azok, ezért rakom ki ide" Vagy valami erőteljesen hasonló... Kérem. Ne. :) Illetve az év anime verseny sem volt szimpatikus... Nem elég mély még a szubkultúra Magyarországon, illetve nincs is akkora nézőbázis (akik meg utána is néznek, és tényleg animésnek mondhatók, és nem csak "hétvégi" nézők, még kevesebben vannak), hogy normálisat lehessen csinálni... Nekem nagyon az jött le, hogy "Na a nagyok is csinálnak, csináljunk mi is!"
Ráértek volna...
-
huszonrészek mindennap....atyaég....:D szerintem nekem max 10 rész volt a legtöbb 1 nap gintamából...:D -
A Hikaru No GOval voltam igy talan 3 nap volt a 72 resz.
Egyszeruen annyira jo volt es olyan magas szinten izgalomba tudtak tartani a nezot, hogy egyszeruen nem tudtam abbahagyni. :D
-
na ja :D
most nézegettem malon és a leggyorsabban a Mamorou-kun ni Megami no Shukufuku wo-t néztem meg 3 nap alatt a 24 részével....:D
ellenpéldának meg ott a 10/10-es saikano amit 1 hét alatt néztem meg a 13 részével :D -
Nekem is lenne vagy egy hónap.
Mostanában már nagyon nem megy nekem a darálás.
-
Nem vagyunk egyformák. :p -
ha 11/10 lenne, akkor se tudnék 70+ részt 3 nap alatt lenyomni.....:D -
En meg ugy erzem, hogy az ertekmeroje az alkotasnak, hogy mennyit tudsz megnezni belole.
Ugyanis ha jo nem tudod abbahagyni.
Van amelyikbol alig tudsz megnezni par darabot, van amibol, herom-negy meg belefer es van olyan, hogy egy 72 reszes sorozatot megnezel szinte 2-3 nap alatt :D
Na nalam az utolsok szoktak lenni a 10/10 es az elso csoport altalaban az ertekelhetetlen. -
persze van amikor az a jó, ha gyorsba ledarálod...például clannad vagy lelouch....ott gyorsan levágtam azt a röpke 50 részt....de máskor meg az a jó ha várok....:D de én amúgy se vagyok képes egész nap csak egy sorozatot nézni...még a gintamánál - pedig azt aztán imádom - is volt hogy 4-5 rész után be kellett iktatnom 1-2 részt másik sorozatból és csak aztán tuttam folytatni :D -
Szerintem is jobb egyben nézni a dolgokat. :) -
Szerintem meg az a legjobb, amikor fél napon keresztül nézhetsz egy teljes, egész sztorit, és nem heteken, hónapokon át kell várnod a kifejletre.
Mindegyik módozatnak vannak élvezeti faktorai.
-
Szvsz az is jó mikor várod, h mikor lesz már hétfö/valami másik nap, h megnézhesd a legujabb részt :) -
Szerintem is jobb várni rá hetente. :D -
mal megbizhatóbb :D
de amúgy szerintem néha jó dolog az adással egy időben nézni a sorozatokat...:D például nem tudom hogy képes lennék-e egybe nézni a shikit...:D -
AA-n azt olvastam, hogy folyamatban...
Rákeresek akkor.
-
ah...kiütöttél....azért se írom le újra :D -
Már vége van. :D -
végülis logikus...de elég szánalmas lenne ha ezért lenne working a címe :D mondjuk ez fel sem vetődött bennem...egyből az animéra gondoltam :D -
Hoppá! Még fut a sorozat.
Így nálam kiesett a sorból. Csak lezárt sorozatokkal akarok foglalkozni, egyelőre.
-
Hát, azért szabadkoztam, mert nem volt egyértelmű, hogy a klip készítőjének "juhhhééé sikerült feltöltenem" felkiáltása a videó címe, vagy az animéé :)
-
jah az....ott van a címében...:D -
Előre bocsánatot kérek minden ős-animéstől, de nekem nem teljesen egyértelmű, hogy mi a címe, miközben érdekelne:
Talán Working!!! lenne?
-
-
egy kis érdekesség ANN-ről :D
Which anime and game characters would you like to name your children after?
Fiúk:
Rank Name Work(s)
1 Touma - Toaru Majutsu no Index, others
2 Sora - Kingdom Hearts franchise
3 Cloud - Final Fantasy VII, others
4 Hayate- Hayate the Combat Butler
5 Sousuke - Full Metal Panic!
6 Tomoya - Clannad
7 Koyomi - Bakemonogatari
8 Yuri - Tales of Vesperia
9 Kyōsuke - Little Busters!
10 Kyō - The King of Fighters franchise
Lányok:
Rank Name Work(s)
1 Mikoto - Toaru Majutsu no Index, others
2 Yuna - Final Fantasy X, others
3 Nanoha - Magical Girl Lyrical Nanoha, others
4 Yui - K-ON!
5 Sakura - Card Captor Sakura
6 Mio - K-ON!
7 Yuri - Angel Beats!
8 Nagisa - Clannad
9 Rin - Fate/stay night
10 Shiki - Kara no Kyoukai - the Garden of sinners
-
esetleg még egy kis Kocka filing is van benne :)
IMYke: tetszett jó volt :D
Csak már a csapbol is a pendulum folyik :D -
Amit én csinálok/tam, az közel sem az, amit a "sikító lányok" csinálnak :)
Amúgy, hogy feldobjam a hangulatot:
-
Tényleg. Akkor ezért tetszett meg:DD -
ez valami fürész hasonlmás? :D -
Nem tudom miért jutott hirtelen eszembe erről egy bizonyos személy és az Elfen Lied. :p -
Ebből animét akarok! :D -
én is vidéki vagyok....elméletileg a pécsire simán elmehettem volna...talán majd ősszel...:D -
Én vidéki vagyok - pöstinek könnyű lehet.
Nem mellesleg - én normális cosplay-re lennék már kíváncsi.