FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nyaranta vidéken szokott lenni. Nyíregyháza, Veszprém rémlik még, illetve most Pécsett volt. Pécsi volt az első vidéki amire lementem :D
---
Fangirlöket nem mindig látni, inkább hallani, illetve az "attraktivitás" sajnos ritkán üt be. Egyszerűen valahogy a hangulathoz kell :)
---
AMV az Working!!, pont most nézem. És best OP ever :D someone one one someone one one :) És bírom a húgokat, de már írtam sztem :D
---
Angel Beats AMV jó
---
Working!! már completed. AnimeAddictsot meg azóta nem nézem hogy Avatar, meg egyéb Cartoonok vannak rajta... Valami abszolút nyugati, még csak nem is koprodukciónál mondtam, hogy "menjetek a picsbe"
Az ismertető így kezdődött: "Bár semmi köze az animékhez, vagy Japánhoz, de van olyan jó, mint azok, ezért rakom ki ide" Vagy valami erőteljesen hasonló... Kérem. Ne. :) Illetve az év anime verseny sem volt szimpatikus... Nem elég mély még a szubkultúra Magyarországon, illetve nincs is akkora nézőbázis (akik meg utána is néznek, és tényleg animésnek mondhatók, és nem csak "hétvégi" nézők, még kevesebben vannak), hogy normálisat lehessen csinálni... Nekem nagyon az jött le, hogy "Na a nagyok is csinálnak, csináljunk mi is!"
Ráértek volna...