kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Erről jut eszembe (hosszú, hogy miért erről xD): Moonlight Meidoban szept. 4.-én lesz valami Vámpírok Bálja...

Sziasztok Animések.
    Szeptember 4.én első alkalommal kerül megrendezésre a Vámpírok Bálja a Moonlight Meidoban.
    De hogy ez mit is jelent pontosan?
    Nos, ami garantált az a zene, tánc, horror film nézés és kripta hangulat
    A rendezvény este 7-töl éjfélig tart. A belepő 2500Ft/fő amiből 1500Ft lefogyasztható a svéd asztalnál. A svéd asztal a vendégek igényei szerint lesz össze álitva. A svéd asztalba nem tartozik bele a szusi és a mocsi de minden más igen. További információk és hely előfoglalás a 0620/9864783-as illetve a 0620/8510140-es telefonszámon iletve a helyszínen és ezen felül itt a fórumon is. Jelenlegi szabad helyek száma 78.
    Mindenkit vár szeretettel a Moonlight Meido.
    Jó szórakozást.

Kaptam valami szórólapot, meg azt mondta a srác, hogy gyorsan fogynak a helyek, szóval ott helyben jelentkezzek, de mondom ráér az...
    Valaki esetleg tud erről valami többet? Vagy érdekel valakit? :D Kicsit ilyen szektásnak tűnik az egész, de legalábbis nem igazán tudom mire vélni...

Illetve az első kb. 30 jelentkező mind vámpír volt, úgy meg nem is igazán mókás ha mindenki az... mondjuk nem is tudom miben nyilvánulna meg ez az ember-vámpír dolog...