72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Újra elolvasva a #35244-et: nem akartalak megbántani!.
    Remélem, nem hiszed, hogy kiabáltam.
  • Zomil
    szvsz nem olyan gázak azok a mechák :)
  • Zomil
    ez nem egészen igaz, mert az anime mind a 3 szálbol belekever egy kicsit, nem egy az egyben az elsö szál :)
    az unlimited blade works viszont már teljesen a 2. szál, és valoszinüleg a 3. szál is ki fog jönni movie-ba :)
  • Lelouch
    Mi undorító pl. a Lancelotban?(A pilótán kívül... :D)
  • IMYke2.0.0.0
    Direkt félre akarsz érteni - ez nem tetszik.
    Kérlek szépen, olvasd át amit írtam! #35230
    Nem véletlen a felsorolás.
  • LasDen #35243
    kedvenc sorozat a legundorítóbb mechákkal...:D

Ruley...de van másik 300 sorozat aminek nem lesz folytatása....:D
  • Ruley
    Az világos hogy hétről hétre nem szeretsz várni, de évadok között nem egészen működik ez a logika.

Szinte minden anime adaptáció, vagy manga, regény, vagy VN alapján, amiből az első évad épp csak elkezdi az évek óta halmozódó történetet, és ha elég sikeres akkor folytatják.

Tetszett a Suzumiya Haruhi? Nem csak hogy télig várhatsz a Disappearance-re, de azt is jobb ha tudod hogy még hátra van öt regény amiket szinte 100% hogy fel fognak dolgozni, amilyen sikeres a sorozat.

Tetszett a Clannad? Azt ugye tudod hogy ott van még a Tomoyo After VN, ami pont az aminek hangzik, a Tomoyo választás After Story folytatása?

Érdekelne a Bakemonogatari? Örvendj, mert már be van jelentve a prequel regény, a Kizumonogatari adaptációja.

Szóval szerintem ezen az alapon nem nagyon lehet válogatni, legalább örülhetsz hogy az ilyeeket a hónapok alatt úgyis nagyjából elfelejted.
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, a "Code Geass R2"-őt is be lehet már szerezni "tóra" változatban...
  • IMYke2.0.0.0
    F/SN-nel kapcsolatban sajnos még nincsenek élményeim - semmit sem láttam még belőle.
    A sorozat is beszerzésre szorul még.
  • LeventeV
    en is ugy voltam a HOTDvel. megneztem 9 reszt, aztan most megvarom az utolso 4et(?). szerencse, hogy a 9. resz vege pont alkalmas ra.
  • LeventeV
    a Fate/Stay Night egy visual novel 3 szallal. az elsot dolgozza fel a sorozat. a masodikat a movie. a 3.rol egyelore semmi.
  • Lelouch
    De ez nem folytatás lesz. :D
  • LasDen #35236
    ha jól tudom, akkor az unlimited bladeworksnél a visuel novel másik útját láthatjuk....:D

én van amikor tudok várni, de pl a HOTD-t nemtuttam volna megvárni, míg véget ér...nagyon vártam így rávetettem magam...de a Keion meg fordított a helyzet...ott jobb lett volna ha a 2. évadot nem kezdem el és megvárom míg vége....de mostmár így maradnak a dolgok :D
    de a Gintamanál is örülök, hogy nem kellett várnom az újabb részekre...:D
  • IMYke2.0.0.0
    S na most mi jön?...
    IGEN!
    Ölni tudnék egy Elfen Lied 2. évadért...!
  • IMYke2.0.0.0
    Persze, hogy az - de mint tudjuk, bármelyik producer és cég dönthet egy "lezárt" anyag folytatása mellett...
    ...mert, nyersanyag bizonyosan volna, akad.
  • Lelouch
    Ez még nem változtat azon, hogy a Fate/Stay Night movie-ra való várakozás teljesen más tészta... :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ez is jó nézőpont.
    Magamról szólva: ha most úgy döntenék [de nem fogok, egy ideig], hogy abbahagyom az anime begyűjtést, akkor is - főképp munkák mellett - 1 évig (ha nem több!) ellennék.
    S akkor még nem beszéltem az élőszereplős sorozatokról, amik e hónap végétől lódulnak be az aktuális évadjaikkal...
  • LeventeV
    animekkel ugy vagyok, hogy megvarom, addig nezek mast, mert van mit, van mibol valogatni. de pl sorozatoknal mint a dr house, psych, himym, chuck inkabb nezem hetrol hetre. mert inkabb legyen egy laza evem, minthogy vegigunatkozzam az evet es aztan majd egy honap alatt bedaraljam az egeszet.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor - úgy látszik - nem fejtettem ki elég részletesen, vagy érthetően:

- nem szívesen állok neki olyan sorozatnak, ami még fut [jelen idő], mert akkor hetente leshetem az adásidőpontot (és adott széria után még várni is kell a következő, esetlegesen beígért évadra)

- tehát, ha tudom, hogy a kiszemelt sorozat bizonyosan nem ért véget [és most eltekintenék a csak pénzt szem előtt tartó producerek hosszútávú terveitől], akkor neki sem, vagy nem szívesen állok neki.

- ha neki is állok, akkor - ahogy már igyekeztem utalni rá - a "bevárós", "rész-begyűjtős" módszerrel igyekszem a menthetetlenül bekövetkező várós, idegeskedős időszakot odázni.

[b]Mindez, 2 hónappal ezelőttig, az élőszereplős sorozatokra volt érvényes. S az animék terén sem szeretnék változtatni ezen a szokásomon. Ezért keresek befejezett sorozatokat.
  • Lelouch
    A Fate/Stay Night is egy befejezett sorozat... Azt meg nem lehetett tudni, hogy a sorozat befejezése után 4 évvel jön majd egy movie... Erre sztem nem igazán helytálló ez az elved. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, én az ilyen várakozások miatt - persze, nem malmozok idegesen, de amikor egy sorozatot elkezdek bizony nem nagyon szeretek a következő részre várni - szoktam inkább befejezett sorozatokat nézni.
    Persze, előfordult már, hogy - eddig főképp élőszereplősben - a hetente adásba kerülők közül begyűjtve, majd 4-5 részt "ledarálva" követtem az aktuális sorozatokat [LOST, How I Met, The Big Bang...].
  • LeventeV
    en mar februar ota varom az Unlimited blade works-ot... mar csak 3 het XD
  • IMYke2.0.0.0
    Na, újabb anime, ami miatt várhatom a december-januárt. [Kurenai OVA 2]
  • BEAST #35225
    Majd meglátom hányadán állok addigra a sport animekkel. :D
  • LasDen #35224
    majd nézd meg a Giant Killinget (hónap végén vége)....bár nem tudom mennyit számít, hogy magát a sportot is szeretem, de nekem nagyon bejön...a legjobban azért mert végre nem egy iskolai klubbot látunk, aminek a legnagyobb gondja, hogyha nem találnak még egy tagot, akkor végük (bár ezt se értem, hisz azér japánba elég népszerű, így 10+ srácnak lennie kell minden suliban aki szereti a focit)....hanem egy igazi profi klub...vannak a valóságtól elrugaszkdott dolgok a szóarkoztatás végett...mármint, hogy pl az edző viselkedése...nem hiszem, hogy ilyen edzőt bárhol is hagynának dolgozni ilyen viselkedés mellett...vagy hogy a meccs közbe a játékosok 1-2 percig tudnak gondolkodni a dolgokon....mondjuk itt magamból kiindulva mondom, hogy szerintem ez nem lehetséges, hogy ilyen eszmefuttatásokat vigyenek végig pillanatok alatt....mer ha nekem azt mondták, hogy balra induljak, akkor balra indultam aztán pedig már csak a labdát figyeltem....mondjuk más sport :D
    lényeg, hogy szerintem jóra sikeredett :D
  • LasDen #35223
    hát ez az Ookami-san....elég olyan utolsó részes utánérzésem van....szerintem a következő már csak egy ráadás lesz....minden elrendeződött...de a franc se tudja :D
  • Máté94
    Én dobtam. Nekem nem tetszett :DD
  • BEAST #35221
    Az Air Gear-ben talán megtaláltam az első sportkodós anime-t ami eddig tetszik. :D Bár zenében nem éppen az én világom mégis tetszik, főleg az opening. :o

Bár eddig csak két részt láttam. :)
  • LeventeV
    ezen szakadtam anno... BEST
  • Lelouch
    Ott van még Bunta Willis is.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, jelenleg csak a látott képek alapján, de hevesen rá tudok bólogatni: a TV-sorozat teljes dizájnja egyedibb, hangulatosabb volt. Murasaki különösen jól meg volt rajzolva.
    [Igaz, amikor távolabbról mutatták őket, valahogy elnagyoltnak tűntek, de simán belefért a sztoriba.]

• Malakai
    Arról nem volt hír, hogy mennyi lesz, manga mellett jelenik meg, lehet a következő kötetek mellé is lesz, de őszintén szólva nemtudom, hogy a manga, hogy áll.

A karakterdizájnt váltották a mangás stílusura sajnos, nekem őszintén szólva a TV sorozaté jobban tetszett. Ez szerintem sokkal inkább tucat kinézet.
  • IMYke2.0.0.0
    Hirtelen tanácstalan lettem...
    A "Kurenai"-nak van 2010-es folytatása is?
    S csak egy OVA lesz (marad)?
  • Malakai
    Eh, efti hozzászólásának végét valahogy átugrottam... :P
  • Malakai
    Az se biztos, hogy van anime forrás.
  • IMYke2.0.0.0
    Ettől féltem... :(
    [Az oldalt meg köszönöm, eddig nem tudtam ilyesmiről.]
  • efti
    Tineye talalat akad ra boven, nezz korul koztuk, de szerintem csak egy szepen megrajzolt kep, nem konkret anime
  • Zomil
    Megnéztem a Occult Academy 9. részét, de sajnos most nagyon olyan érzés fogott el, h nemszólt semmiröl :S
    Már nem sok rész van hátra, remélem nem csapján össze az utolso részt, vagy mégjobban örülnék egy 2. évadnak.
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, de aranyos!
    Meg tudjátok mondani, hogy miből van (sorozat, OVA, vagy valami más)?
    Sajnos, egy anime wallpaper gyűjteményben találtam a HD verziót, de címe nincs...

• IMYke2.0.0.0
    Hát, most az is nekem kb. 1 hét, mire lejön - de addig is, bőven van mit néznem... közel hatszáz csigányi... :)