kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #35224
    majd nézd meg a Giant Killinget (hónap végén vége)....bár nem tudom mennyit számít, hogy magát a sportot is szeretem, de nekem nagyon bejön...a legjobban azért mert végre nem egy iskolai klubbot látunk, aminek a legnagyobb gondja, hogyha nem találnak még egy tagot, akkor végük (bár ezt se értem, hisz azér japánba elég népszerű, így 10+ srácnak lennie kell minden suliban aki szereti a focit)....hanem egy igazi profi klub...vannak a valóságtól elrugaszkdott dolgok a szóarkoztatás végett...mármint, hogy pl az edző viselkedése...nem hiszem, hogy ilyen edzőt bárhol is hagynának dolgozni ilyen viselkedés mellett...vagy hogy a meccs közbe a játékosok 1-2 percig tudnak gondolkodni a dolgokon....mondjuk itt magamból kiindulva mondom, hogy szerintem ez nem lehetséges, hogy ilyen eszmefuttatásokat vigyenek végig pillanatok alatt....mer ha nekem azt mondták, hogy balra induljak, akkor balra indultam aztán pedig már csak a labdát figyeltem....mondjuk más sport :D
    lényeg, hogy szerintem jóra sikeredett :D