kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor - úgy látszik - nem fejtettem ki elég részletesen, vagy érthetően:

- nem szívesen állok neki olyan sorozatnak, ami még fut [jelen idő], mert akkor hetente leshetem az adásidőpontot (és adott széria után még várni is kell a következő, esetlegesen beígért évadra)

- tehát, ha tudom, hogy a kiszemelt sorozat bizonyosan nem ért véget [és most eltekintenék a csak pénzt szem előtt tartó producerek hosszútávú terveitől], akkor neki sem, vagy nem szívesen állok neki.

- ha neki is állok, akkor - ahogy már igyekeztem utalni rá - a "bevárós", "rész-begyűjtős" módszerrel igyekszem a menthetetlenül bekövetkező várós, idegeskedős időszakot odázni.

[b]Mindez, 2 hónappal ezelőttig, az élőszereplős sorozatokra volt érvényes. S az animék terén sem szeretnék változtatni ezen a szokásomon. Ezért keresek befejezett sorozatokat.