72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ez a fincsi hölgyike melyik anime szereplője?
-
Jóféle verzió vagy a szokványos 7xx-szer 4xx?
-
Nem tudom, én is az UTW verziót néztem. :) -
TüskeA vagy SzenesLányok van belőle?
-
Fate/Stay Night: Unlimited Bladeworks
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én csak a sorozatot láttam, tehát a VN kimaradt. Talán ezért sem tetszett annyira ez a történet.
A harcok tényleg szépek, látványosak, de a harcok közötti történéseket olyan szinten összezsúfolták vagy elhagyták, hogy a sorozat nélkül egyiket se tudtam volna élvezni. Egyedül az Archer-Emiya szál tetszett. A sorozatban nem tértek ki erre.
Sajnáltam, hogy a többi "hőst" ilyen könnyen lerendezték.(Bár a címből elég egyértelmű, hogy ez kettőjükről szól igazán.) A sorozatban Archer és Berserker harca volt talán a legjobb, itt meg kapott pár perc vergődést. :/ Ugyan ez igaz Rider-re is, Saber-ről nem is beszélve. Kár, hogy nem lehetett hosszabb a film.
Nálam 9/10 maximum. Tetszettek a harcok és tudom ki kicsoda és mit miért tesz, de erősen gondolkozom a 8/10-en is. Ez végül is a sorozat cselekményeit igencsak veszteségesen tömörítő film egy alternatív befejezéssel. Bár lehet csak azért gondolom most így mert a VN kimaradt. -
"A harcokban meg szerencsére nem a "kemény arccal állunk egymással szemben és 15 percen át azt magyarázzuk hogy most mennyire meg fogjuk ölni az ellent" - vonalat erősítették. :)"
Azért a VN-re és az anime-re is ez jellemzö, mind a kettöben van harc böven, bár az anime-ben látványos, VN-ben meg jól le van irva, ugyebár ott nehéz lenne látványosra megcsinálni :D
Igen én is ezt irtam, h moziban azért még 18+-asként se tudták volna bemutatni, ha a szexjelenetet rakják be, szoval jó ez igy és legalább nem olyan gáz, mint a sárkány volt :D
("ez egy ecchi VN-böl készült" most nézem, h ecchi-t irtam, igazábol ott hentai-t akartam irni :D)
Viszont lehet már igy 4orakkor álmos voltam és amiatt, de ha jól emlékszek egyszer sem mondják végig az UBW versikét ugye? Párszor elkezdik, meg párszor a végét mondják el, de az egészet egyszer sem. :S -
A sárkányok már elavultak , a delfinek amúgy is cukibbak XD -
Prof William #36204 Jaja érdekelt hogy vajon a Shihoru és Rin közti szexet hogy oldják meg és hát végül is delfinekkel... Szerintem mostantól ez lesz az új szex-szleng... "Gyere menjünk delfinezni." bár végül is ez nem egy hentai ráadásul a mozikban is bemutatták szóval ki kellett találni valamit. :)
A harcokban meg szerencsére nem a "kemény arccal állunk egymással szemben és 15 percen át azt magyarázzuk hogy most mennyire meg fogjuk ölni az ellent" - vonalat erősítették. :) -
felcsigaztatok most az UBW-vel. februar ota varom... remelem hetvegere mire hazamegyek lesz egy jofele hd minoseg egy jo magyar subbal
-
Nah csak nem birtam ki, h ne nézzem meg :D
Iszonyat jó volt 10/10...Nagyon jól visszaadta a VN-t, sött még pár kép is volt a VN-böl :)
Bár azt sajnálom, h ezt a befejezést csinálták meg, bár a filmhez ez illett jobban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A másik befejezés, h Saber velük marad Tohsaka servant-jaként, mondjuk ilyen tömény akcio mellé ez a bejezés illett, mert itt nem bontakozik ki annyira a cselekmény
Bár az is inkább azért van, mert Saber a kedvencem, egyszerüen megfogott az egész karaktere(mondjuk a legendák közül is az Arthur királyosok vannak a kedvenceim között), ha ki kéne választanom a kedvenc anime karakteremet Saber lenne az :D
De sajnos olyan befejezés nem készült, ahol együtt marad Shirou-val(jó persze kivéve az mit már irtam, de ott meg Tohsaka-val jön össze :D), igy hiába várom.
Valóban azoknak nem ajánlott akik nem látták legalább a sorozatot, mert elég töményen meséli el a dolgokat, pl. ami nagy vonzerö a Fate/Stay Night-ban és többek közt ez fogott meg nagyon az a hösök áthozása mitoszokbol/legendákbol, és ugye itt a nevükön kivül nem tudunk meg semmi egyebet. Szoval aki meg akarja nézni az elötte mindenképp nézze meg a sorozatot.
Viszont ismerve a sorozatot/VN-t nagyszerü volt. A grafikája nagyon jó volt, a zene hozta a sorozat szinvonalát, szoval azzal sem volt gond. Nálam 10/10.
Mondjuk a sorozatban cgi sárkány volt, mostmeg cgi delfinek, hát sajnos nem sikerült tökéletesen megoldani mindent, mondjuk a cgi sárkány sokkal gázabb volt, de hát nem véletlenül ez egy ecchi VN-böl készült, és valahogy meg kellett oldani a mana átadást különben 18+-os movie lett volna :D -
ennek örülök :)
és most néztem már van is magyar felirat(lehet te is azzal nézted), gyorsan megcsinálták :)
Szvsz az egyik legjobb rész a 3-bol az ubw,bár az utolso is ütös szoval abbol is fasza filmet lehetne csinálni :D
Eléggé fan-nak mondom magam mivel ez az egyetlen anime ami rávett arra, h a Visual Novel részét is végigtoljam(igaz a 3.-at még nem kezdtem el, de tervbe van véve :) )
Ugyhogy lehet ma már meg is nézem, bár elöbb láttam volna, h van felirat :D -
nah...ez így azért biztató...:D maga a sorozat engen nem nyűgözött le, de akkor ezt még talán élvezni is fogom :D
ha lehetne elcserélném egy gintamára :D -
Nézős lesz :O -
Prof William #36198 Fate Stay Night - Unlimited BW
Sikerült megnézni. Elképesztően jó volt. Akik nem ismerik se a játékot se a sorozatot azoknak elég tömény lesz de a többieknek nem lesz vele gondja.
Nagy pozitívum hogy Archer végre LŐ NYILAT! A sorozatban azt hiszem 26 rész alatt ha 1-et ellőt és utána meg is halt :)
Nem könnyű egy játék sok sok óráját 1óra 45 percbe sűríteni de így egy nagyon pörgős, harcokkal teletűzdelet animét kapunk amely egy pillanatra sem űl le. Rin már az eredeti sorozatban is kedvencem volt és jó volt látni hogy most ő és Sihoru van a főszerepben.
A harcjelenetek mind rendezésileg és megvalósításilag első osztályúak. Nem is emlékszem mikor élveztem utoljára ennyire animés harcot.
A történet kellően más mint a sorozatban szóval semmi rókabőr sincs benne.
A grafika szintén remek bár 1-2 távoli képnél bleach fillereket megszégyenítő arcokat vágnak a szereplők.
FSN rajongóknak kihagyhatatlan darab!
10/10 -
Sok múlik azon, hogy milyen formátum is lesz ez, mert erről még mindig semmi. -
ez még a jövő zenéje...:D -
fantasia arc kezdetéig könnyedén feldolgozhatnák -
Berserk teaserek.
Mindegyik ugyanolyan aprócska, mint amit multkor linkeltem, negyedik ráadásul az első háromból van összevágva. :P
Kiváncsi vagyok mennyi részét fogja feldolgozni a mangának, meghogy egyáltalán TV/OVA lesz-e, mennyi rész, stb. -
az jó :)
már csak az a kivánságom, h ne kelljen sokat várni rá :D -
Engem megfogott, hogy ilyen rajzfilmes.
Én nézem ha lesz hozzá felirat. :D -
Hát ha lenne benne vmi poén, de kb fapofával néztem végig -
Nekem tetszik. Baromság. Imádom a baromságokat :DD
Kb. tényleg CN-re való, de nézhető :DDD -
Panty & Stocking
mi a szar volt ez?? Délutáni cartoon network matiné színvonal -
index 2-t az US, de a hyakka ryourant is lehet hogy ők viszik.... -
nekem csak index 2 és samurai girls van a listámon a mostani sorozatokbol :)
remélem mind a 2-öt gyorsan fogják forditani, és lesz minöségi magyar sub -
Nekem eddig csak az MM es a Bakuman elso reszei voltak meg. Az MM-nel rezeg a lec, de a Bakuman igy elso epizodra szimpatikus volt. Erre a szezonra valahogy eleg keves plan to watch van, de legalabb remelhetoleg haladok majd a tobbivel a listarol amik mar be vannak fejezve.. -
én is hasonlóan vagyok...eddig mind érdekel, amit elkezdtem....leginkább a Bakuman és a Hyakka Ryouran keltette fel az érdeklődésem....mondjuk az Ironman esélyes a kipontozódásra... -
Én még csak egyet láttam. Lassan jönnek majd a feliratok akkor majd nyilatkozom. :DDD -
Ők nem csinálnak semmit tudtommal :DD
Az egyik parancsolgat, másik meg mazochista módon megcsinál neki mindent :DDD
A 10. rész elején van egy olyan rész mint az Elfen Lied elején amikor kezdődik az OP. A vörös szemes rész :D -
Akkor mi a jó a szezonban? Most párat felvettem listába.
Mondjuk 1,5-2 szezonnal le vagyok maradva. -
Ilyen nincs, az Imouto is elnyerte a kegyeimet, ez az évad nagyon üt!
Tetszik hogy a szereplők sem csak a szabvány Kuudere-Tsundere-Moeblob szentháromságban mozognak, hanem tényleg elég összetettnek tűnnek. -
B gata H kei, de beteg egy sorozat ez is...:D -
megnéztem a Hyakka Ryorant mégegysze...jó volt term...bár elgondolkodtam, hogy lehet, hogy egybe kéne nézni...nemtom...majd a 2. rész után döntök...:D
aztán az Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai is sorra került...ez is tetszik...úgy néz ki nincs túl bonyolítva a történet, bár így konrétan nem mondták...hacsak nem az, hogy eltitkolják....akkor viszont túl egyértelmű...:D viszont félek, hogy a végére valami rossz dolgok keveredhetnek ki ebből az egészből...:D azért jókat derültem rajta...főleg a végén...én is ugyanazt tettem volna :D -
mondjuk gondoltam...nem baj...megnézzük újra :D -
az elsővel indít -
most akkor a Hyakka Ryouran 2. résszel indít vagy az elsővel?? mert mindenhol az 1. rész van írva....megnézem nem az, csak nem bánnám akkor már :D -
nekem is tetszett az első rész alapján a Bakuman remélem a folytatás is jó lesz
MM! elmegy de nem várok túl sokat tőle
Iron Man meg meh... -
Mondocon után.
Volt egy marhajó K-On! AMV. Ilyen AMVHell style csatornaváltós jóság volt. Csak nem sercegős átvezetővel, hanem ilyen digitvs csatornainfóval alul. És ilyen zenei klipek mentek. Ha megtalálom mindenképp linkelem, mert volt benne egy pillanat, aminél majdnem hanyat vágtam magam a röhögéstől :D
Másrészt 2 klasszikus, amik most nem voltak, de valahogy eszembe jutottak (talán egyik zene volt):
-
Whoa, ez a Bakuman nézős lesz, azt hiszem, van kellő marhaság- és komolyságfaktora egyaránt, a hülye japános romantika sem hiányzik belőle, és a manga készítés sztorija, háttere is érdekel. :)
-
hihi :)
Hammerfall rulz(egyik kedvenc számom tölük, bár van még egy rakat másik):D