kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    "A harcokban meg szerencsére nem a "kemény arccal állunk egymással szemben és 15 percen át azt magyarázzuk hogy most mennyire meg fogjuk ölni az ellent" - vonalat erősítették. :)"

Azért a VN-re és az anime-re is ez jellemzö, mind a kettöben van harc böven, bár az anime-ben látványos, VN-ben meg jól le van irva, ugyebár ott nehéz lenne látványosra megcsinálni :D

Igen én is ezt irtam, h moziban azért még 18+-asként se tudták volna bemutatni, ha a szexjelenetet rakják be, szoval jó ez igy és legalább nem olyan gáz, mint a sárkány volt :D
    ("ez egy ecchi VN-böl készült" most nézem, h ecchi-t irtam, igazábol ott hentai-t akartam irni :D)

Viszont lehet már igy 4orakkor álmos voltam és amiatt, de ha jól emlékszek egyszer sem mondják végig az UBW versikét ugye? Párszor elkezdik, meg párszor a végét mondják el, de az egészet egyszer sem. :S