72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
-
Hmm, akkor tévedtem. :D -
Hm - ez meglep.
Bár, neten tényleg mindenki az lehet, ami akar, vagy amit nem szégyell. -
Te kérted.
De AA-n a támogatásnál is ki van írva a neve. -
Ne trollkodj, hanem bizonyítsd az ellenkezőjét! :D -
Miből gondolod, hogy ez a valódi neve? :D -
Olvass.... -
he??? -
Hát a Shin Nanasi név ezt sugallja, nem?
-
akkó legyé az...:D -
Én valahol megértem.
Pl: Gosick első részében amikor mondja, hogy 'arukigasuya' amikor sétál a többi gyerek között, magyarul elég hosszan van fordítva: "De könnyű itt sétálni" vagy valami ilyesmi.
Gondolom nem tudják másképp fordítani, mert nem lehet. :D
De én már szerintem nagyon jó lektor lehetnék. Legalábbis úgy érzem. -
mondatvégit én nem szoktam nézni...nekem inkább még helyesírás meg magyartalan mondatok tűntek fel....de attól függetlenül jó munkát végeznek...
mondjuk én is a legtöbbet angollal nézem, de van amikor valamiér egy sorozatot (ha van) magyarral nézem végig....van hogy már elegem van az idegen szöveg olvasásából.....:D -
Nem véletlenül :)
Én a mondatvégi írásjelein akadtam ki a legtöbbször, meg a szórenden. -
japán származású?? O_O ezt nem is tuttam...de a nyelvtana amúgy nem a legjobb....:D -
40484...
Amióta felléptem (csatlakoztam) az oldalra tudom, és ha valamit nem találok, ott nézem meg először, feliratot meg csak onnan.
-
Hmm. Szóval nem kettős ferdítésről van szó azt mondod? :D -
Mármint? :D Ha csinálsz te egy subot valamihez, amit nem láttam, akkor megnézem azzal :D Addig viszont maradok a megbízható(bb) angol nyelvű suboknál. -
Azért AA a legjobb feliratokat csinálja, lévén, hogy FFnF japán származású, és tud is japánul. :D -
A válogatós mindeneteket! Ha van, az a baj, ha nincs akkor az. -
Érzékeny vagyok a magyar nyelvre fordításokra, szóval jah: nem jó. Csak angol nyelvű filmet nézek magyar felirattal. Igazából azt sem tudom miért, mert sokat szörnyülködök milyen hibák vannak benne, de mégis ad valami biztonságérzetet. Ha épp nem hallok valami szót tisztán, akkor még a rossz fordításból is rá tudok jönni mit mondhatott, mit érthetett félre a fordító 
Egyébként általában speedsubokról van szó. -
neki nem jó a magyar....
meglepő hogy gagyi a kamisama....szerintem jó volt...:D
-
A DtB Gaiden az az OVA. :D 4 részes. Utána érdemes nézni a Ryuusei no Gemini-t.
De inkább Kaiji-t nézz.
Ha már úgyis jön annak is a folytatása tavasszal. :D
-
"REC -> nem találtam angol rlst :(" ---> AnimeAddicts már nem is jó?
"Freedom -> még nem néztem utána" ---> THORA
-
Isekai-t én 9-ig Wasurenai-Himitsu verzióban majd 13-ig Hakubi verzióban néztem, sajnos én sem találtam teljeset, bár lehet azóta van valahol. :D -
ez a kamisama kazoku meglepően
GAGYI
amit szomorúan veszek tudomásul...
Elemental_Gelade -> még nem néztem utána
Kimikiss_Pure_Rouge -> még nem néztem utána
Le_Chevalier_DEon -> még nem néztem utána
Darker_than_Black:_Kuro_no_Keiyakusha_Gaiden -> ez előtt az OVAt kéne, ugye?
Isekai_no_Seikishi_Monogatari -> nem találtam complete rlst :(
REC -> nem találtam angol rlst :(
Freedom -> még nem néztem utána
ezeket ajánlottátok, +Kurenai +KamiKazoku.
-
Prof William #40476 Az 1 az amerikaibb volt. A 2-t meg azok csinálták ( legalábbis közülük pár stúdió ) akik Dante Infernót is csinálták. Ez látszik is a rajzstíluson.
A rajzstílus így sokkal jobban a japán rajzfilmek felé hajlik mint anno a 1-ben.
Véleményem szerint a rajzolás minősége bármelyik minisztoriban jobb mint az 1 minősége. Az összekötőkben meg... nem tudom ki és miért bólintott rá erre a CGI hányadékra... Remélhetőleg majd valaki csinál belőle egy olyan verziót ahol ez ki van vágva és csak az animált részek vannak benne. :) -
Azzal rohadt jól fogsz keresni - tényleg. Nem könnyű anyagokat tanultok (villamosmérnök-hallgató hölgyismerősöm panaszkodott sokat), de megéri. -
Villamos.
Építész szerettem volna lenni mikor kicsi voltam, aztán rájöttem, hogy ez a rajzolás nem fekszik annyira :D -
Építészmérnök?
(Álmom volt kiskorom óta, csak a tériszonyom és a lábam miatt nem vettek fel a pécsi Pollack-ra, így lettem földmérő majd később szociálpolitikus...)
-
Gyorsan befejezem itten ezt a mérnökképzést vagy mit, aztán mehetünk! -
csak trailert láttam, de nehogymár japánok animálták az új Dead Space promofilmet O.o már az első is gyér volt (animáció terén mindenképp), de a második ahhoz képest még gagyibbnak hatott. És elsőre mindenképp inkább a tipikus cartoon hatás volt jellemző, mint az anime, másodiknak a trailerjére nem emlékszem már... szóval: anime illusztrátor? -
Mik a feltételek? [lusta vagyok ma]
Menjünk, amúgy sincs semmi dolgom itthon :)
-
Victoricatól lemegyek hídba...meg az egész gosick elmehet a faszba....legközelebb már azé lesz a tettes valaki mer ő aszonta....agyam eldobom....ez lófasz nem krimi.... -
IS egész jó volt, de valóban az a befutás a harc közepébe, h vmi barmoságot odakiabáljon elég nagy hülyeség volt...
Mondjuk végre kiderül, h nem csak versenyröl fog szolni a cucc, hanem lesznek itt illegális IS-ek is :) -
Ha már kijött magyarul, megnéztem a TWGOK 3. részét, és hát... A rendezéssel most se igazán voltam megelégedve. Kb. mint a Beelzebub-nál, nem kellene inkább a mangákhoz viszonyítanom... :D -
Prof William #40466 Dead Space Aftermath megnézve.
Összességében jobban tetszett mint az előző rész. Kis történetekből épül fel amelyet mind más és más anime illusztrátor csoport készített. Mindegyik sztori főleg dokié és a nőé nagyon hangulatosak.
DE! és itt óriási DE jön.
A történeteket összekötő keretsztori valami elképesztően trágya minőségű CGI vel van megoldva. Mintha valaki 10-15 éves techel imprózott volna. De nem mondok igazat mert 15 éve ennél jobb CGI-t csináltak mint ez az okádék.
Jobban jártak volna ha ahhoz is valamelyik animátor csapatot kérik fel.
7-8/10 Lenne de emiatt trágya CGI keretsztori miatt csak 5/10 -et adok rá. -
a régi gundamokból nincs valami felújított változat??? -
Mik nincsenek... :o -
[URL=http://japantanszek.hu/anime-ma-es-doktori-kepzes-japanban-osztondij-lehetoseg/]Nna, megyünk tanulni?
[/URL]
-
És ilyenekről nem hallottál? :D
beteg dolgok nem vitatom, de biztos hogy hallott már róla az ember O.o