Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
1. Lucy Nyuu (E.L.)
2. Nana (E.L.) + Nagisa Furukawa (Clannad)
3. Yuri Nakamura (A.B)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Miután
meghal L tényleg kicsit gáz lesz

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

BEAST
Egyszer mindenképp megéri megnézni. Szerintem sem volt jó, de fontos lecke lehet, mert "hype" alapján nagyjából egy kategóriába sorolnám az Elfen Lied-del. :P Bár az utóbbiban legalább voltak értékelhetõ érzelmek :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Szinkronnal nézem.
Azért a Death Note-ot ne emeljük egy élõszereplõs valódi krimi szintjére...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bandi 18
Yoko TTGL XD

NEOreg3
akkor most dobd, mert a közepétõl mély zuhanásba kezd

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

RelakS
ezek szerint krimit sem nézel, jól gondolom?

Mindenesetre a DN esetén tényleg kell egy lelkiállapot idõnként, hogy kövesd a történést, pedig szinkronnal néztem <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Hát, valószínûleg érdekes eredménye lenne...

Egyre inkább hajlok a Death Note elfelejtésére.

NEOreg3
lehetne névtelen szavazást csinálni a topikban, abból kiderülne, hogy mely karakter a legnépszerûbb köreinkben :)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

IMYke2.0.0.0
Apatikusan: ez azokat a listákat is minõsíti.

NEOreg3
felõlem nézhetsz bármilyen listát, L a legtöbben benne van a top 10-ben

BEAST
Tudom, csak ez kikívánkozott. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gyõri Devi
azt úgy nézd hogy a MAL userek 10 karaktert rakhatnak be kedvencekbe
a lista csak annyit jelez hogy hány embernek van benne ebben a 10es listájában
ilyen listán meg fennakadni baromság

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

BEAST
Megnézed az elsõ tízet és máris látszik mennyire komolytalan a lista. Naruto, Ichigo, Luffy, Light és L mint legjobb karakterek? Szerintem egyik sem érdemli meg a helyezését. Valószínûleg a többség inkább néz egy pár "végtelen" animet hétrõl hétre mint több rövidebb sorozatot. Ezért a választék is kisebb lesz számukra.

Lelouch sem éppen elsõ, de legalább tényleg jó karakter volt. Holo meg csak 29. bleh :/

IMYke2.0.0.0
<#buck>

IMYke2.0.0.0
Azzal, hogy Lucy csak a 19., máris komolytalanná vált számomra ez a lista.

Bandi 18
Vége valaki akinek nem tetszik :)

NEOreg3
pedig a legjobb karakter az egész sorozatban

itt sem véletlenül lett a második

IMYke2.0.0.0
Hát, 8 rész után még nem osztom a véleményedet...

"L" arca - fõképp szeme - kifejezetten idegesít.

BEAST
<#whatever>

BEAST
Nekem tetszett, egyszer simán nézhetõ. :)

LeventeV
hat pedig a Death note jo anime.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lunki88
A Shounen Onmyouji-ról tudtok valamit mondani? Megéri belevágni? Mondjuk ez a 26 rész nem túl sok szóval lehet el is kezdem nézni. :)
IMYke2.0.0.0
Hát eddig nem nagyon nyûgöz le a Death Note... talán azért, mert eddig más stílussal szórakoztattam magam...

armageddon666
Természetesen elég :)

@

Lelouch
Ez elég? Van még két scan is, de nem tudom ide be merjem-e rakni. :P
armageddon666
azt tudom, de én azért céloztam arra hogy nem, mert nem értek egyet. mutass forrást ha ilyen komoly dolgokkal dobálózol <#nezze>

mint ez a szmájli <#nezze>
vagy esetleg ez <#ticking>

@

LeventeV
kösz mégegyszer mindenkinek <#idiota>

Lelouch
Én arra céloztam, hogy hentai anime lesz...<#nezze>
armageddon666
arra céloztam hogy nem lesz hentai, hanem van. De amúgy egy anime hentai is elképzelhetõ lehetne akár... de gondolom szinkronszínészek nem adnák hozzá a hangjukat, úgy meg már nem ugyanaz :) + cenzúrázott is lenne xD a VNbõl meg van uncensored is.

@

Lelouch
És? Attól még a szereplõk ugyanazok lesznek. :)
armageddon666
Hentai Visual Novelbõl készült :)

@

Máté94
?
BEAST
Hát az codálatosz lesz. :/

LasDen
nem kell ilyen kioktatva mondani....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Boldog Szülinapot! :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Kevés a 12 rész? Ha jól tudom, lesz belõle hentai is. XD
Máté94
AA-n az ismertetõ pontosan elmondja miért csak egy részes:)
LasDen
ez a Cencoroll.....nagyon elvont, furcsa és mégis fasza...:D kár hogy csak egy részes...egy pár részes ovat elviseltem volna belõle, kicsit több háttér anyaggal :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Ja és BSZ! :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Asobi no Iku yo! : "Új" akció-ecchi-neko-hárem izé, de csalódás, talán kevésbé agyatlan valamit vártam. Azért nézem tovább, azthiszem...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Boldog születésnapot. :)

LeventeV
kösz mindenkinek <#vigyor>

BEAST
A 3 közül mindenképp a Princess Lover tetszett a leginkább. Szimpatikus fõszereplõ, aranyos és értelmes lányok érdekes történet. apróbb butaságokkal, de elsõ végignézésre igazából fel sem tûntek. :D

Asu no Yoichiben nekem szimpatikusabb volt a fõszereplõ és a történet is "kerekebbnek" tûnt. A Sacred Blacksmithet meg mintha félbe vágták volna, de maga a világ és a sztori nagyon érdekelt. Végülis nem tudnám megmondani melyik a jobb/rosszabb. :)

armageddon666
mármint nézési sorrend vagy minõségi sorrend? :D
Mert nézési ez lesz nekem valszeg. Viszont ha minõségi az sem nagy baj, mert bár romló tendencia, de Asu no Yoichit egész jónak mondják Boobsmithhez képest, de ha te nem így látod, lehet tényleg így van, és akkor nem lesz annyira vészes :)

@

BEAST
Princess Lover, Sacred Blacksmith, Asu no Yoichi. Nagyon jó hármas, nekem mindegyik tetszett, kb ebben a sorrendben. :)

armageddon666
reméltem ír még valaki így rész végéig magamban tartottam xD

Norio Wakamotonak most a szerepe is jó :) mondjuk szerintem csak Supporting, de mégis. És ez a befolyásos nagyfõnök karakter is eltér a kliséktõl személyiségben. Nem olyan ellenszenves, és abszolút másképp viselkedett mint vártam :D

Eddig minden olyan kliséktõl eltérõ volt :D Vagy rég láttam klisés animét... nagyon tetszik, végig vigyorogtam az egész rész alatt :D még most is mosoly ül az arcomon, valahogy olyan jó aurája van az egésznek :D viszont azonnal megismerünk 2 elsõ ránézésre szimpatikus lányt (bár még egyik sem beszélt sokat), ami viszont kellemetlen, mert ugye választani kell :) szóval lesz még bonyodalom :D

Elkezdtem mert 12 részes, de ez nagyon kevés lesz :S

@

armageddon666
+ Norio Wakamoto, instant win :D

@

Máté94
Boldog Születésnapot!:DD
armageddon666
Princess Lover 11 perc után:
Gondoltam nézek egy kis agyatlan ecchit...
csalódtam. bár még csak 11 perc telt el...
DE EZ SOKKAL TÖBB ANNÁL! nagyon nem a tucat-háremekhez hasonlít O.o illetve az elsõ csaj személyisége, meg a reakciója egy kis mellfogdosásra is más mint a megszokottak :D Na nézem tovább. Azt hiszem ez jó lesz O.o

Közben töltöm Sacred Blacksmitht (nagyon alacsony pontszám) és Asu no Yoichi tervbe van véve, de vagy E-D releaset kéne keresni, vagy AniYoshit megvárni... CoalGuyst is néztem volna eddig, csak itt annyi rosszat írtatok róla -.- meg már anidb commentekben is olvastam. Chihirotól amiket eddig láttam jók voltak, de ez speciel állítólag gáz. (és kiragadott minták alapján is)

@