Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nem is tutam hogy lesz HOTD ova...fasza :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Végeztem az elsõ Ariaval...annyira jó volt...nem is tudom mért tetszett annyira....talán hogy itt nincs semmi, ami bonyolítja a történetet...nem kell aggódni, hogy valakivel valami rossz történik és nem oldódik meg az adott rész végére...meg az egészen új környezet...nagyon jó volt :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

végeztem a dmc-vel még a délután. nagyon beteg. :D de tetszett. :D
NEOreg3
igen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

RelakS
A spoiler tag sem mentesít!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Úgy érted tail (farok), és nem tale (mese), igaz? :D

LeventeV
nem is okoz gondot az ilyesmi. csak ez nem a rendes ending, hanem ez az utolso resz endingje, ez az ending ending :P imi amit linkelt az a rendes, a 12 reszen at tarto.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Ott van a videoban az album címe, amiben rajta van. Onnantól már nem nehéz rákeresni... :)
LeventeV
erre gondoltam
http://www.youtube.com/v/9sfp7lynTlo&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"></embed></object>

Lelouch
Nekem elég volt belõle kb. 15 rész. Ilyen mangához minõségibb megvalósítást vártam volna az animétõl. :( És még ott van a cenzúra is...
LeventeV
ok, megvan.

muszaj lesz megkeressem az Angel Beats endingjet mert egesz nap az meg a fejemben :D

BEAST
Elnézést :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gurren
:(

NEOreg3
fairy tail, nem tale

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Gurren
BEAST
Nagy lelkesedésemben elírtam a címét. :D

Fairy Tail

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
mi a japan cime?
mert a mal nem dob ki ra ertelmes dolgot.

BEAST
Belekezdtem a Fairy Tale-be és félelmetesem jó. Attól tartok megint egy végtelen történet csapdájába esek, amíg pár száz rész után fel nem ébredek. :D Happy nagy kedvenc lesz már látom.

IMYke2.0.0.0
S végül, a top 10, 2010-ben, eddig:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
2010-es DVD/BD eladások, szeptemberig:

Stúdiónként

Klikk a képre!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mindenkitõl elnézést kérek!
Én információkat kerestem, mégpedig az újabb éppen futó animékkel, és toplistákkal kapcsolatban.
<#szégyelli magát smiley>

Ruley
"Letöltõhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek!"

Senki nem kért letöltõhelyeket, ennek következtében ez nem is számít válasznak, tehát nincs mit törölni. :P <#idiota>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

RelakS
a jobb oldali menüben rákattintottam az Elfen Liedre, és lelógott az oldalról, hogy hol tudom online megnézni, és milyen release, annyi volt <#idiota>

armageddon666
lol, tényleg :D sasszem!

@

IMYke2.0.0.0
Hopp - én azt meg se néztem, engem a jobb oldali menüben lévõ információs oldalak villanyoztak fel. Letöltéseket egyik helyen sem kerestem.
De törölheted, ha úgy érzed.

RelakS
Nem is tudom, töröljem-e? Kínál nem feltétlenül legális tartalmat!

IMYke2.0.0.0
Felhívom mindenki figyelmét erre az oldalra... különösen a lista, és a jobb oldali linkelt oldalak miatt.
Bõdületesen sok információ található rajtuk.

IMYke2.0.0.0
2009-es manga eladások:

IMYke2.0.0.0
A 2009-es év DVD/BD eladásai Japánban (2010. februári statisztika):

IMYke2.0.0.0
Heti DVD eladási rangsor a www.oricon.co.jp-n:

01. Hálaadás DVD
02. Act II + III
03. One Piece Movie

Anime (Heti ranglista):
=======================
01. Sutoronguwarudo 10th Anniversary Limited Edition
02. One Piece: Sutoronguwarudo
03. Toy Story Special Edition
04. One Piece LOG "Nami"
05. Toy Story 2 Special Edition
06. One Piece LOG "Logue City"
07. És három diákönkormányzat (japán cím, kuglival ford.)
08. Arakawa a híd alatt VOL 3.
09. A szomszédom, Totoro (japán cím, kuglival ford.)
10. One Piece LOG "EAST BLUE"

LeventeV
szerintem se kell masodik evad. szepen lezartak a tortenetet.

IMYke2.0.0.0
Részben, másrészt, marketingnek fogom fel, ha népszerûsíteni akarnak egy kiadványt, akkor egy karácsony közeli extra megteszi.

Malakai
Azért mert ezt te (is) nagyon várod?
Rengeteg animehez készül dvd/bd special és azokat se adják le.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Véleményem, hogy kizárt az, hogy ne adjanak le egy ilyen specialt a hálózatokon.

Malakai
Jól szerepel a special? Mármint, hogy jól szerepel a hetedik DVD/BR? Merthogy ott lesz a special ep, nem tv-ben.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Én se látnám sok értelmét egy második évadnak.
armageddon666
Én nem örülnék. Végre egy lezárt történet, és akkor folytassák? pff...

Code Geassel szintén így vagyok, de az komoly shounen frencsájz, arról amíg lehet addig fogják húzni a rókabõrt... Legalább az ilyen komolyabb dolgok maradjanak meg egésznek.

@

IMYke2.0.0.0
Hát, "nagy nehezen", de elfogadnám a 2. évad bejelentését :))))

Lelouch
Szerintem kár reménykedni 2. évadban.
Máté94
Feltételezés: ha netán jól szerepel a special akkor remélem olyan részt kapunk ami egy 2. évadot sejtetne :D
IMYke2.0.0.0
El tudnám képzelni, hogy a 20 perc elsõ felében ez, majd a másodikban ahogy találkoznak Otanashival.
Szép lezárás lenne.

BEAST
Én nem bánnám, ha kiderülne valami Kanade múltjából, vagy legalább az, hogy hogyan került át.

IMYke2.0.0.0
Elolvastam a tartalmat... hááááát... legfeljebb, és csakis akkor, miután a meglévõ ~80 anime sorozatot megnéztem :)

Lelouch
Ha utánaolvasol megtudod. A véleményünk meg úgyse mérvadó, mert nem vagyunk egyformák. De én személy szerint akkor se nézném meg az Ikkitousent, ha fizetnének érte. :D
Lelouch
Vagy lehet hogy a Track Zero-ból lesz egy kis elõzmény...
IMYke2.0.0.0
Hát, azért megnézném, ahogy megszólítják egymást... mert ugye...

De, egy fanservice-nek, vagy közbensõ sztorinak épp úgy örülni fogok.

Máté94
Fogalmam sincs. <#idiota>
LeventeV
kosz. es az Ikkitousen milyen?

Máté94
Nekem tetszik, okkult-tal foglalkozik de azért inkább a vicces dolgok felé megy. Van benne a nagyon komoly, és a vicces rész. Kb. ebbõl áll az egész :DD
Máté94
Hmm, mivel le lett zárva a történet, valószínûleg kapunk egy olyan részt ami még a 12 rész között van valahol és kapunk pár + infót. Vagy lehet, hogy egy fanservice lesz .D