72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
mi mecháink jobbak!
Exelica
KOS-MOS 4
KOS-MOS
A Trinity Bloodos cosplayeket meg nem is említem :) szerintem nemzetközi cosplayversenyt lehet nyerni velük. -
fúú yeee....
-
ez mekkora már 
-
lol :D -
-
jhajj, nagyon jol tudod hogy értettem... :) -
És tényleg egy fa... -
én azt hittem, h tényleg egy fa lesz belinkelve... :D -
gundam fa....:D
-
iker?? O_O én aszittem varázslat...:D -
gosick 21
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kar hogy vege a szalnak, azt hittem az mar a vegig ki fog tartani. Remelem a maradek 3 legalabb olyan jo lesz mint az utoloso par arc volt. Az hogy a Brian rosconak van egy ikertestvere valahogy mar meg se lep -
Felgyulladt az új remény....:D
"The Bandai Channel's website for live streams revealed on Monday that another new project in the Gundam franchise is launching. The official portal site Gundam.info and other venues will make the announcement on June 25." -
Deadman: elmegy...
Ao no Exorcist: egyre jobb, bár már nagyon várom, h Shiemi rájöjjön Rin titkára :) :) -
egesz jo -
-
Gundam for KIDS!
:DDD
btw Digimont ne mondd ilyen lekezelően :D Tamers tök komoly volt (már amennyit láttam belőle). -
-
Mintha valami digimon-ból szabadultak volna ezek a szereplők :/ -
érdekesnek tűnik, de a karakter dizájn elég fura....hát majd meglátjuk....
-
Kérsz egy kokszit Te is? 
Elfen Lied OST csakis Elfen Lied klipen engedélyezett* :)))
[* = még szép, hogy egy rajongó szerint] -
blue exorcist....jó volt megint..kíváncsi vagyok shiemi mikor tudja meg, mer a rész vége felé aszittem már most megtuggya.....viszont kezdem már unni, hogy jönnek ezek a kurva erős valakik és folyton arról magyaráznak mennyire unatkoznak....starcraftozzon vagy nézze a való világot ha ennyire unja gyilkolászást/más össze verését...:D
előtte megnéztem a colorful filmet is, ami nagyon jó volt...érdekes története volt és szép is volt emellett, bár a karakterek néha kilógtak a környezetből...valahol a felénél úgy éreztem, hogy hiába halad a film mégse tart sehová, de aztán a végére szépen kikristályosodtak a dolgok, de érdekes, hogy a felismeréssel nem foglalkoztam a film alatt és nemn is jöttem rá, hogy ki is ő...
viszont volt egy jelenet, mikor arról beszéltek, hogy 1 suliba mennek majd és hogy tanulnak meg minden, akkor a cromartie jutott eszembe így ennél is meg egy másik drámai jelenetnél is elröhögtem magam....:D -
Pasz. Nekem tetszett, meg mindig az evad legjobb animeje szerintem -
nah sikerült megnézni....az elejét jól átpörgettem túl a felén....de elbaszott egy rész volt....annyira egyértelmű mit akar, akkor mi a faszt kell ennyit szenvedni hogy bassza meg az űristen.... -
elkezdtem, de fölbaszott ezzel a hülyeségével, hogy akkor most megkeresi az írót és jól megbassza....nem is bírtam ki és kinyomtam....majd folytatom...:D -
hanasaku iroha 11
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegeny Ohana, ez nem az o napja volt... -
miért? sztem jo lett... :) -
Bejbevágnám amiért ezt tette.
-
"Ride Back" Ending (japán feldolgozás)
És az eredeti, koreaiul
Előadó ugyanaz.
-
szerintem anohana volt pont jó és gosick kezd elég unalmas lenni..:D -
A spoilerrel kapcsolatban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annyit azért nem árt pontosítani, hogy Ganta és Shiro majd nem szökik el Karakoékkal. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ganta hasonmás??? -
Aohana 09: részröl részre egyre jobban semmitmondo ez a sorozat :(
Goscick 17-18: isznyat jo ez a sorozat, szivesen elnézném még jo sokáig :)
mondjuk a 18. részben nem nagyon értettem mi történik, csak ugy történtek az események egymás után, valahogy most nem tudtam felfogni az egészet... :D
Denpa onna 08: uristen már ahogy kezdödik+zene...Meme...a futonban...kész... :D
nah ez meg egy Meme központu rész volt, de ez is iszonyat jo volt :)
Ettöl a sorozattol valahogy mindig jo kedvem lesz... :)
Mondjuk az már tuti, h ebben a sorozatban mindenki lökött, de teljesen...nem is igazán értem mi folyik az egész sorozatban(mármint a földönkivülis részét) :D
Aria 09: jopofa ez a sorozat, én legalábbis jol szorakozok rajta...kicsit logikátlan kicsit perverz...de tetszik :D
Mondjuk a cenzura miatt egy nagyon minusz pont neki...most komolyan...nincs is mit kicenzurázni...más sorozatban meg még ennél is többet mutatnak...nah mind1
Mondjuk Kinji jo kis háremet szedett össze, az a teszt közbeni jelenet meg nagyon ott volt...amikor a tanár ott áll Kinji fölött... :D -
Inquisitor #46353 Nem is a projektek állására gondoltam, csak három napig csend volt és hullaszag az oldalon és kezdtem aggódni. -
Szerintem itt a készítők összekeverték a színház fogalmát azzal a japá vidámparki előadással, tudjátok, amikor a Kamen Rider jelmezesek ugrabugrálnak, a kisgyerekek meg visítanak hogy "éljen!!!".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arról nem is beszélve ahogy egész Sauvreville tele van klónokkal. Victorique-nak ott az egypetéjű ikeranyja, a királynőre a fél ország hasonlít, amikor Brian Roscoe-ból kettőt láttam, már meg se lepődtem, csak vártam hogy mindjárt ott ül mellettük egy harmadik is, meg még vagy 5-6 Victorique és egy tucat Coco Rose.
Amikor Ronald Knox 1929-ben megírta a fair detektívtörténetek tízparancsolatát, nem véletlenül volt ez a tízes szabály, hogy ikertestvér vagy hasonmás nem ér. -
hát akkor...szarok rá...:D mindegy csak legyen vége azt csá.....:D
rendes Ro-kyu-bu előzetes....ha rendesen foglalkoznak a kosár részével is, nem úgy mint a keionba a zenéléssel, akkor mégjobb is lehet...:D
-
Nincs rajta semi különös, csak egy sima szögtartó vetület, ezért nem rándul össze a sarkok felé haladva mint a megszokottabb területtartó, vagy egy síkvetületes térképek, hanem elnyújtottnak tűnik. -
Lasden: erös manga spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pedig a mangában kijutnak :D és elvileg a kijutásuk lesz az anime vége
amugy nemtom mennyire figyeltél, de ezek a hantolok(magyarban igy forditják öket) ilyen átmosott agyu emberek... :) -
deadman nem volt rossz...legalábbis 2. része jó volt...de az első fele idegesítő frusztráló....
[spoiler]nem tudom megemészteni, hogy egy 8 éves kurva mászkál egy buzi nagy karddal és ő magyaráz meg "bűntet" meg mindenkit....ez már nem normális....annyira...nemtom...fasság...kurvára frusztrált...
az meg elég egyértelmű volt számomra, hogy nem junak ki innen, hisz akkor a manga is rég véget ért volna már :D aztán a végén megjelent az a ganta hasonmás is... -
Azóta megnéztem már egy párszor megint :D Ez a zene sokat dob rajta :D -
arra már nem emlékeztem...de akkor lehet...:D
nézd meg É-amerikát....de ázsia is kicsit furcsán néz ki...:D