kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #46365
    blue exorcist....jó volt megint..kíváncsi vagyok shiemi mikor tudja meg, mer a rész vége felé aszittem már most megtuggya.....viszont kezdem már unni, hogy jönnek ezek a kurva erős valakik és folyton arról magyaráznak mennyire unatkoznak....starcraftozzon vagy nézze a való világot ha ennyire unja gyilkolászást/más össze verését...:D

előtte megnéztem a colorful filmet is, ami nagyon jó volt...érdekes története volt és szép is volt emellett, bár a karakterek néha kilógtak a környezetből...valahol a felénél úgy éreztem, hogy hiába halad a film mégse tart sehová, de aztán a végére szépen kikristályosodtak a dolgok, de érdekes, hogy a felismeréssel nem foglalkoztam a film alatt és nemn is jöttem rá, hogy ki is ő...
    viszont volt egy jelenet, mikor arról beszéltek, hogy 1 suliba mennek majd és hogy tanulnak meg minden, akkor a cromartie jutott eszembe így ennél is meg egy másik drámai jelenetnél is elröhögtem magam....:D