kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Aohana 09: részröl részre egyre jobban semmitmondo ez a sorozat :(

Goscick 17-18: isznyat jo ez a sorozat, szivesen elnézném még jo sokáig :)
    mondjuk a 18. részben nem nagyon értettem mi történik, csak ugy történtek az események egymás után, valahogy most nem tudtam felfogni az egészet... :D

Denpa onna 08: uristen már ahogy kezdödik+zene...Meme...a futonban...kész... :D
    nah ez meg egy Meme központu rész volt, de ez is iszonyat jo volt :)
    Ettöl a sorozattol valahogy mindig jo kedvem lesz... :)
    Mondjuk az már tuti, h ebben a sorozatban mindenki lökött, de teljesen...nem is igazán értem mi folyik az egész sorozatban(mármint a földönkivülis részét) :D

Aria 09: jopofa ez a sorozat, én legalábbis jol szorakozok rajta...kicsit logikátlan kicsit perverz...de tetszik :D
    Mondjuk a cenzura miatt egy nagyon minusz pont neki...most komolyan...nincs is mit kicenzurázni...más sorozatban meg még ennél is többet mutatnak...nah mind1
    Mondjuk Kinji jo kis háremet szedett össze, az a teszt közbeni jelenet meg nagyon ott volt...amikor a tanár ott áll Kinji fölött... :D