72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    nemtom szarnak nem mondanám, inkább tucat... :D
    az elsö alakja meg nagyon jo volt sztem...mondjuk nekem totál egy régi film ugrott be...kis keresgélés után meg is találtam a film cimét: guyver...nemtom miért ezt jutatta eszembe a srác piros formája... :D
    a 2. formájában meg a fegyver totál megaman koppintás :D

még tuti kap tölem pár résznyi esélyt, amugy sem szeretek droppolni :)
  • LasDen #47346
    " a 2. már olyan tipikus, izé...." szar...:D
  • Zomil
    Blood-c egész tetszetös...mondjuk nem láttam egyik eddigi sorozatot sem, de igy 1rész alapján jonak tünik :)
    (egyedül az zavar, h szemüveges a csaj...nemtom miért... :D )

wow ez a Tenma nagyon jo igy egy rész alapján :)
    kiváncsi vagyok milyen történet lesz belöle...
    egyedül kicsit a cenzurát tartom feleslegesnek...(itt is az a helyzet mint aria-nal...totál random...amikor 1 csaj van akkor mutatják a bugyiját, de mikor már 10van a képernyön az már cenzurázva van...meg annál a bizonyos jelenetnél is nem értem minek kellett a gyerek nyakához a cenzura...)
    de mivel engem, nem nagyon tud zavarni a cenzura igy mindenképp a szezon egyik legérdekesebb anime-jenek tünik számomra :)
    és igy elsö rész alapján egész komolynak is tünik(persze némi bohockodással)...remélem igy is marad :)

Kamisama no Memochou se rossz...mondjuk Narumi nyomokban Kyon-t tartalmaz... :D
    Alice meg egy modern Victorique :)
    Elég igéretes sorozat kiváncsi vagyok, h tartani tudja-e ezt a szinvonalat...

Sacred seven...érdekes...kicsit zavar, h a csajnál csak nönemü személyzet van és mind cselédruhába...semmi értelme...
    amugy kapizsgálom, h miért dobta Lasden... :D
    A srác erösen hajaz megaman-re... :D
    Meg az elsö formája jobban tetszett, a 2. már olyan tipikus, izé....
    Igazábol tipikus tucat harcolos anime-nek néz ki...de 1nek jo lesz :D

• LasDen #47344
    néztem blood c-t (ami nem tetszett nem is nézem /de nem is terveztem igazából/) és eszembejutott, hogy AA-n nagyon odavoltak a Clamp miatt....de már máskor is olvastam ilyeneket...
    szóval mitől olyan nagy szám a clamp, miért tartják olyan nagyra őket??
    (nincs velük bajom, de nem látom mitől kiemelkedők)
  • LasDen #47343
    most indult pár ígéretes sorozat....ro-kyu-bu, ikoku meiro no croisée, kamisama dolls.....
  • efti
    Pedig van. Szamomra a legerdekesebbnek az Usagi Drop tunik, de a Kamisama no Memochou, a No. 6 is erdekesnek tunik. Ha pedig lattal korabbi Natsume Yuujinchou-kat, akkor itt van most belole a harmadik evad is
  • Lelouch
    Én is így vagyok a nyári szezonnal.
  • Győri Devi
    nagyon nem követtem a dolgokat van most vmi érdekes? nézegettem most de nem igen látok semmi jó új animét
  • LasDen #47339
    én tudom, de úgy látszik mások nem...:D
  • Lelouch
    Mint ahogy már beraktam ide, a mangaka szerint nem is terveztek 3. évadot, ezen max. a jó eladások változtattak volna, de az meg messze nincs meg.
  • armageddon666
    volt már itt szó róla hogy eléggé esélytelen, de majd kiderül.
  • LasDen #47336
    AA-n is láttam már, hogy írták, de én már nemtom....
  • efti
    lesz folytatas? emennyire en tudom az eladasok eleg szarul mentek belole..
  • PetruZ
    TWGOK II kivégezve, jó volt az egész évad, tudott új dolgokat is mutatni, erre is megy a 8/10. Az utolsó rész végén felvillantottak párat a következő évad lányaiból és írták, hogy lesz folytatás, tőlem jöhet. Szeptemberben jön előbb még egy OVA, az is jöhet. :)
  • BEAST #47333
    Miért mi bajod van vele?
  • Zomil
    nah, ez jo hir, mert arra voltam kb. a legkiváncsibb a szezonbol :)
  • efti
    Mawararu penguindrum: egyenlore kap meg eselyt, bar az elso resz nem igazan tetszett.

No 6: es mar joval erdekesebbnek tunik, lehet csak a megrajzolas miatt, de nekem kisse fractale erzeseim vannak tole.

R15, Mayo chiki, ro kyu bu pedig a kamisama dollssal egyutt nagyon dobas eselyes

Azert ugy tunik nem lesz gond, ebben a szezonban is lesz erdekes anime
  • LasDen #47330
    ja nem...mer előtte az R-15 is kuka volt.....szar...:D
  • CSOCSO
    Studio Ghibli vagy nem de ez a Borrower Arrietty nagyon gyenge film volt:(

Meg akar jo is lehetett volna de a vege...?!?!?!
  • Prof William
    Itsuka Tenma no Kurousagi

Az első rész igazán kellemes volt. Ha még vércenzúrát ki bírnák szedni akkor meg már igazán jó lenne.

1-2 részt még tuti megnézek belőle hogy tudjam milyen irányba halad a sorozat.
  • LasDen #47327
    első sorozat a kukában a sacred seven....2. részt a feléig bírtam.....köszönjük a részvételt....
  • Malakai
    Majdnem összedobtam neked egy pár perces scriptet, ami kilistázza, de éljen a mal api, hogy lassan két éve még bugfix se volt benne, a nem hivatalos meg egy éve, hogy bedöglött és csak pár fő infót ad ki.
    Szóval sorry. :P
  • efti
    Ez az Usagi Drop viszont egyenlore nagyon tetszik. A rajzolasa engem leginkabb a five leavesre es a Nodame Cantabile-re emlekeztet, de a tortenet eddig nagyon aranyos.
  • efti
    A rosszfiu 100% index rosszfiu, ami nalam kb valook
  • Máté94
    Kamisama Dolls ED-je eddig a legjobb az OP és ED-ek közül eddig. Nagyon szép, de még az OP-ja se rossz, de mintha már hallottam volna más feldolgozásban... :)
  • Malakai
    Én engedékenyebb vagyok az animékkel, bár amiket dobáltok a nagy részét még nem láttam, vagy eleve nem is tervezem megnézni.

Közös halmaz: Kamisama Dolls, ami nekem tetszik, persze még el****hatják; No.6, ami számomra a leggyengébb eddig, egy vonulat miatt, pedig az utópia történetekből jó dolgokat ki lehet hozni.
  • LeventeV
    én a supernatural-al vagyok így. a történettel nincs bajom, de a megvalósítás valahogy nagyon nem jön be, a grafika sem az igazi.
  • LasDen #47320
    sztorival nincs baj, de nekem a megvalósítás nem teljesen tetszik....
  • LeventeV
    olyan rossz lett a penge?
  • LasDen #47318
    nálam eddig blade, memochou, mayo chiki, no 6, sacred seven és yuruyuri áll dobásra....valamelyik jobban valamelyik kevésbé....
  • Jakuza001
    Hat akkor csinalsz egy excel tablazatot a Plan To Watch listad alapjan, amibe beleirod a pontokat, amiket az anime listaban megtalalsz. :DDD
  • Máté94
    Kamidolls-al mi a baj? :O
  • armageddon666
    Igen. A Plan To Watch listámat pontszám szerint rendeztem volna, és így válogatnék :D
  • efti
    eddig eleg szomoru a szezon. A Kamisama no memochou es a Natsume Juuyinchou tetszett csak azokbol amit eddig lattam. A Kamisama dolls, Mayo Chiki es az R-15 valszeg a kovetkezo epizodnal dobva lesz.

Persze van meg egy kupac amibe belekezdek, egyenlore csak itt tartok
  • Lelouch
    Jogos.
  • Malakai
    Ja bár gondolom itt a lényeg a saját lista lett volna.
  • Lelouch
    Esetleg a keresőt is lehet használni, én ott szoktam mindig kilistázni, hogy az új szezon animéi milyen pontszámon állnak.
  • Malakai
    Jaham, nem olyan nincs alapból.
    Rákattinthatsz a more gombra és a "deviation score"-t kivonod a saját score-odból, akkor megkapod a tizedesre felkerekített átlagértéket. :)
    Vagy persze az anime infó oldalán.
    Scriptet lehetne rá írni, de elég terhelő lenne a MAL-nak. :)
  • armageddon666
    Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy ugye mindenki pontozza az animéket, így azok kapnak egy pontszámot, ami alapján aztán a toplistában rendezve vannak. Na én minden animénél meg akarom ezt jeleníteni.
  • PetruZ
    Én is a napokban zavartam le az utolsó két részt, nekem is tetszett, bár nálam "csak" 8/10. A levonások egyrészt Kujo időnkénti ostobaságai és Victorique néhol igencsak légből kapott okfejtései miatt, illetve a 10-12. rész körüli lelassulás, fillerek miatt voltak. Egyébként a vége nem egy nagy happy end, azért történtek szomorú dolgok is. Viszont kerek, egész, lezárt sztori lett, ez jó pont, manapság ritka az ilyen.

Astarotte no Omocha is kivégezve. Hááát, a végére nem erre számítottam. Az utolsó előtti rész jó volt, abban a tekintetben, hogy megoldás lett volna a szinte nyíltszíni p*do-sh*t elkerülésére, de az utolsó részben mégsem "merték" megtenni, inkább csak haladtak az árral... Kár volt érte. Nálam 6/10, mert azért voltak jó részei, sok poénnal, és a felnőtt ecchi-részek is, hmm... "látványosak" voltak (főleg a királynő, meg a tejjel kapcsolatos nőszemély :P), de bízom benne, hogy nem lesz folytatás. (És nem értem, hogy mehetett át a japán cenzúrán...)