72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nemtom szarnak nem mondanám, inkább tucat... :D
az elsö alakja meg nagyon jo volt sztem...mondjuk nekem totál egy régi film ugrott be...kis keresgélés után meg is találtam a film cimét: guyver...nemtom miért ezt jutatta eszembe a srác piros formája... :D
a 2. formájában meg a fegyver totál megaman koppintás :D
még tuti kap tölem pár résznyi esélyt, amugy sem szeretek droppolni :) -
" a 2. már olyan tipikus, izé...." szar...:D -
Blood-c egész tetszetös...mondjuk nem láttam egyik eddigi sorozatot sem, de igy 1rész alapján jonak tünik :)
(egyedül az zavar, h szemüveges a csaj...nemtom miért... :D )
wow ez a Tenma nagyon jo igy egy rész alapján :)
kiváncsi vagyok milyen történet lesz belöle...
egyedül kicsit a cenzurát tartom feleslegesnek...(itt is az a helyzet mint aria-nal...totál random...amikor 1 csaj van akkor mutatják a bugyiját, de mikor már 10van a képernyön az már cenzurázva van...meg annál a bizonyos jelenetnél is nem értem minek kellett a gyerek nyakához a cenzura...)
de mivel engem, nem nagyon tud zavarni a cenzura igy mindenképp a szezon egyik legérdekesebb anime-jenek tünik számomra :)
és igy elsö rész alapján egész komolynak is tünik(persze némi bohockodással)...remélem igy is marad :)
Kamisama no Memochou se rossz...mondjuk Narumi nyomokban Kyon-t tartalmaz... :D
Alice meg egy modern Victorique :)
Elég igéretes sorozat kiváncsi vagyok, h tartani tudja-e ezt a szinvonalat...
Sacred seven...érdekes...kicsit zavar, h a csajnál csak nönemü személyzet van és mind cselédruhába...semmi értelme...
amugy kapizsgálom, h miért dobta Lasden... :D
A srác erösen hajaz megaman-re... :D
Meg az elsö formája jobban tetszett, a 2. már olyan tipikus, izé....
Igazábol tipikus tucat harcolos anime-nek néz ki...de 1nek jo lesz :D
-
néztem blood c-t (ami nem tetszett nem is nézem /de nem is terveztem igazából/) és eszembejutott, hogy AA-n nagyon odavoltak a Clamp miatt....de már máskor is olvastam ilyeneket...
szóval mitől olyan nagy szám a clamp, miért tartják olyan nagyra őket??
(nincs velük bajom, de nem látom mitől kiemelkedők) -
most indult pár ígéretes sorozat....ro-kyu-bu, ikoku meiro no croisée, kamisama dolls..... -
Pedig van. Szamomra a legerdekesebbnek az Usagi Drop tunik, de a Kamisama no Memochou, a No. 6 is erdekesnek tunik. Ha pedig lattal korabbi Natsume Yuujinchou-kat, akkor itt van most belole a harmadik evad is -
Én is így vagyok a nyári szezonnal. -
nagyon nem követtem a dolgokat van most vmi érdekes? nézegettem most de nem igen látok semmi jó új animét -
én tudom, de úgy látszik mások nem...:D -
Mint ahogy már beraktam ide, a mangaka szerint nem is terveztek 3. évadot, ezen max. a jó eladások változtattak volna, de az meg messze nincs meg. -
volt már itt szó róla hogy eléggé esélytelen, de majd kiderül. -
AA-n is láttam már, hogy írták, de én már nemtom.... -
lesz folytatas? emennyire en tudom az eladasok eleg szarul mentek belole.. -
TWGOK II kivégezve, jó volt az egész évad, tudott új dolgokat is mutatni, erre is megy a 8/10. Az utolsó rész végén felvillantottak párat a következő évad lányaiból és írták, hogy lesz folytatás, tőlem jöhet. Szeptemberben jön előbb még egy OVA, az is jöhet. :)
-
Miért mi bajod van vele? -
nah, ez jo hir, mert arra voltam kb. a legkiváncsibb a szezonbol :) -
Mawararu penguindrum: egyenlore kap meg eselyt, bar az elso resz nem igazan tetszett.
No 6: es mar joval erdekesebbnek tunik, lehet csak a megrajzolas miatt, de nekem kisse fractale erzeseim vannak tole.
R15, Mayo chiki, ro kyu bu pedig a kamisama dollssal egyutt nagyon dobas eselyes
Azert ugy tunik nem lesz gond, ebben a szezonban is lesz erdekes anime -
ja nem...mer előtte az R-15 is kuka volt.....szar...:D -
Studio Ghibli vagy nem de ez a Borrower Arrietty nagyon gyenge film volt:(
Meg akar jo is lehetett volna de a vege...?!?!?! -
Prof William #47328 Itsuka Tenma no Kurousagi
Az első rész igazán kellemes volt. Ha még vércenzúrát ki bírnák szedni akkor meg már igazán jó lenne.
1-2 részt még tuti megnézek belőle hogy tudjam milyen irányba halad a sorozat. -
első sorozat a kukában a sacred seven....2. részt a feléig bírtam.....köszönjük a részvételt.... -
Majdnem összedobtam neked egy pár perces scriptet, ami kilistázza, de éljen a mal api, hogy lassan két éve még bugfix se volt benne, a nem hivatalos meg egy éve, hogy bedöglött és csak pár fő infót ad ki.
Szóval sorry. :P -
Ez az Usagi Drop viszont egyenlore nagyon tetszik. A rajzolasa engem leginkabb a five leavesre es a Nodame Cantabile-re emlekeztet, de a tortenet eddig nagyon aranyos. -
A rosszfiu 100% index rosszfiu, ami nalam kb valook -
Kamisama Dolls ED-je eddig a legjobb az OP és ED-ek közül eddig. Nagyon szép, de még az OP-ja se rossz, de mintha már hallottam volna más feldolgozásban... :) -
Én engedékenyebb vagyok az animékkel, bár amiket dobáltok a nagy részét még nem láttam, vagy eleve nem is tervezem megnézni.
Közös halmaz: Kamisama Dolls, ami nekem tetszik, persze még el****hatják; No.6, ami számomra a leggyengébb eddig, egy vonulat miatt, pedig az utópia történetekből jó dolgokat ki lehet hozni. -
én a supernatural-al vagyok így. a történettel nincs bajom, de a megvalósítás valahogy nagyon nem jön be, a grafika sem az igazi. -
sztorival nincs baj, de nekem a megvalósítás nem teljesen tetszik.... -
olyan rossz lett a penge? -
nálam eddig blade, memochou, mayo chiki, no 6, sacred seven és yuruyuri áll dobásra....valamelyik jobban valamelyik kevésbé.... -
Hat akkor csinalsz egy excel tablazatot a Plan To Watch listad alapjan, amibe beleirod a pontokat, amiket az anime listaban megtalalsz. :DDD -
Kamidolls-al mi a baj? :O
-
Igen. A Plan To Watch listámat pontszám szerint rendeztem volna, és így válogatnék :D -
eddig eleg szomoru a szezon. A Kamisama no memochou es a Natsume Juuyinchou tetszett csak azokbol amit eddig lattam. A Kamisama dolls, Mayo Chiki es az R-15 valszeg a kovetkezo epizodnal dobva lesz.
Persze van meg egy kupac amibe belekezdek, egyenlore csak itt tartok -
Jogos.
-
Ja bár gondolom itt a lényeg a saját lista lett volna. -
Esetleg a keresőt is lehet használni, én ott szoktam mindig kilistázni, hogy az új szezon animéi milyen pontszámon állnak. -
Jaham, nem olyan nincs alapból.
Rákattinthatsz a more gombra és a "deviation score"-t kivonod a saját score-odból, akkor megkapod a tizedesre felkerekített átlagértéket. :)
Vagy persze az anime infó oldalán.
Scriptet lehetne rá írni, de elég terhelő lenne a MAL-nak. :) -
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy ugye mindenki pontozza az animéket, így azok kapnak egy pontszámot, ami alapján aztán a toplistában rendezve vannak. Na én minden animénél meg akarom ezt jeleníteni. -
Én is a napokban zavartam le az utolsó két részt, nekem is tetszett, bár nálam "csak" 8/10. A levonások egyrészt Kujo időnkénti ostobaságai és Victorique néhol igencsak légből kapott okfejtései miatt, illetve a 10-12. rész körüli lelassulás, fillerek miatt voltak. Egyébként a vége nem egy nagy happy end, azért történtek szomorú dolgok is. Viszont kerek, egész, lezárt sztori lett, ez jó pont, manapság ritka az ilyen.
Astarotte no Omocha is kivégezve. Hááát, a végére nem erre számítottam. Az utolsó előtti rész jó volt, abban a tekintetben, hogy megoldás lett volna a szinte nyíltszíni p*do-sh*t elkerülésére, de az utolsó részben mégsem "merték" megtenni, inkább csak haladtak az árral... Kár volt érte. Nálam 6/10, mert azért voltak jó részei, sok poénnal, és a felnőtt ecchi-részek is, hmm... "látványosak" voltak (főleg a királynő, meg a tejjel kapcsolatos nőszemély :P), de bízom benne, hogy nem lesz folytatás. (És nem értem, hogy mehetett át a japán cenzúrán...)