FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Blood-c egész tetszetös...mondjuk nem láttam egyik eddigi sorozatot sem, de igy 1rész alapján jonak tünik :)
(egyedül az zavar, h szemüveges a csaj...nemtom miért... :D )
wow ez a Tenma nagyon jo igy egy rész alapján :)
kiváncsi vagyok milyen történet lesz belöle...
egyedül kicsit a cenzurát tartom feleslegesnek...(itt is az a helyzet mint aria-nal...totál random...amikor 1 csaj van akkor mutatják a bugyiját, de mikor már 10van a képernyön az már cenzurázva van...meg annál a bizonyos jelenetnél is nem értem minek kellett a gyerek nyakához a cenzura...)
de mivel engem, nem nagyon tud zavarni a cenzura igy mindenképp a szezon egyik legérdekesebb anime-jenek tünik számomra :)
és igy elsö rész alapján egész komolynak is tünik(persze némi bohockodással)...remélem igy is marad :)
Kamisama no Memochou se rossz...mondjuk Narumi nyomokban Kyon-t tartalmaz... :D
Alice meg egy modern Victorique :)
Elég igéretes sorozat kiváncsi vagyok, h tartani tudja-e ezt a szinvonalat...
Sacred seven...érdekes...kicsit zavar, h a csajnál csak nönemü személyzet van és mind cselédruhába...semmi értelme...
amugy kapizsgálom, h miért dobta Lasden... :D
A srác erösen hajaz megaman-re... :D
Meg az elsö formája jobban tetszett, a 2. már olyan tipikus, izé....
Igazábol tipikus tucat harcolos anime-nek néz ki...de 1nek jo lesz :D