FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én is a napokban zavartam le az utolsó két részt, nekem is tetszett, bár nálam "csak" 8/10. A levonások egyrészt Kujo időnkénti ostobaságai és Victorique néhol igencsak légből kapott okfejtései miatt, illetve a 10-12. rész körüli lelassulás, fillerek miatt voltak. Egyébként a vége nem egy nagy happy end, azért történtek szomorú dolgok is. Viszont kerek, egész, lezárt sztori lett, ez jó pont, manapság ritka az ilyen.
Astarotte no Omocha is kivégezve. Hááát, a végére nem erre számítottam. Az utolsó előtti rész jó volt, abban a tekintetben, hogy megoldás lett volna a szinte nyíltszíni p*do-sh*t elkerülésére, de az utolsó részben mégsem "merték" megtenni, inkább csak haladtak az árral... Kár volt érte. Nálam 6/10, mert azért voltak jó részei, sok poénnal, és a felnőtt ecchi-részek is, hmm... "látványosak" voltak (főleg a királynő, meg a tejjel kapcsolatos nőszemély :P), de bízom benne, hogy nem lesz folytatás. (És nem értem, hogy mehetett át a japán cenzúrán...)