72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #62200
    Annyira nem vészes. Januárban a Hellsing Ultimatere :D De múlt héten az Aria Originationre is majdnem megadtam.
  • Lelouch
    Mire adtál utoljára 9 pontot? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Jogos.
  • LasDen #62197
    9 pontot?? ne nevettess :D semmire. nem érdemelték meg. Hetes volt a max , az is csak a mostani szezonban.
    Viszont a Kuroko 2 jó esélyekkel indul. Főleg ha ott vágják el, ahol szerintem a legjobb lenne :D
    Lehet gyengébb év lesz ez, de előfordul az ilyen...
  • BEAST #62196
    Ezekből én csak a Maou-samat tudtam valamire értékelni. :)

De majd most Freezing S2, IS 2.0, Kuroko S2, Log Horizon és ki tudja mi még mi. :D
  • LasDen #62195
    de az még csak egy 5 perces csak...

engem azok valahogy nem tudnak érdekelni.
  • Lelouch
    Szerintem meg eddig az egész év felhozatala eléggé gyenge volt. Mire adtatok legalább 9 pontot?
    Én:
    - Kuroko no Basket: Tip Off
    - Little Witch Academia

Idén indult még futó sorozat: Monogatari 2nd Season
    Nem idén indult, de még futó sorozat:
    - HunterxHunter(2011)
    - To Love-Ru Darkness OVA
    - Detective Conan (fillerek nélkül)

Ebből meg a LWA az egyetlen, ami teljesen új volt számomra és nem kedveltem már korábbról a sorozatot, szóval ez így elég siralmas szerintem... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Van már új. PetruZ épp ma írta a véleményét.
  • LasDen #62192
    2 napja van október, mit vártál, hogy mindenki egyből elkezd animéket adni ahogy október van? :D
    am nem csak AA létezik ám :D
  • EnxTheOne
    csak furcsálltam hogy már oktober van, és aa-n nincs még semmi uj :D
  • LasDen #62190
    azér annyira vészes nem volt :D Hentai ouji, GJ-bu v a Maou-sama nézhetők voltak...:DD
  • BEAST #62189
    Igen, gondolkodtam, hogy az eddigi évet írjam, de az az igazság, hogy már azt is elfelejtettem mik voltak előtte... :D
  • LasDen #62188
    szerintem pedig jó szezon volt. jobb, mint a tavaszi v a téli...
  • BEAST #62187
    Remélem ez a szezon jobb lesz, mint az előző. :/
  • Lelouch
    google/MAL/aniDB/[stb...] a barátod...
  • EnxTheOne
    öszi sorozatok mikor kezdödnek?
  • IMYke2.0.0.0
    3 milliárd...
    Nos, szépen kiköltöztem volna valami félreeső helyre Japánba, pár év alatt tűrhető szintre megtanulnék japánul és élnék, mint Jancsi, de nagyon hevesen. :)
  • EnxTheOne
    Nem hiszem hogy sokan vennék, elég torrent nép vagyunk :D
    Ha én nyerném a lottó ötöst akkor elmennék japánba és nyitnék egy lányiskolát ^^
  • LasDen #62182
    ergo még hosszú évekig lesz hányatott sorsuk kis hazánkban az animéknak.
    Egyedül a Captain Harlock moviera látok esélyt, hogy itthon is megjelenjen. Toei rengeteget beleölt, és nem fog csak japánban megtérülni...

Am kitaláltam, hogyha én nyertem vbolna meg a lottó ötöst, akkor miután minden ellett volna vele intézve, behoztam volna a kedvenc animémet. :D Leszinkronizáltatnám, nyomatnék valamennyi BR-t, több DVD-t aztán veszik, amennyien veszik. :D És az első vásárlónak is tennék egy ilyen szívességet :DDD
  • Lelouch
    Legalább adnának valami Yugioh-t... :D De csak annyiban lehet bízni, hogy a CN talán behozza a Zexal-t...
    RTL Klub: a teljesen leszinkronizált Inuyashát se adták le végig...
  • Lelouch
    A tv2-n nagyon dedós cuccok mennek mostanában, nem hiszem hogy nyitnának az animék felé... :D Már az új Beyblade első évadját se fejezték be. Pedig akkora nagy kudarc nem lehetett, ha utána a CN megvette belőle a 2. évadot, az RTL Klub meg a harmadikat...
  • LasDen #62179
    töredékéből megvan a blokk, így nem fognak adni. amit igen, az meg max ilyen yugioh féle merchandisinggal összekötött animék lehetnek.

De ha már szóba került. Jövő hét szerdán (Október 9) 17.00-tól folytatódik a Dragon Ball Z. Majd dupla részek minden nap, 16.35-től hétköznap. Szombaton 15.40-től és vasárnap 14.45-től. 9.10-től ismétlés minden nap.
  • EnxTheOne
    A legjobb meg az rtl-tv2 lenne, azokat nézik sokan. Szombat és vasárnap délelött :D
    én ugy ismertem meg jo pár animét kis koromban, bár nagyon sokáig azt hittem hogy azok amerikaiak :D
  • LasDen #62177
    eddig is halott volt már, csak még nem tudta :D
    az M2-nél lehet próbálkozni, csak az a baj, hogy ők valószínű Titánokban, One Pieceben és hasonlókban gondolkodnak, míg az M2 profiljába inkább a Doraemon v hasonló mesék illenek...

De ennyi erővel a Comedy Centrálnál is lehetne próbálkozni. Folyamatosan bővítik a rajzfilm felhozatalt, és abba a profilba jobban beleillene néhány anime...
  • Lelouch
    Az animaxtv.hu már az AXN oldalára irányít át... Úgy vélem már csak idő kérdése, és megszűnik az Animax Magyarországon... Kicsit sajnálom, de amilyen szánalmassá vált a helyzet, talán jobb is így.

Most ha minden igaz, indult valami kezdeményezés, ami arról szól, hogy levelekkel bombázzák az M2-t, anime sugárzásra buzdítva őket... Hát sok reményt nem fűzök hozzá... :D
  • PetruZ
    Shingeki no Kyojin 25 END (AniDB): Na, az utolsó két rész megint igazán badass volt, tetszett, kár, hogy egy centivel se kerültünk közelebb a megoldáshoz, mint ahogy az elején voltunk, illetve nagy-nagy kár a túl sok időhúzásos részért, ami elvitte a feszültséget a történetből. Ennek ellenére megadok neki egy 8/10-et, mert összességében tetszett, nagyon szépen meg volt csinálva, az animáció is csillagos ötös, és érezni a háttér-sztori apokaliptikus fenyegetését, csak hát valamivel többet kellett volna még mutatni, mint a legvégén egy leváló kődarab a falról - és mint ami mögötte rejtőzik... :) Jöhet a folytatás.
  • PetruZ
    Stella Jogakuin Koutouka C3-bu 13 END (AniDB): Középiskolás lányok, kollégium, airsoft, móka, kacagás, fun - meglepően jól indult, már azt lehetett hinni, ismét előbukkan egy rejtőző gyöngyszem (pl. év elején a GJ-bu volt hasonlóan meglepő), aztán a középső bő harmada eléggé megbicsaklott és elment felesleges drámázós-rinyálós irányba, amit már az utolsó két rész se nagyon tudott felhúzni (a 13. rész már inkább csak egy extra). Sose szerettem, hogy ha valaki kitűnik a tehetségével, szorgalmával és szeretné magával húzni a csapatot előre, akkor magyarázat nélkül beleverik az orrát a földbe és szívatják anélkül, hogy nyíltan megmondanák neki, mire való a csapatmunka... Na, itt is pont ez történik és szerintem teljesen indokolatlanul. A "főgonosz" is teljesen hiteltelenné válik a korábbi szavaihoz és tetteihez képest.
    Csak ezért húztam le nagyon 5/10-re, egyébként simán jó lett volna.
  • PetruZ
    Na, akkor szokás szerint megkezdem én. :D Új évad, első fecske:

Super Seishun Brothers (AniDB): Két egykorú fiú-lány testvérpár hétköznapjai és nem annyira hétköz-napjai. Light comedy, vagy mi, kicsit vicces is, de szerencsére a részek nem lesznek hosszabbak 4-5 percnél, így talán kibírható lesz a végéig - merthogy elég idegesítően upper class figuráknak néznek ki elsőre. Kezdetnek mondjuk 4/10, aztán meglátjuk.

Ma még jövök két befejezéssel is (Titans, Stella). :)
  • Ruley
    Én is emiatt hagytam itt az egész anime közösséget az egész nyárra, hogy egyszerűen semmit nem találtam amibe belekezdjek, és így már visszatérni sem volt kedvem.

Csak az hozott vissza amit pár hete írtam, az új hobbim hogy random elkezdek nézni direkt-középszerű régi sorozatokat. Ránézek egy tíz évvel ezelőtti táblázatra, kiszűröm azokat amik láthaatóan nagyon gagyik, de aztán azt is amikről már hallottam mint klasszikusokról, és így a maradékból keresek egy tűrhetőt.

Most épp a mars Daybreak-et kezdtem el. Eddig annyi hogy víz alatti mechák vannak benne, és kalózok, a Marson.

Érdekes, mintha tíz éve sokkal több lett volna a hagyományos sci-fi anime mint ma. Az eddig kiválasztott három sorozatom között egy csatahajós-időutazós (Zipang), egy űrállomásos-világmegmentős (Uchuu no Stellvia), és most ez.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, láttam és 7/10-re értékeltem 2010-ben.
    MyAnimeList listám
  • Lelouch
    Hurrá, végre a Seto no Hanayome manga fordítását is elkezdték folytatni... :D Végre kiderül hogy ki(k) nyert(ek) a végén... :D
  • Seth
    Baccano-t láttad? Most hirtelen az jutott eszembe, amit utoljára teljes egészében végig bírtam nézni és igazán tetszett. Ajánlom, baromi jó. Mondjuk ez nem annyira "hűdeúj", de ez semmit nem von le az értékéből.
  • LasDen #62168
    szerintem utóbbi hármat fogják folytatni. Index most hozott egy rakás pénzt, úgyhogy jövőre jöhet a 3. évad....
  • Lelouch
    Kuroko no Basket S2, Kill La Kill, Valvrave S2, BlazBlue... Mást szerintem nem is nagyon fogok nézni.
  • Lelouch
    Például Durarara, Accel World, Index, SAO...
  • EnxTheOne
    to aru majoshou no index
    10 rész alapján egész jó sorozat. Nem kiemelkedő, de bőven nézhető.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyre kevesebb új anime vonz :(
    Ahogy korábban jeleztem, a folytatások közül párra ránézek és slussz-passz.
    Legfeljebb, Ti majd csekkoljátok (hú de csúnya) és kedvet csináltok egy néhányhoz, vagy elriasztotok :)
  • Bachstein
    Való igaz. De jön az őszi szezon, jönnek az ígéretesnek tűnő animék is, úgyhogy legalább lesz sok más, amivel foglalkozhatunk. Ki mit vár legjobban az őszi termésből? :)
  • LasDen #62162
    mikre gondolsz?
  • Lelouch
    Igazából mostanában sokszor azoknál a sikeres animéknál se nagyon igyekeznek, ahol még lenne alapanyag bőven...