kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ruley
    Én is emiatt hagytam itt az egész anime közösséget az egész nyárra, hogy egyszerűen semmit nem találtam amibe belekezdjek, és így már visszatérni sem volt kedvem.

Csak az hozott vissza amit pár hete írtam, az új hobbim hogy random elkezdek nézni direkt-középszerű régi sorozatokat. Ránézek egy tíz évvel ezelőtti táblázatra, kiszűröm azokat amik láthaatóan nagyon gagyik, de aztán azt is amikről már hallottam mint klasszikusokról, és így a maradékból keresek egy tűrhetőt.

Most épp a mars Daybreak-et kezdtem el. Eddig annyi hogy víz alatti mechák vannak benne, és kalózok, a Marson.

Érdekes, mintha tíz éve sokkal több lett volna a hagyományos sci-fi anime mint ma. Az eddig kiválasztott három sorozatom között egy csatahajós-időutazós (Zipang), egy űrállomásos-világmegmentős (Uchuu no Stellvia), és most ez.