FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Stella Jogakuin Koutouka C3-bu 13 END (AniDB): Középiskolás lányok, kollégium, airsoft, móka, kacagás, fun - meglepően jól indult, már azt lehetett hinni, ismét előbukkan egy rejtőző gyöngyszem (pl. év elején a GJ-bu volt hasonlóan meglepő), aztán a középső bő harmada eléggé megbicsaklott és elment felesleges drámázós-rinyálós irányba, amit már az utolsó két rész se nagyon tudott felhúzni (a 13. rész már inkább csak egy extra). Sose szerettem, hogy ha valaki kitűnik a tehetségével, szorgalmával és szeretné magával húzni a csapatot előre, akkor magyarázat nélkül beleverik az orrát a földbe és szívatják anélkül, hogy nyíltan megmondanák neki, mire való a csapatmunka... Na, itt is pont ez történik és szerintem teljesen indokolatlanul. A "főgonosz" is teljesen hiteltelenné válik a korábbi szavaihoz és tetteihez képest.
Csak ezért húztam le nagyon 5/10-re, egyébként simán jó lett volna.