72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • EnxTheOne
    lucy x erza jobb
  • LasDen #62439
  • IMYke2.0.0.0
    Sankaku Complex - Yu-Shibu
  • LasDen #62437
  • EnxTheOne
    Honnan van? :D
  • PetruZ
    Aoki Hagane no Arpeggio: Ars Nova (AniDB): A 2030-as évekre a Föld kezd egyre jobban leromlani, ráadásul megjelenik egy titokzatos, szupertech haderő, a "Ködflotta", ami 2039-re teljesen leradírozza az embereket a tengerekről. Az országok és kontinensek mindentől elvágva, egyedül kénytelenek túlélni, de a helyzet egyre romlik. Aztán hét évvel ezelőtt felbukkan egy tengeralattjáró, az I-401, ami dezertál a Ködflottától és emberi kislány alakban megjelenő avatárja csak egy bizonyos tengerésztiszti iskolában tanuló srácnak engedelmeskedik (akinek az apjáról azt suttogják, hogy az utolsó csatában átállt az ellenséghez). Bár hivatalosan mindkét oldal az ellenségének tekinti, az I-401 lesz az egyetlen ütőképes erő, ami képes felvenni a versenyt a Ködflotta ismeretlen technológiájával...
    Háborús sci-fi, csak űr helyett a tengereken. So-so, bár az alapötlet bejöhet a Silent Hunter és hasonló játékok rajongóinak. Egyelőre mondjuk 5/10.
  • PetruZ
    Igen, tipikusan ostoba...
  • LasDen #62433
    tipikus bosszúálló. meglátja, és csak egy dolgot tehet...
  • PetruZ
    Azzal nem is volt baj, hogy pl. kihívta a sárkányos csajt, meg utána eltakarította a közbeavatkozókat. De a végén amikor elborul az agya...
  • LasDen #62431
    valsz a Char srác helyre rakja, és akkor nem lesz olya nangy pofája. De én bírom, hogy ilyen tökös...
  • PetruZ
    Non Non Biyori (AniDB): Szokásos "iskoláslányok cuki dolgokat csinálnak"-anime. Ennek az az egyidsége, hogy annyira vidéki helyen játszódik, hogy az iskolában mindössze egyetlen osztály van, négy különböző évfolyamos tanulóval. Ide érkezik ötödikként egy tokiói lány, aki teljesen meglepődik, mennyire csendes és nyugis hely ez a környék és hogy mennyire távol van mindentől.
    Teljesen nézhető, nyugis, hangulatos "daily life" anime vicces-mosolygós szövegekkel és jelenetekkel. 6/10
  • PetruZ
    Machine-Doll wa Kizutsukanai (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=9665): Egész jó volt ez is, ez a steampunk-mágiás háttér nem rossz, de ha a főhős ugyanolyan acsarkodó fafej lesz, mint amit a végén elkezd, akkor nem sok jót jósolok a sorozatnak... A machine doll szövegei és pontosan időzített félreérthető beszólásai viszont jók. :) 6/10
  • LasDen #62428
    élethű mell mozgás? pipa :D
  • Lelouch
    Ahogy olvastam, Ash még most se idősebb, mint az anime legelején, Pikachu erejét minden új sorozat/régióba lépés elején resetelik, ráadásul az Orange League óta nem nyert egy bajnokságot se. Azért ez tényleg elég ciki. :D Most az új sorozatban be lett hozva valami osamanajimi, és sokan azt várják hogy Ash majd összejön vele, hát szerintem nem kell ettől tartani. :D
  • armageddon666
    Hmmm, van egy olyan érzésem, hogy nem szereted a Pokémont.
  • IMYke2.0.0.0
    Bizonyára jó, mert még a japán titkosügynökök is azzal vallatták a külföldi kémeket... felfeszített szemhéj, amfetamin, alacsony hőmérséklet, és látóteret betöltő megjelenítő, rajta a Pokémonnal.
    A leggyorsabb hatást egy román ügynökön érték el: inkább átharapta a saját nyelvét és megfojtotta magát a saját vérével, semmint azt a sorozatoit kelljen látnia.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A fentiek csupán a fantázia szüleményei, és a véletlen egybeesésekért nem vállalhatok felelősséget.
  • Lelouch
    A trollt figyelmen kívül hagyva, azt lehet tudni, hogy az RTL Klub miért nem adta le végig a Pokemon Advanced Generation-t? Állítólag az is végig le volt szinkronizálva. Amire emlékszem belőle May elég szimpi sidekick volt, ráadásul Talmács Márta volt a hangja, uh ha most elkezdenék adni a tévében újra én sanszos hogy nézném, egy darabig mindenképp. :D
  • armageddon666
    Ezt minden egyes alkalommal bejátssza valaki, mikor toplistába kerül a topic. :) A franchise egyébként tényleg egy igen kiemelkedő dolog. Az animék viszont messze nem.
  • PetruZ
    Yowamushi Pedal (AniDB): Hősünk tipikus középiskolás szemüveges és alacsony anime-nerd, aki csak azért használ bicajt, mert akkor ingyen mehet Akibaharába és a megspórolt vonatjegyből még több kütyüt vehet. Mindezek ellenére a lehető legtávolabb áll tőle, hogy bármilyen atlétikai klubot válasszon, bár a szintén a suliba ekkoriban érkező országúti bicajos, überprofi versenysportoló srácnak szöget üt a fejébe, hogy Akiba és a suli között bizony közel 50 km-es távolság van és hősünk ezt havonta többször is letolja... 20%-os emelkedőn is... és közben anime dalocskákat énekelget... :D
    Azt kell mondjam, rohadt jó volt és nagyon pozitív meglepetés. :) Jómagam nem vagyok bringás, utoljára talán 20 éve ültem nyeregben, de néha nekem is megmozdult a lábam az anime nézése közben, másrészt meg többször is sírva röhögtem a hülyeségeken. :D Eddig 8/10.
  • Fehercsoki
    Aki igazán jó animét akar nézni az nézze a pokémont, azt felülmúlni eddig még semelyik animének sem sikerült.
  • LasDen #62420
    ez igaz. lehet 2-3 év alatt termel valami profitot és belevágnak egy újba... :D
  • Lelouch
    Kapott már ilyen kevés eladással is folytatást anime, szóval azért a reményt még kár feladni szerintem.
  • EnxTheOne
    Pedig nagyon jo sorozat :(
  • LasDen #62417
    WataMote BD 1200-at sem érte el, szóval akkor ennyit a 2. évadról :D Mondjuk nem is volt várható, hogy bankot robbant
  • EnxTheOne
    Na kint van a kill la kill, de előtte még beszeretném fejezni az elmaradásokat :(
  • BEAST #62415
    Ha már ilyen első animés újranézősdi van, gondoltam megnézem a Ninja Scrollt és a Basilisket. Úgy néz ki nagyon elszoktam az ilyen nyers/véres cuccoktól. Még mindig tetszik mindkettő, de nagyon más érzéseket keltenek, mint anno.

Bár a kettő között volt egy kiadós Slayers korszakom is, de azt most mindenképpen kihagynám. :D
  • EnxTheOne
    Mi az? Csak nem tetszett misaka bugyija? :D:D:D

Befejezem a vandreadet (elég gyenge), watamote-ot (nagyon jó), és a kami nichiyobit (rakás szar csak nem akarom dobni) és elkezdem ezt a kosarasat :D
  • IMYke2.0.0.0
    És tovább rágod... hihetetlen vagy, komolyan.
  • armageddon666
    Kubo Tájto :)
  • Lelouch
    Na igen. :D
  • Lelouch
    Te kérdeztél rá előtte, én csak válaszoltam. :D És a véleményemen mit sem változtatott az, amit írtál. Úgyhogy szépen kérlek inkább ne is írj semmi továbbit ezzel a témával kapcsolatban, én is így teszek.
  • Lelouch
    Köss bele. :D Nem azon van a lényeg.
  • LasDen #62408
    Kubo Tite (Tájtó...én aszittem eddig, hogy simán tite :D) és nem Tite Kubo...
  • Lelouch
    Nem vagyok Member-fanboy. :D Vannak videói, amik egyenesen katasztrofálisak(pl. az ezt megelőző SAO videó is kész agyfasz volt), ez még a jobbak és összeszedettebbek közé tartozott szerintem. :D

Írtam is, hogy vagy bejön a stílusa, vagy nem, ettől függetlenül sok igazság van abban, amit előad.
    Egyébkéntez a Kubo megtestesítés az egyik kedvencem tőle... :D Nagyon találó.
  • LasDen #62406
    dehogy volt jó :D
  • IMYke2.0.0.0
    hatvakettőezer403.
    S most hagyd ebbe ezt a szájtépést. Nincs szükségem arra, hogy megmondd mit tegyek s mit ne.
  • EnxTheOne
    railgun season 1 end:
    ez is nagyon jo volt
  • IMYke2.0.0.0
    Röviden: az 50 mp alatt kurvára irritáló volt a srác és az, hogy már előre tudtam, hogy jön a "de" és arra megy ki az egész, hogy minél többen megnézzék...
    Nem tud érdekelni a véleménye, és így maga az egész klip sem.
    Semmi fanboy-kodás, de ha egyszer nem érdekel, akkor nem fogom lenyomni a szemüregembe a látványt és agyamba a "tartalmat". Ez van.
  • Lelouch
    Félsz, hogy talán egy kicsit megrengeti azon nézetedet, miszerint az Elfen Lied a létező legjobb anime? Nekem úgy tűnik, most itt beállítottad kevesebb mint egy perc alapján a tagot egy semmirekellő, hatásvadász trollnak, hogy találj egy kifogást, miért nem nézed végig a kritikát. Csak tudod, néha nem árt egy kicsit levenni a szemellenzőt.
  • armageddon666
    És te Member-fanboy vagy-e?

Nagyjából két percet néztem, de aztán én is kikapcsoltam. És nem is igazán azért amit mondd, hanem ahogy mondja. Egyszerűen irritáló. Hülye a hangja, sajnálom, nem tudom rájátszik-e, vagy csak szimplán ilyen, de egyszerűen bántó a fülnek. Van aki nem a képernyőre született, na. Az egész stílusa is megkérdőjelezhető, bár azzal nekem nem lett volna komolyabb gondom, ha nem ilyen a hangja.

Valószínűleg normálisabb formában végignézte volna Imy is, még ha nem is ért egyet vele. Persze lehet hogy tévedek, és fanboy módjára az "Elfen Lied nem olyan jó" rész után elégette volna az internet ezt a videót tartalmazó szegmensét, majd sóval felszórta volna a digitális hamut.

Régen én is elég nagy Elfen Lied fan voltam. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Nem tudom, hogy újranézném-e. Vannak momentumok, amik megmaradtak a mai napig, de már nem tartom a kedvenceim közül valónak.