kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    És te Member-fanboy vagy-e?

Nagyjából két percet néztem, de aztán én is kikapcsoltam. És nem is igazán azért amit mondd, hanem ahogy mondja. Egyszerűen irritáló. Hülye a hangja, sajnálom, nem tudom rájátszik-e, vagy csak szimplán ilyen, de egyszerűen bántó a fülnek. Van aki nem a képernyőre született, na. Az egész stílusa is megkérdőjelezhető, bár azzal nekem nem lett volna komolyabb gondom, ha nem ilyen a hangja.

Valószínűleg normálisabb formában végignézte volna Imy is, még ha nem is ért egyet vele. Persze lehet hogy tévedek, és fanboy módjára az "Elfen Lied nem olyan jó" rész után elégette volna az internet ezt a videót tartalmazó szegmensét, majd sóval felszórta volna a digitális hamut.

Régen én is elég nagy Elfen Lied fan voltam. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Nem tudom, hogy újranézném-e. Vannak momentumok, amik megmaradtak a mai napig, de már nem tartom a kedvenceim közül valónak.