kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Yowamushi Pedal (AniDB): Hősünk tipikus középiskolás szemüveges és alacsony anime-nerd, aki csak azért használ bicajt, mert akkor ingyen mehet Akibaharába és a megspórolt vonatjegyből még több kütyüt vehet. Mindezek ellenére a lehető legtávolabb áll tőle, hogy bármilyen atlétikai klubot válasszon, bár a szintén a suliba ekkoriban érkező országúti bicajos, überprofi versenysportoló srácnak szöget üt a fejébe, hogy Akiba és a suli között bizony közel 50 km-es távolság van és hősünk ezt havonta többször is letolja... 20%-os emelkedőn is... és közben anime dalocskákat énekelget... :D
    Azt kell mondjam, rohadt jó volt és nagyon pozitív meglepetés. :) Jómagam nem vagyok bringás, utoljára talán 20 éve ültem nyeregben, de néha nekem is megmozdult a lábam az anime nézése közben, másrészt meg többször is sírva röhögtem a hülyeségeken. :D Eddig 8/10.